Jump to content

Recommended Posts

Posted

Аман људи, тај транспарент је избачен пре пет година. Све новине пренеше као да се десило синоћ. Један од вођа Булоњ бојса је Србин, отуда и та подршка.

Posted

Аман људи, тај транспарент је избачен пре пет година. Све новине пренеше као да се десило синоћ. Један од вођа Булоњ бојса је Србин, отуда и та подршка.

A šta se ti buniš ? Krivo ti je što ne podržavaju svi nezavisnost Kosova kao Ferguson ?

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

A sto i vi serekate vise, pa nije zvakuljavi ceo junajted, ja gotivim MU zbog Vidica, Gigsa, itd. sigurno ne zbog matorog senilka koji pitanje da li uopste zna sta je potpisivao. E sad, to sto su Siptari preko noci postali najvatreniji navijaci MU-a je vec malo ozbiljniji problem, ali mislim da i pored toga ne mogu da navijam za Real, mnogo me nerviraju. Stoga, ko sto rece covek, prati se Borusija veceras.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted
Real Madrid je osvojio Evropski kup 1958. godine, ali su odmah nakon osvajanja istog želeli da on bude uručen Mančesteru koji je bio pogođen minhenskom tragedijom. Zahtev je odbijen, ali je Real taj trofej posvetio “Bezbijevim bebama”. Za oporavak od mentalnih trauma Real je ponudio odmor u Španiji svim Junajtedovim igračima. Da bi pomogao Junajtedu da se oporavi Real je igrao prijateljske utakmice sa Junajtedom pet uzastopnih godina i to u najjačem sastavu. I kao vrhunac svega PONUDILI SU PUŠKAŠA I DI STEFANA NA JEDNOGODIŠNJU POZAJMICU, ali zbog pravila FA-a to nije bilo moguće

.

• Upvote 1
Posted (edited)

Real Madrid

D. López; Arbeloa, Sergio Ramos, Varane, Coentrao; Khedira, Alonso; Di María, Özil, Ronaldo; Benzema.

SUBS: Adán, Pepe, Carvalho, Kaká, Essien, Modric, Higuaín.

Manchester United

De Gea; Rafael, Evans, Ferdinand, Evra; Jones, Carrick; Kagawa, Welbeck, Rooney; Van Persie.

SUBS: Lindegaard, Valencia, Anderson, Giggs, Smalling, Hernandez, Cleverley.

Edited by Underkuruz
Posted

Shakhtar: Pyatov, Rat, Chygrynskiy, Rakitskiy, Hubschman, Fernandinho, Alex Teixeira, Srna, Luiz Adriano, Mkhitaryan, Taison

Dortmund: Weidenfeller, Piszczek, Santana, Hummels, Schmelzer, Kehl, Bender, Blaszczykowski, Goetze, Reus, Lewandowski

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...