Hail Metal Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Drago mi je naravno, pre svega što ovim potezima predstavlja Srbiju na mnogo lepši način nego Djoković. 3 1
kuruz Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Nedović je popizdeo kad je pre mesec dana objavljeno da ide u razvojnu, a sad se ne oglašava
Hail Metal Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 kad je retardiran, mogao je da igra u nekom evropskom klubu, velikom, recimo Partizanu, i da ostvari nešto u karijeri, ovako će se preznojavati sa limitiranim nekim tamo crncima. 1 1
SkullKrusheR Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Nedović je popizdeo kad je pre mesec dana objavljeno da ide u razvojnu, a sad se ne oglašava od sinoć... 8/8 prvo poluvreme, završio sa 29 poena.
kuruz Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 super je to, ali je i dalje razvojna liga, a on se naljutio kad su ga pitali za istu i tvrdio da nema šanse da ode tamo
Hail Metal Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 ta razvojna liga mu dodje kao američki kup lilijane ronketi. 2
WoS Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Vracaju se Hornetsi: http://www.prosportsdaily.com/articles/charlotte-unveils-new-hornets-logo-and-brand-identity-for-201415-season-281350.html Ne mogu reći da mi se sviđa ovaj logo, doduše
SkullKrusheR Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 nije toliko ni loš, meni bolji od logoa pelikana. ulete dutina.
Vic Rattlehead Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Love i Peković se sprdali ali nedovoljno za pobjedu. Pekovićev rekord karijere 34, Love 45.
Мајор Гашпар Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Више сам очекивао ове сезоне од јебеног Мартина.
El Karnisero Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Мора Минесота да доведе бар 2 играча који могу константно да дају поене споља, овако ако дођу до плеј офа да певају. Рубио,Швед,Бареа,Мартин,Бадинџер ја ту стварно не видим ко би повукао и дао 20 поена у континуитету.
WoS Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Nije da se skroz ne slazem, al pretera ga sad. Martin je do pre koju godinu bio taj igrac koji bi davao 20ppg al ove godine kad su ga doveli sam bio siguran da nece. Imaj u vidu da takvi spoljni igraci ne rastu na drvecu. Martin i Badindzer su bii ti koji su trebali da doprinesu sutem spolja ove godine, obojica imaju problema s povredama, Martin je ok i na pocetku sezone je uspevao da postigne to sto se od njega ocekuje, sad ne bas. Rubio isto ne sutira dovoljno dobro i mislim da je u toj trojici kljuc, plus je potrebna krsten igrac na 3, sto je Kirilenko bio, al jbg ode da igra za sugave Netse...
El Karnisero Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Ма дај, то су све у најбољем случају солидни играчи. Треба им неки Лилард,Томсон,Кари, неко ко може да трпа. Мемфис, Чикаго, Минесота су екипе којима треба неко ко ће бити коснтантна претња по кош, класичан стрелац, да би успели да ураде нешто више. Рубио је одличан у нападу и као организатор али не даје поене. Бареа, Швед су исподпросечни, Мартин је ок, али је проблем што је споља он једини опасан плус зна да буде прилично неконстантан. Бадинџер је уништен повредама, он је у најбољем случају добар да буде 9. или 10, играч у ротацији. Ја да сам им ГМ циљао би на неки велики трејд где би утрапили већину спољних играча некоме за неку звезду или за неке пикове. Реално, уз центарску линију какву имају плус Рубија верујем да има играча који би радо дошли.
WoS Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Pa eto, slažemo se u većini stvari. Osim možda za Bareu, jer je on igrao ko zmaj u šampionskom timu Dalasa pre 3 godine. Samo što ja ne verujem da bi neki GM pristao na to da uzme Bareu, Šveda, Badindžera ili Martina u zamenu za nekog igrača kakav Minesoti treba.
El Karnisero Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Могли су Геја да узму без проблема рецимо, бар ја тако мислим.
Јарослав Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 не може топ 10 на миру да се погледа од јебеног Џејмса, на три места га има. Радуљица синоћ 8 поена као стартни центар, додуше све у првом полувремену.
WoS Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Могли су Геја да узму без проблема рецимо, бар ја тако мислим. Nije Gej dobro resenje nikome u ligi, njemu za 20 poena treba 25 suteva, trebale bi im 2 lopte u napadu
SkullKrusheR Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 jedna njemu, jedna lavu i jedna za rubija i pekovića i bili bi prvi u ligi. lagano.
Мајор Гашпар Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Обруч величине бунара за Шведа.
Recommended Posts