El Pistolero Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 (edited) одувек готивим Дортмунд Od sinoc. Ни теби нико не брани да ставиш Хајнкеса или Милера на аватар. Mislis da sam toliki kompleksas poput tebe? Вероватно хоћеш да кажеш и да би правда била да Челзи опет освоји? Ne seri. Реал је синоћ попишан горе него Барса Jebote... :haha: I posle govoris drugima da se blamiraju... Haos. Edited April 25, 2013 by El Pistolero 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Od sinoc. Ne seri. Mislis da sam toliki kompleksas poput tebe? Нисам теби причао. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 osvaja pravi nemački klub, osvaja borusija dortmund. boRUSIJA je slovensko ime. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Kažu da je to latinski naziv za Prusiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Нисам теби причао. Kako nisi? Pa moj post si citirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 До курца, мислио сам да је Лемијев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=04&dd=25&nav_id=708386 Jebote, onog smrada agenta Levandovskog i sve medije koji su brze bolje to razglasile u neki jos uvek funkcionalni logorcic, koga kapiram Svabe i dalje imaju. Pa dokle vise, ovo vec postaje kampanja protiv BvB-a.. ali dzabe, ljudi ulaze u finale, a nadam se idu i stepenik dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Ako i on ode u Bajern, a Bavarci postanu dominantni narednih godina, taj tim će postati omražen kao što je Barselona sad. Neće biti najomraženiji, to je uvek osovina zla iz Mančestera, ali kapiram da će ih mrzeti i više od Barselone, jer samo kupuju i kupuju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Ako posteno osvoje sve titule bez pomoci UEFE niko ih nece mrzeti. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Ako i on ode u Bajern, a Bavarci postanu dominantni narednih godina, taj tim će postati omražen kao što je Barselona sad. Neće biti najomraženiji, to je uvek osovina zla iz Mančestera, ali kapiram da će ih mrzeti i više od Barselone, jer samo kupuju i kupuju. Потпис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Бајерн је кренуо после толико година озбиљно да купује док су остали бацали кеш низ провалију. Извините колеге, али можете се само сагнути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Kažu da je to latinski naziv za Prusiju. Kingdom of P-RUSSIA Ne izigravam Deretića nego je stvarno tako. Kao što je postojala zemlja Duklja (ilirski naziv) a u njoj živeli Sloveni, ili kao što su Franci germansko pleme a Francuska nosi to ime, tako je i Pruska ili Prussia slovenski naziv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 još jednom Neko ima blistavu prošlost i slabu ali časnu sadašnjost. Neko samo sramnu sadašnjost stvorenu Haradinajevim i Tačijevim parama . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Бајерн је кренуо после толико година озбиљно да купује док су остали бацали кеш низ провалију. Извините колеге, али можете се само сагнути. Pa i ja sam navijač Bajerna pa mi ipak smeta ovo sakaćenje rivala. Dvojicu kupiti iz jednog tima je već previše. I da budemo pošteni, više liči na Barselonino sakaćenje Arsenala, mada ne čudi pošto znamo ko će biti Bajernov trener. Dakle, hajde da ne slavimo napuštanje nemačke logike i uključivanje katalonske lukavosti u priču, inače će 5-6 igrača da pokradu kao Barsa iz Arsenala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Kingdom of P-RUSSIA Ne izigravam Deretića nego je stvarno tako. Kao što je postojala zemlja Duklja (ilirski naziv) a u njoj živeli Sloveni, ili kao što su Franci germansko pleme a Francuska nosi to ime, tako je i Pruska ili Prussia slovenski naziv. Mene je baš zanimalo da vidim u čemu je caka sa imenom kluba, na wikipediji su tako napisali za latinski naziv, mada kontam da je jasno da je taj jezik bio već poodavno mrtav u doba Pruske. Ali evo sad videh na stranicama koje govore o samoj kraljevini i vidim da su stari Prusi bili baltičko pleme, tako da sam nešto naučio danas. Za ime ne piše ništa posebno, ali je dosta staro pa mi Sloveni ne deluju kao 'krivci' za naziv Ali nemam sad vremena da čitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 boRUSIJA je slovensko ime. The name Borussia is Latin for Prussia but was taken from the Borussia beer from the nearby Borussia brewery in Dortmund. Ako i on ode u Bajern, a Bavarci postanu dominantni narednih godina, taj tim će postati omražen kao što je Barselona sad. Neće biti najomraženiji, to je uvek osovina zla iz Mančestera, ali kapiram da će ih mrzeti i više od Barselone, jer samo kupuju i kupuju. tako su svojevremeno i otmara hicfelda ukrali žuto-crnima iz dortmunda. cork >>> zamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Mene je baš zanimalo da vidim u čemu je caka sa imenom kluba, na wikipediji su tako napisali za latinski naziv, mada kontam da je jasno da je taj jezik bio već poodavno mrtav u doba Pruske. Ali evo sad videh na stranicama koje govore o samoj kraljevini i vidim da su stari Prusi bili baltičko pleme, tako da sam nešto naučio danas. Za ime ne piše ništa posebno, ali je dosta staro pa mi Sloveni ne deluju kao 'krivci' za naziv Ali nemam sad vremena da čitam ma sto posto je slovensko, čitao sam ranije same nemačke autore koji to tvrde, uostalom, valjda znaš za Lužičke Srbe, Mihael Balak? elem, sad sam našao samo ovo Other German place names, particularly in eastern Germany, were originally Slavic. Leipzig was once called Lipsk, from the Slavic word lipa, "lime tree." Berlin was founded by Albert the Bear in the 12th century (hence the city's bear symbol) but the name comes from a Slavic word for "fishing village" (or "swamp," depending on the source). Lübeck in the north of Germany gets its name from a Slavic king, Luiby. Dresden on the Elbe river was once a Slav village known as Drezdzany, meaning "forest dwellers on the plain. http://german.about.com/library/weekly/aa051099.htm i to ti ne govore deretićevci, jer ne misli se da je Švajnštajger Sloven već da su Sloveni tu živeli i da su neki nazivi slovenski, kao što je Ruma Keltska, Sremska Mitrovica i Niš rimski itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 To znam, evo me u Lajpcigu trenutno Kontam ja to, ovo su ranije bili gradovi koji su bili pretpostavljam u sastavu Poljske, koja je bila do jaja kraljevstvo ranije. Ali ima mapa na stranici Old Prussians ili tako nešto, i dosta je daleko odavde ta njihova 'prapostojbina', treba celu Poljsku preći, dosta je daleko od tih gradova koje si naveo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 dalja je nama srpska prapostojbina nego Nemcima pruska, realno, a Pruska kao država u 19. veku je zasigurno imala i Dortmund uostalom, ovde pričamo o imenu a ne o razdaljini, ime potiče od Prusa, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 berlin je medveđa. to sam saznao mnogo pre ovih batinih onlajn predavača, kuće mu rotšilda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 (edited) ne bre Medveđa, nego od močvara, odnosno bara, dakle Barlin Divčibarlin! Edited April 25, 2013 by Bata Životinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Nego, Efenberg bi mogao da prokomentariše kako to čim je došao jedan Katalonac Bajern počeo da sakati Dortmund kao Barsa što je Arsenal sakatila? http://footballspeak.com/post/2012/08/25/The-Magnificent-Seven-Arsenal-to-Barcelona-.aspx Da li to znači da će Bavarci prelomiti mozak i postati separatisti kao i brat Gvardiola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 m'da, nije to bajern radio pre Gvardiole, nikako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Ја сам се више пута изјаснио да бојкотујем Гвардиолин Бајерн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts