Jump to content

Liga šampiona 2012/2013.


Grob Bez Dna

Recommended Posts

Откуд сад то? Раније су била само два жреба после групног такмичења, један за осмину и један за четвртфинале и полуфинале.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

prvo ja rekoh da svajnija treba staviti kao zadnjeg veznog jer vrhunski odradi i tu poziciju,jer je zvijer u defanzivi.

 

Švajni je sklon povredama a zadnji vezni mora da bude fizički mnogo stabilniji. Može on biti neznamkakva radilica kad nekoliko sezona već pokazuje da je to opterećenje za njega.

 

Martineza su i kupili da bi taj deo posla neko drugi odradio, jest da se ovaj nešto slabo prilagođava u novoj sredini ali Švajni bar nije bio povređen do sada

 

ako Gvardiola stavi Švajnija na zadnjeg veznog on će ponovo da se povredi jer takav mu je fizički sklop

 

Mislim da je Martinez bio Gvardiolina želja i uslov da potpiše ugovor, a to znači da Martinez i Švajni ostaju na sredini, nadam se i da Kroos ostaje, i da će se Bajern pojačati na levom i srednjem beku, i da nabavi jedno krilo poput Gecea

 

ako stavi Švajnija na zadnjeg veznog potpisujem da će Bajern pušiti karu naredne godine jer će ovaj biti rovit pola sezone

 

Nije ovo pitanje kako Švajni igra na poziciji zadnjeg veznog već kako mu sačuvati noge. Martinez mu je ove sezone sačuvao noge a ako naredne i bolje zaigra sa Gvardiolom biće dupli dobitak.

 

Dakle, ni pod razno stavljati Švajnija na mesto zadnjeg veznog

Edited by Bata Životinja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bice odlicnog fudbala,posto su i jedni i drugi jaki ko zemlja i u odlicnoj formi.

 

Jedini pravi derbi Juventus-Bajern .

Uspeh je i drugo mesto jer je vec konstatovano ko osvaja .

 

Saglasan.

 

Ja bih bio prezadovoljan i polufinalem.Mislim na moj Juve naravno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Менаџерски речено, Швајни ти је ЦМ класик. Дакле не намешташ му ни офанзивне ни дефанзивне стрелице.

Благи, Бата је овога пута у праву.

 

po meni,povrede su vise rezultat ofanzivnih zadataka nego defanzivnih,njegova rovitost vise vuce iz dana kad je cak igrao i AMF-a nego kad je krpio svukud dje duva nazad otkad su bomela pocerali,cak imam utisak da vise igra otkad je povuceniji.mislim da je opet krsten par stopera i solidna zamjena njima bolje rjesenje nego polukrsten DMF kao ovi bajernovi od kojih se isto trazi da idu naprijed,pa opet se pristaje na kompromise u kvalitetu.da ne pricam da je opet minus prilagodjavati komplet koncepciju i igre i prve postave jednom igracu i koliko ce taj moci da izdura u sezoni,ma kakav igrac on bio (arsenal sa van persijem npr).opet,ovo samo vazi uz projektovanu gvardiolinu politiku dovodjenja igraca,nikako najidealnije moguce.sve ovo bi opet lako bilo rijesiti zvjerskim stoperima,dobrim defanzivnim lijevim bekom (ako vec lam mora desno,imaju rafinju ali ih boli kurac ocigledno) i pravim DMF-om svjetske klase.ali ako trpas i svajnija kao CM-a,kroos-a,martineza,dovedes iska ili slicnog,milera drzis iza spica i kompenzujes na krilima izgubices em ovu bajernovu igru,konstantni gornji presing,opet ce da duva nazad iz sredine i opet ces da duvas na jednu loptu.

 

u sustini ja mislim da treba nastaviti sa ovakvom bajernovom igrom,jer kao fan zelio bi da gledam isto ovo i narednih sezona,naravno poboljsano dje moze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bajern - Juve je duel koji sam najvise prizeljkivao, pre svega zbog borbe izmedju 2 odlicna vezna reda; Bajern ima jaci napad, Juve odbranu, tu su negde ekipe.

 

Borusija izvukla povoljan zreb, nadam se da nece zajebati sansu.

 

Švajni i Alonso su plejmejkeri, i Pirlo je slična pozicija, samo je slab u defanzivi

 

Ćavi je bliži Švajniju nego recimo Ozilu i Krosu ili Snajderu

 

nije isto ali je bliži Alonsu i Švajniju

 

Deep-lying playmaker iliti regista na zabarskom http://en.wikipedia....lying_playmaker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

pa da, to samo potvrđuje da Švajni ni pod razno ne može da igra zadnjeg veznog nego kreativca na sredini

 

a opet Blagoe nešto laprda, piča o zverskim štoperima, pa taj Bajern je imao Lusija pa je pušio karu sve te sezone sa njim u odbrani, jer se LŠ retko osvaja sa zverima u odbrani. Ne zaboravimo ni s kakvom odbranom je Čelsi igrao finale prošle sezone.

 

evo Barse 2006. kakva je ovo kurčeva odbrana, nije loša ali brate nije ni da Bajern mora da stvarno troši ne znam kakav keš na odbranu

 

300px-Barcelona_vs_Arsenal_2006-05-17.svg.png

 

Dakle, dosta više i sa tom odbranom, ako Martinez i dalje bude prosečan onda treba još jednog veznog tipa Vidala, a zamena Švajniju je totalno traćenje novca, rekoh već Gece je keva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

dobro sam se setio prošlogodišnjeg finala, kada je Švajni igrao zadnjeg veznog, što je znatno otežalo tranziciju lopte, jer je i Kroos morao da igra povučenije i Bajern je sveukupno lošije igrao nego protiv Reala npr

 

300px-Bayern_Munich_vs_Chelsea_2012-05-19.svg.png

 

zašto, zato što je Gustavo zbog kartona odsustvovao a to sad ne može da se desi, jer ima buljuk zadnjih veznih

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...