Guest Bata Životinja Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 eo golova koga zanima http://livetv.ru/en/showvideo/141119_barcelona_bayern/ na linku ima i čitava tekma da se pogleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Ako osvoje titulu mislim da se slobodno moze reci da je ovo najbolji fudbal koji je igrala neka ekipa svih vremena ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Pa ne bih se bas slozio da je najbolji,ali definitivno je u vrhu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Ovo je ubitacno , kad je Barsa igrala najbolje opet je morala uz pomoc sudija da dobije neke bitne utakmice , slazem se da Mandzukic nije Eto , niti Roben i Riberi Cavi i Inijesta , ali gledajuci kolektiv i igru ovo je jebanje keve , samo da pobede u finalu pa da potvrde . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 fali dominacija i u odbrani,i neki atraktivniji spic da bi konkurisali za najbolji fudbal ikad.ali sredina plus miler je cista perfekcija. inace,posle ovog dvomeca povlacim sve sto sam rekao za martineza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Ипак је Барселона од 2006. до 2012. играла најбољи фудбал, чак и ако се узме у обзир помоћ судија. Најлепши није, али је донео највише резултата и то што су они радили ће било која екипа јако тешко достићи. Ово што Бајерн тренутно ради се може поредити са оним што је Империја зла радила од 2008. до 2011, с тим да Бајерн тек треба да освоји један трофеј из три финала ЛШ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 kad ne bi debeli henes i pep srali dogodine,bajern bi i duze trajao,jer kljucni igraci su mladji od barsinih,lise lama,mada i lam moze jos sigurno bar 6 sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Ovo je ubitacno , kad je Barsa igrala najbolje opet je morala uz pomoc sudija da dobije neke bitne utakmice , slazem se da Mandzukic nije Eto , niti Roben i Riberi Cavi i Inijesta , ali gledajuci kolektiv i igru ovo je jebanje keve , samo da pobede u finalu pa da potvrde . Ne kazem ja da nije jebanje keve,fenomenalni su kao kolektiv.Ali ipak mislim da je najbolji fudbal ikada igrala Barsa iz perioda Ronaldinja,Deka i Etoa,i ona od pre 2-3 godine. inace,posle ovog dvomeca povlacim sve sto sam rekao za martineza. Nije samo u ovom dvomecu bio sjajan,covek je i protiv Juventusa bio nepogresiv i dominantan.kao doduse i cele sezone.Ne znam sta imas protiv njega,igracina.I onaj Dante je isto zesci jebac,bedem. Ипак је Барселона од 2006. до 2012. играла најбољи фудбал, чак и ако се узме у обзир помоћ судија. Најлепши није, али је донео највише резултата и то што су они радили ће било која екипа јако тешко достићи. Igrali su i najlepsi fudbal.Ovo sto rade u poslednje dve godine je sranje,rukomet sa nogama.Ali do tada su igrali najlepsi,najbolji i nadiminantniji fudbal ikada vidjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 iznervirao me par puta na startu pa sam ga uzeo na zub,a i dok je kros bio citav znas da sam se zalagao da on ide van,svajni i kros u sredini i celavi i riberi na krilima.sad kad je inijestu doveo do suza nemam vise argumenata.i u pravu si za stopere,mnogo se zategla situacija od onda kad smo ja i dovla kukali,mada svejedno mislim da bar jedan stoper top klase treba da se kupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 već je kaparisan ovaj http://en.wikipedia.org/wiki/Jan_Kirchhoff a da li je top klasa videćemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Igrali su i najlepsi fudbal.Ovo sto rade u poslednje dve godine je sranje,rukomet sa nogama.Ali do tada su igrali najlepsi,najbolji i nadiminantniji fudbal ikada vidjen. Мени није најлепши, више волим енглески фудбал, али су били убедљиво најефикаснији. