KinSlayer Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Sahtjor osakacen za cist penal, doduse verovatno bi i s njim ispali, al' opet, sudija debil... Navijao za Borusiju, al' opet.
Vic Rattlehead Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Izgleda da stvarno Real osvaja. Nezaslužen prolaz po meni, na stranu diskutabilan crveni ali šteta zbog Vidarine stative i ostalih prilika. 1
Guest Bata Životinja Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 gledao samo 2. poluvreme, i po njemu mogu samo da ponovim ono što sam rekao i pre 10 dana: kada Slinčester igra protiv superiornijeg tima u očaju dobiju crveni karton i onda popuše istorija se ponavlja, ne znam ko je srao da Nani nije trebao da dobije crveni, ne nego svako može da diže noge kako mu se sviđa, pebrojao bubrege čoveku ako ne on neko drugi bio dobio crveni jer pičkasta ekipa poput Junajteda to jednostavno uvek radi kad je nemoćna na terenu 5 8
metal guru Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Ponosim se igracima Junajteda. Sto se spanskih cigan tice, zelim im sve najgore. Seme im se zatralo, picka li im materina ogavna. 5 3
kuruz Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 gledao samo 2. poluvreme, i po njemu mogu samo da ponovim ono što sam rekao i pre 10 dana: kada Slinčester igra protiv superiornijeg tima u očaju dobiju crveni karton i onda popuše istorija se ponavlja, ne znam ko je srao da Nani nije trebao da dobije crveni, ne nego svako može da diže noge kako mu se sviđa, pebrojao bubrege čoveku ako ne on neko drugi bio dobio crveni jer pičkasta ekipa poput Junajteda to jednostavno uvek radi kad je nemoćna na terenu Бата зна, али зато Мурињо нема појма http://www.goal.com/en-india/news/221/champions-league/2013/03/06/3801733/mourinho-the-best-team-lost?source=breakingnews&ICID=HP_BN_1
Guest Bata Životinja Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Murinjo se ulizuje svom fudbalskom ćaletu a Bata je objektivni stručnjak za fudbal 4 4
kuruz Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 (edited) Murinjo se ulizuje svom fudbalskom ćaletu a Bata je objektivni stručnjak za fudbal како не Edited March 5, 2013 by Underkuruz
metal guru Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Real kao "superiorniji" tim pre crvenog nije imao postenu sansu, Junajted je imao bolje pokusaje i vodili su. Sam kazes da nisi gledao 1 poluvreme a onda seres nesto. 2
Мајор Гашпар Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Против Бате ни Леми није могао да се избори у изношењу чињеница. Ја који сам све пратио са стране нисамо могао да се одлучим да ли је исправније рећи спопер, штопер или централни бек. Верујем да је већина у дилеми. 3
dr.lecter Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Navija sam na Mancester mada ni njih ne volim, ali svaka cast Modricu majstorski... BVB zasluzeno
Salvation Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Na stranu hejt za Fergija i UCK fore i to, ono je prilicno sramotan crveni koji je definitivno promenio tok tekme. Ali jbg, sta je, tu je, sad se samo nadam da ce Realu zapasti Borusija i oprati ih ponovo, a potom i osvojiti titulu. Zasluzili su ljudi, igraju najbolji fudbal.
23/16 Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 gledao samo 2. poluvreme, i po njemu mogu samo da ponovim ono što sam rekao i pre 10 dana: kada Slinčester igra protiv superiornijeg tima u očaju dobiju crveni karton i onda popuše istorija se ponavlja, ne znam ko je srao da Nani nije trebao da dobije crveni, ne nego svako može da diže noge kako mu se sviđa, pebrojao bubrege čoveku ako ne on neko drugi bio dobio crveni jer pičkasta ekipa poput Junajteda to jednostavno uvek radi kad je nemoćna na terenu Lupetas gluposti, sto doduse nije novo. United je igrao dosta bolje, ali jbg ... sudije guraju Spance, kao i obicno. 1
metal guru Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Dortmund definitivno. Za njih se druka. 1
dr.lecter Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Jes al u prvenstvu su toliki idioti da im bajern bjezi 17 bodova 1
phantasm Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Na stranu hejt za Fergija i UCK fore i to, ono je prilicno sramotan crveni koji je definitivno promenio tok tekme. Ali jbg, sta je, tu je, sad se samo nadam da ce Realu zapasti Borusija i oprati ih ponovo, a potom i osvojiti titulu. Zasluzili su ljudi, igraju najbolji fudbal. kramponi u rebra = crveni, koji vam je 4 3
Recommended Posts