Jump to content

Recommended Posts

Posted

Немци доказали да је Линекер био у праву.

Nemci dokazali da vole da ti siluju babu,ubijaju dedu i tlace njihove komsije.Isto kao i sunarodnici Zvoneta Bobana.Jebo te vajt paur posred dupeta,ustaso.

Nije crnac sponzorisao ustaske bombe koje su mi padale po dvoristu,vec tvoj jebeni Hans,sin onoga koji ti je pokusao oduzeti nacionalni identitet i zatrovati ti rod.

• Upvote 7
Posted

Средило се и то. Биће ок - сутра излази Време (прати тему о штампи), па ћу у себе унети 200 грама толеранције.

Могао би и Леми да посети пар часова толеранције, а не да ме као пандур шамара и гази, јер је нашао у ћегама спид и екстази.

Стварно није у реду да упоређује неког тамо Ханса и легендарног капитена и десетку Милана.

• Upvote 1
Posted

Касним мало са Временом, тек сам јуче завршио претпрошли број,али толеранције ми не недостаје.

Безобзирно је оптуживати брата Ефенберга за нетолеранцију. Ко од вас толерантних има блог регистрован на .хр домену? Лицемери чисти.

Posted

Средило се и то. Биће ок - сутра излази Време (прати тему о штампи), па ћу у себе унети 200 грама толеранције.

Могао би и Леми да посети пар часова толеранције, а не да ме као пандур шамара и гази, јер је нашао у ћегама спид и екстази.

Стварно није у реду да упоређује неког тамо Ханса и легендарног капитена и десетку Милана.

Tolerancija je za slabice.Spid i ekstazi za klosare.Samo kokain i netrepeljivost.

Hans je ustasa,Zvone Boban je ustasendra.

Posted

Tolerancija je za slabice.Spid i ekstazi za klosare.Samo kokain i netrepeljivost.

Hans je ustasa,Zvone Boban je ustasendra.

Јебеш кокаин и елиту, само хероин.

Зезамо се Леми и ја.

Зна стуб форума да сам ја добра душа. Мора мало да се унесе живост, па макар то била и расправа о расизму.

Posted

Kume promenićeš ti mišljenje o nekim tamo crncima čim osetiš zaudaranje u Francuskoj . Nemci su civilizacijski veoma bitan narod , toliko kompoziora, sportista i naučnika , a ko je od nekih tamo crnaca poznat Opra,Vil Smit i Martin Luter King . Košarkaše ne računam , svaka im čast ali opet je taj sport smislio belac .

Inače ne znam oko čega vodite raspravu .

• Upvote 1
Posted

Da,civilizacijski su bitan narod.Pogotovo u periodu izmedju 1939 i 1945.Podarili su toliko smrti,genocida i planetarnog unistenja.I u periodu nakon 90-ih su divno uticali na nasu zemlju i narod.Ma predivan narod ti nemci.Jebena mongoloidna nacija,treba ih istrebiti do poslednjeg.

Sa druge strane,crnci nam nikada nista nazao nisu uradili.Niti nama,niti bilo kome u nekom globalnom smislu.Jebe mi se za to sto cu crni i sto dizu stopu kriminala u Americi.Nas i nasu zemlju su od kako je sveta i veka jebali BELCI sa zapada.Nemci,englezi i slicna genocidna skotovska zgadija.

Зезамо се Леми и ја.

Зна стуб форума да сам ја добра душа. Мора мало да се унесе живост, па макар то била и расправа о расизму.

Naravno da se zezamo.Sto se tice ovoga medjusobnog podjebavanja.Ali za nemce se ne zezam.Moje iskreno misljenje,zasnovano na istoriji i desavanjima iz proslosti.

• Upvote 3
  • Downvote 2
Posted

i veka jebali BELCI sa zapada.Nemci,englezi i slicna genocidna skotovska zgadija.

A zašto tvoje cigane Italijane ne spominješ ako je neko šurovao sa ustašama onda su bili oni šiptaro-ustaše musolinijevci . Englezi su bili na strani antifašista.

Svako normalan je protiv fašizma , ovde pričamo o naciji a ne o političkom opredeljenju .

