Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Да јеботе, безвезе што нећемо стално гледати истих 15-ак тимова из 3-4 лиге у четвртфиналу. Навија се пре свега за Борусију, а волео бих да прођу и Шалке,Селтик,Бајерн,Милан,Реал,Валенсија,Малага.

Уосталом, ово су углавном клубови са традицијом и великим бројем навијача,уз пар изузетака.

Edited by El Karnisero
  • Upvote 2
Posted

Финале Борусија-Шалке,Борусија добија,започиње вишедеценијску доминацију и скида Бајерн са трона.

Posted

Well, fuck.

Što bre? Pa bolje da ispadnemo što pre iz lige šampiona i da jurimo jebeno treće mesto kalču

• 4 weeks later...
Posted

не баљезгај, враћа се Немања уништитељ и перемо пацијенте

на страну што је тек одбрана Реала смехотресна

Posted

па зато што дуго није било Видића, а види се да још није у форми

игра се за две недеље, тад ће и он бити бољи

Posted

istina, naprimao se golova stoperski tandem Rio-Evans, ali valjda ce matori prestati sa tim. Meni je Vidic odlican ovih nekoliko poslednjih utakmica sto sam ga gledao, valjda ce jos dodatno podici formu pred LS. Odbrana je mnogo sigurnija sa njim, a usudio bih se reci, da su i Smoling i Dzons vrlo dobro obavljali posao kada bi dobili priliku.

Realova odbrana nije ni po cemu bolja bila, Pepe i Ramos se sudaraju i saplicu jedan drugog, Arbeloa uglavnom izgubljen u prostoru i vremenu, Marsela boli tuki da se vrati nazad. Cak je i Kasiljas primao neke golove tako da sam se zapitao je li slaba forma u pitanju ili zaista pokusava da sredi otkaz Murinju.

Posted

Та два пораза су искључиво због Фергијеве кукавичке тактике. 2009. је ставио Рунија лево, а Роналда самог напред, где је био потпуно одсечен. Против патуљака мора грубо од самог старта, без чекања.

Posted

Ne sudi Hauard Veb UCK Unitedu , Real lagano dobija , kako neko moze i da veruje da osrednji klub iz engleske moze da pobedi kraljeve iz Madrida , svasta , utakmica ni ne treba da se igra , nije interesantno gledati to trpanje .

• Upvote 2
  • Downvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...