Hail Metal Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Smorilo je vec , pauziramo , 5 puta sampioni , ccpk . Izbor je jasan , navijati za predstavnike nezavisnog Kosova (Mancester Junajted) ili za predstavnika zemlje Kraljevine koja nije priznala nezavisnost Kosova (Real Madrid) . Za koju ti stranu navijas Kuruzi ? 5 2
kuruz Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 за Сатанину десну руку, Сер Алекса Фергусона 2
Hail Metal Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Sa tom rukom Satana brise dupe , za govnare navijas . 2
El Karnisero Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Balotelli: "Ovog mjeseca moj novi klub AC Milan igra protiv Barcelone u Ligi Prvaka dok Manchester City igra kući na PS3! Да л' је индијанац стварно ово изјавио?
Мајор Гашпар Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Зар те то чуди? То је само један црнац. 1
El Karnisero Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Забрињава ме количина нетолеранције у твојим постовима у последње време. Увек си био толерантан човек, интернационалац, да не кажем левичар.
Мајор Гашпар Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Онда ниси приметио асоцијалну звер која тиња у мени. Ја сам салонски десничар, господин човек. Цела ова ситуација са торентима и кризом која потреса нашу земљу веома утиче на мене, па очекуј неочекивано од мене у наредном периоду. Коса је ту да се шиша, чизме су ту да се гази снег.
kuruz Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 онај ко води Твитер под његовим именом је Бог лично Mario Balotelli @MarioBaloltelli So the Debrecen goal keeper was paid money to concede 'at least 3 goals' against Liverpool... Liverpool only managed 2 shots on target. 1 1
El Karnisero Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Онда ниси приметио асоцијалну звер која тиња у мени. Ја сам салонски десничар, господин човек. Цела ова ситуација са торентима и кризом која потреса нашу земљу веома утиче на мене, па очекуј неочекивано од мене у наредном периоду. Коса је ту да се шиша, чизме су ту да се гази снег. Остаје ти само да се бориш са мачем у руци. Као Самсон.
Hail Metal Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 То је само један црнац. http://www.telegraf.rs/sport/531497-berluskoni-baloteli-nas-mali-kucni-crnja I ja kazem crnac , na njega svrsava samo radioaktivni Radmiz .
Мајор Гашпар Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Куруз се не разуме у чари фудбала. Он гледа фудбал, али га не разуме. Тамо неки Фердинанд, тамо неки Балотели... 1
Мајор Гашпар Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Нисмо ми расисти, већ глас разума. Да питаш пензионера који се враћа са пијаце, исто би ти рекао.
Hail Metal Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Upravo tako , nismo rasisti , imaju citav jedan kontinent za sebe , ali bez nafte naravno . 1
Hail Metal Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 И без воде. Pozeljno da piju onu iz Nila
Мајор Гашпар Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/352451-uzas-indijskom-svetom-rekom-plove-lesevi-ljudi-i-zivotinja-foto Није расизам већ чињенице које праве разлику.
kuruz Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 А ко је уништио ту Индију? Уосталом, лепо ти човек каже, то нису црнци.
Мајор Гашпар Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 to nisu crnci, to su indusi. Расправљамо о расизму пошто нас етикетирају. Ко је уништио? Циганин може да изађе из черге, али черга неће изаћи из њега.
Vic Rattlehead Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 А ко је уништио ту Индију? Уосталом, лепо ти човек каже, то нису црнци. Engletzi, izvor svih zala modernog svijeta i najpodlija nacija ikad.
Мајор Гашпар Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Немци доказали да је Линекер био у праву.
kuruz Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Engletzi, izvor svih zala modernog svijeta i najpodlija nacija ikad. Нормална ствар. Колико су духовити и колико волим њихову музику, филмове, серије, стил играња фудбала и много тога другог, толико су одвратни кад је спољна политика у питању.
Recommended Posts