• Upvote 1
Posted

MOJE cigane italijane?Sta su oni meni?Zabole me kurac za njih,sutra da svi pocrkaju boleo bi me kurac.To sto si ti vezan za engleze jer se lozis na Liverpul i Blek Sabat,ne znaci da sam ja vezan za zabare jer navijam za Juventus.Zabole me kurac za zabare,i to je govnarski narod.Ne u tolikoj kolicini kao sto su englezi i nemci,ali dovoljno.

Ja ne pricam o fasizmu i politickom opredeljenju,vec o naciji i onom sto je iza njih.Crnci nikome nista nazao nisu uradili,za razliku od zapadnjackih belaca koji urnisu planetu i sve koje zive na njoj vekovima.Meni,tebi,nasim dedovima,nasoj zemlji i narodu nijedan crnac nikada nista nayao uradio nije,i zbog toga ne razumem kada neko nas mrzi crnce a sa druge strane velica jebene pogane nemce.Neshvatljivo.

• Upvote 4
Posted

Леми, Доктор је у праву.

Гледаш једнострано. Једну нацију гледаш искључиво кроз период Другог светског рата, а ми ти износимо чињенице које су вековима необориве.

Ако мислиш да су тамо неки Немац Ханс или тамо неки Амер Џекс криви за срања која су нам се десила, онда правиш гадну погрешку.

Политику кроје много већи играчи и нико јебеног Немца из Роштока не пита да ли треба Југославија да се распадне.

Поздравио те Обама.

Још нешто, говорим о чињеници да се тамо неки црнац не може изједначавати са белцима. Зашто? Зато што је тек пре коју годину открио точак. Проста и једноставна ствар.

Не говорим ти да нигере треба набити у логоре, већ кажем да се између ове две расе не може ставити знак једнако.

На крају крајева, заболе ме курац за црнце. Немам ништа против њих, али не могу да не одреагујем кад видим те нигер мангупе, типа Балотели, који су пре месец дана побегли са плантаже памука. Иритира сваког поштеног човека.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Meni lično ako ćemo iskreno ni jedan Nemac niti Amer nije ništa učinio ružno . Naprotiv uživam u njihovoj muzici , sportskim velikanima , filmovima .

Ako ćemo najviše mrzeti onog ko nam je najviše zla naneo , onda bi trebalo svi najviše da mrzimo sopstveni narod , zbog naših propalih političara, ali to je greška . Ne može se nacija poistovetiti sa politikom tog naroda u odredjenoj dekadi .

Sa druge strane , stvarno ne vidim šta je neki crnac doprineo u naučnom smislu ? Mogu da priznam sportska i umetnička dostignuća , ali tamo da je potrebno kefalo , tu su kara banana .

Ovi poreklom iz Indije su još gori , i nisam ja kriv što je najveći borj njih nepismeno i što je najveći broj robijaša u zatvorima u SAD*u čine crnci . Pre bih živeo među obrazovanim Nemcima nego među obrezanim crncima .

• Upvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

Crnci nikome nista nazao nisu uradili,za razliku od zapadnjackih belaca koji urnisu planetu i sve koje zive na njoj vekovima.

Brate, Nemaca ima 90 miliona, a Srba petnaestak sa sve dijasporom i Krkićem na pozajmici u Milanu.

Ne dao Bog da Srba ima 90 miliona i koje sranje bi onda bilo po svetu.

A zamisli da nas ima 300 miliona kao Amerikanaca. Preselili bi Hrvate i Šiptare na Mars. I onda uništili tu planetu. Neki vanzemaljci bi kroz milijardu godina naišli na komad radioaktivnog metala na kojem piše: Zastava Kragujevac (Mlađan je bio ovde).

• Upvote 11
Posted

Леми, Доктор је у праву.

Гледаш једнострано. Једну нацију гледаш искључиво кроз период Другог светског рата, а ми ти износимо чињенице које су вековима необориве.

Ако мислиш да су тамо неки Немац Ханс или тамо неки Амер Џекс криви за срања која су нам се десила, онда правиш гадну погрешку.

Политику кроје много већи играчи и нико јебеног Немца из Роштока не пита да ли треба Југославија да се распадне.