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 već je kaparisan ovaj http://en.wikipedia....i/Jan_Kirchhoff a da li je top klasa videćemo... sad kad se nakantaju zutaci dvaput zaredom humels ce konacno da vidi istinu i dodje kuci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Ukusi su razliciti , po meni je ovo savrseniji fudbal nego Barsin proteklih godina , ovaj Bajern je prosle godine prosao Real-a, sampiona Spanije , a ove godine sa 4-0 sampiona Italije i sa 7-0 sampiona Spanije , igraju drugo uzastopno finale , rezultat govori sam za sebe , dok Barsa u najboljoj formi je zahvaljujuci kasapinu iz Osla prosla Celsi , osvojila finale tek nakon sto su imali igraca vise od Arsenala itd ... Samo treba da potvrde ovogodisnju dominaciju u finalu , ako ispuse onda pada sve u vodu . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 već je kaparisan ovaj http://en.wikipedia....i/Jan_Kirchhoff a da li je top klasa videćemo... Добар је овај мали. Гледао га пар пута. Није ни прићи Холгеру, али добар за ротацију. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 iznervirao me par puta na startu pa sam ga uzeo na zub,a i dok je kros bio citav znas da sam se zalagao da on ide van,svajni i kros u sredini i celavi i riberi na krilima.sad kad je inijestu doveo do suza nemam vise argumenata.i u pravu si za stopere,mnogo se zategla situacija od onda kad smo ja i dovla kukali,mada svejedno mislim da bar jedan stoper top klase treba da se kupi. Meni je on duplo bolji od Krosa.Jeste da nisu ista pozicija,ali je mnogo korisniji za ekipu.Treba Bajernu jos jedan stoper,sem Dantea tu niko kurcu ne valja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Martinez je strava igrac, jos dok je bio u Atletiku nadao sam se da ce Fergi da ga dovede. Opravdao je svoju cenu ove 2 utakmice, razumljivo je da su do tada neki navijaci smatrali da je preplacen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 sad,da je toni zdrav,ne bi bilo sanse da ih iko uklopi,jer svi zasluzuju,bar po meni,da igraju.da je sinoc umjesto ustase bio pizaro ili gomez jos bi ih dodatno nakantali,doduse jes' hajnkes na pocetku pometnju napravio sa odvlacenjem mandzukica u desno i roben da probija iz drugog plana centralno,nisu cigosi vidjeli lopte prvo pola sata,a celavi zamalo ga odmah zavukao. 'bem li ga,toni je maestro,kad se zatvori miler a svajni ode defanzivno,sa njim u timu nema zime za pas i akciju.a opet,u ovom domecu je opet sve to funkcionisalo,plus imas najbolju tranziciju sa riberijem i celavim na svijetu.prosto,tim je toliko jak da mogu da postavljaju igru kako im se digne,uz rotaciju svega 2-3 igraca,sto odavno nije vidjeno u fudbalu. meni boateng igra solidno zadnje vrijeme,cak i bujten,ali niko od njih realno nije top klasa.doduse,uz onakvu igru im i ne trebaju da budemo realni,sta martinez i svajni napravise,i ono sto je proslo proslo je sa bokova kad su lam i alaba ostajali gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Kros bi bio duplo bolji samo da nije toliko spor.. Meni je Riberi najbolji igrac Bajerna. Dobar je koliko je ruzan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 (edited) Jes vala.. Riberi zasluzuje statuu koju je dobio, nema sta, covek je doktor. Po meni su najslabiji u timu Roben i Van Bujten, iako je ovaj prvi odigrao dve prilicno solidne tekme protiv Barse. Inace, ako dovedu Levandovskog zvanicno cu da ih zamrzim, dosta im je i Gece, majku mu. Edited May 2, 2013 by Salvation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Samo jedan tim, samo jedan grad... Gledao sam ih uživo pre 2 i po godine, dok je naš trio Rukavina-Ignjovski-Rakić bio tamo. Večito navijam za neke luzere 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Takođe xD La Korunja, Bordo, Leverkuzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 http://www.mondo.rs/s291009/Sport/Fudbal/Gece_i_definitivno_propusta_finale.html Kosmička pravda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Bezveze, onda Borusija ima minimalne šanse. Na sreću, imam neke planove tada pa neću ni gledati finale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts