Jump to content

Liga šampiona 2012/2013.

Grob Bez Dna

Recommended Posts

Ovo je ubitacno , kad je Barsa igrala najbolje opet je morala uz pomoc sudija da dobije neke bitne utakmice , slazem se da Mandzukic nije Eto , niti Roben i Riberi Cavi i Inijesta , ali gledajuci kolektiv i igru ovo je jebanje keve , samo da pobede u finalu pa da potvrde .

pike116936120130502112657.jpg

barselona-velika116934220130502112444.jpg

• Upvote 1

fali dominacija i u odbrani,i neki atraktivniji spic da bi konkurisali za najbolji fudbal ikad.ali sredina plus miler je cista perfekcija.

inace,posle ovog dvomeca povlacim sve sto sam rekao za martineza.

Ипак је Барселона од 2006. до 2012. играла најбољи фудбал, чак и ако се узме у обзир помоћ судија. Најлепши није, али је донео највише резултата и то што су они радили ће било која екипа јако тешко достићи.

Ово што Бајерн тренутно ради се може поредити са оним што је Империја зла радила од 2008. до 2011, с тим да Бајерн тек треба да освоји један трофеј из три финала ЛШ.

Ovo je ubitacno , kad je Barsa igrala najbolje opet je morala uz pomoc sudija da dobije neke bitne utakmice , slazem se da Mandzukic nije Eto , niti Roben i Riberi Cavi i Inijesta , ali gledajuci kolektiv i igru ovo je jebanje keve , samo da pobede u finalu pa da potvrde .

Ne kazem ja da nije jebanje keve,fenomenalni su kao kolektiv.Ali ipak mislim da je najbolji fudbal ikada igrala Barsa iz perioda Ronaldinja,Deka i Etoa,i ona od pre 2-3 godine.

inace,posle ovog dvomeca povlacim sve sto sam rekao za martineza.

Nije samo u ovom dvomecu bio sjajan,covek je i protiv Juventusa bio nepogresiv i dominantan.kao doduse i cele sezone.Ne znam sta imas protiv njega,igracina.I onaj Dante je isto zesci jebac,bedem.

Ипак је Барселона од 2006. до 2012. играла најбољи фудбал, чак и ако се узме у обзир помоћ судија. Најлепши није, али је донео највише резултата и то што су они радили ће било која екипа јако тешко достићи.

Igrali su i najlepsi fudbal.Ovo sto rade u poslednje dve godine je sranje,rukomet sa nogama.Ali do tada su igrali najlepsi,najbolji i nadiminantniji fudbal ikada vidjen.

iznervirao me par puta na startu pa sam ga uzeo na zub,a i dok je kros bio citav znas da sam se zalagao da on ide van,svajni i kros u sredini i celavi i riberi na krilima.sad kad je inijestu doveo do suza nemam vise argumenata.i u pravu si za stopere,mnogo se zategla situacija od onda kad smo ja i dovla kukali,mada svejedno mislim da bar jedan stoper top klase treba da se kupi.

Igrali su i najlepsi fudbal.Ovo sto rade u poslednje dve godine je sranje,rukomet sa nogama.Ali do tada su igrali najlepsi,najbolji i nadiminantniji fudbal ikada vidjen.

Мени није најлепши, више волим енглески фудбал, али су били убедљиво најефикаснији.

Ukusi su razliciti , po meni je ovo savrseniji fudbal nego Barsin proteklih godina , ovaj Bajern je prosle godine prosao Real-a, sampiona Spanije , a ove godine sa 4-0 sampiona Italije i sa 7-0 sampiona Spanije , igraju drugo uzastopno finale , rezultat govori sam za sebe , dok Barsa u najboljoj formi je zahvaljujuci kasapinu iz Osla prosla Celsi , osvojila finale tek nakon sto su imali igraca vise od Arsenala itd ... Samo treba da potvrde ovogodisnju dominaciju u finalu , ako ispuse onda pada sve u vodu .

• Upvote 1

iznervirao me par puta na startu pa sam ga uzeo na zub,a i dok je kros bio citav znas da sam se zalagao da on ide van,svajni i kros u sredini i celavi i riberi na krilima.sad kad je inijestu doveo do suza nemam vise argumenata.i u pravu si za stopere,mnogo se zategla situacija od onda kad smo ja i dovla kukali,mada svejedno mislim da bar jedan stoper top klase treba da se kupi.

Meni je on duplo bolji od Krosa.Jeste da nisu ista pozicija,ali je mnogo korisniji za ekipu.Treba Bajernu jos jedan stoper,sem Dantea tu niko kurcu ne valja.

sad,da je toni zdrav,ne bi bilo sanse da ih iko uklopi,jer svi zasluzuju,bar po meni,da igraju.da je sinoc umjesto ustase bio pizaro ili gomez jos bi ih dodatno nakantali,doduse jes' hajnkes na pocetku pometnju napravio sa odvlacenjem mandzukica u desno i roben da probija iz drugog plana centralno,nisu cigosi vidjeli lopte prvo pola sata,a celavi zamalo ga odmah zavukao.

'bem li ga,toni je maestro,kad se zatvori miler a svajni ode defanzivno,sa njim u timu nema zime za pas i akciju.a opet,u ovom domecu je opet sve to funkcionisalo,plus imas najbolju tranziciju sa riberijem i celavim na svijetu.prosto,tim je toliko jak da mogu da postavljaju igru kako im se digne,uz rotaciju svega 2-3 igraca,sto odavno nije vidjeno u fudbalu.

meni boateng igra solidno zadnje vrijeme,cak i bujten,ali niko od njih realno nije top klasa.doduse,uz onakvu igru im i ne trebaju da budemo realni,sta martinez i svajni napravise,i ono sto je proslo proslo je sa bokova kad su lam i alaba ostajali gore.

Jes vala.. Riberi zasluzuje statuu koju je dobio, nema sta, covek je doktor. Po meni su najslabiji u timu Roben i Van Bujten, iako je ovaj prvi odigrao dve prilicno solidne tekme protiv Barse. Inace, ako dovedu Levandovskog zvanicno cu da ih zamrzim, dosta im je i Gece, majku mu.

Edited by Salvation

• 3 weeks later...
Guest Bata Životinja

Bezveze, onda Borusija ima minimalne šanse. Na sreću, imam neke planove tada pa neću ni gledati finale

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...