Gledam tako kako jeste.Za vreme drugog svetskog rata,svi nemci su dizali ruku i klicali Fireru.Svi.Samim tim,cela nacija je odgovorna za desetine miliona mrtvih,koncentracione logore,Mengelea i ostale bestijalne zlocine.Celu nemacku naciju je nakon drugog svetskog rata trebalo unistiti.Celu!Nikada mi nece biti jasno kako neko moze dizati ustasku ruku i pozdrav,loziti se na kukacu i vikati White power,pogotovo ukoliko dolazi iz zemalja koji su zbog toga najvise i propatile.Konkretno mi,i nije mi jasno kako,cak i iz zajebancije,mozes praviti onakve slike i ponositi se na to.Ne zajebavam se.Mozda su ti ta germanska genocidna govna ubila nekoga u familiji.

Tako da,Dzeks i Hans su itekako krivi.Ali,ako i uzmemo u obzir da se u nekim periodima ne moze sve svaliti na kolektivnu krivicu vec iskljucivo na individualnu i politicku pozadinu,i dalje stoji da mi Amukacijeva boja koze,politicki interesi i spoljna politika nikada nisu nista nazao ucinili,dok Hansovi i Dzeksovi jesu.

Још нешто, говорим о чињеници да се тамо неки црнац не може изједначавати са белцима. Зашто? Зато што је тек пре коју годину открио точак. Проста и једноставна ствар.

Не говорим ти да нигере треба набити у логоре, већ кажем да се између ове две расе не може ставити знак једнако.

На крају крајева, заболе ме курац за црнце. Немам ништа против њих, али не могу да не одреагујем кад видим те нигер мангупе, типа Балотели, који су пре месец дана побегли са плантаже памука. Иритира сваког поштеног човека.

Jebes i tocak,i kompozicije,i umetnost i sport.Nabijem sve to na kurac.Belo govno sa zapada je pobilo stotine miliona ljudi,porusilo pola planete,prouzrokovalo patnju,ocaj i uzase.Zabole me kurac sta tamo neki Baloteli radi,svakog postenog coveka iritira kada dodje Angela Merkel i sere nama kako smo genocidni.To bre iritira,a ne neki tamo Baloteli i neki tamo Umpalumpa sto duva sam sebi u kozu na kurcu.

Po tvojoj logici ja trebam reci "Nema veze sto su Pavelic,Stepinac i Asner pobili gomilu srba.Nema veze sto je Tudjman proterao 250.000 srba i napravio najvece etnicko ciscenje u Evropi nakon drugog svetskog rata.Koga briga za Gotovinu i Markaca.Oni su ok,zato sto su belci i zato sto su imali kolor televizor.Pravi problem su Nvonkvo i Babangida,zato sto beru banane sa drvate."

• Upvote 8
  • Downvote 1
Posted

Meni lično ako ćemo iskreno ni jedan Nemac niti Amer nije ništa učinio ružno.

Naravno da jeste.Zaboravljas bombardovanje?Sankcije?Parcanje zemlje?Itekako su ti nazao ucinili.Dok crnci sa druge strane nisu nista.

Ne može se nacija poistovetiti sa politikom tog naroda u odredjenoj dekadi .

U slucaju Nemacke u drugom svetskom ratu moze.A duboko sam ubedjen da velika vecina amera razmislja kao i njihova vlada.

Sa druge strane , stvarno ne vidim šta je neki crnac doprineo u naučnom smislu ? Mogu da priznam sportska i umetnička dostignuća , ali tamo da je potrebno kefalo , tu su kara banana .

Kakve to veze ima?Zbog toga ih treba mrzeti?Bolje da nisu doprinosili nista,nego da su doprinosili u stilu Mengelea.Ili u organizacionom stilu ala Ajhman.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Леми, мрзи ме да се расправљам.

Ја сам од Римљана научио да подижем руку. :bigblue:

Сада сам расположен, па ћеш морати да сачекаш на мој одговор кад попиздим око неких ситница.

Posted

Сада сам расположен, па ћеш морати да сачекаш на мој одговор кад попиздим око неких ситница.

A sta mislis zato si od mene sada dobio odgovor? :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...