Hail Metal Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Sa teme o spanskom prvenstvu Protiv one kršine od ekipe i Modrić može da igra . Nikad 5 titula nikad kao najtrofejniji engleski klub Liverpul !!! Kao i mnogim slucajevima bio sam u pravu pokazavsi svoju superiornost . Za Mancester je dovoljan i jedan fan Blind Guardiana kakav je Modric , mekusac . Roy Keane: "I think the referee made the right call. It's dangerous play ... whether or not he [Nani] meant it is irrelevant. No doubt about it, it's a red card. It was the right decision." Apsolutno tacno Slika govori od hiljadu reci , Real je drasticno ostecen , crveni je naravno bio kao kuca , isto kao i penal Rafaela .I stvarno je komicno da ona siptarcina sa crvenim nosem sa titulom haradinajevog kaplara kuka na sudije , pa u bukvalnom svakoj utakmici njegov tim u premijer ligi ima obilatupomoc sudija . Vec je zastitni znak UCK Junajteda produzetak vremena dok se ne da gol . Nikad Kuruze 5 titula nikad , kmeci i placi , jebali te ti siptari za koje navijas , priznali nezavisnost Kosova oko toga se nisi ni pocesao a ovde kmecis ko ona camuga evra za jedan sasvim pravedno dosudjeni crveni karton , kmeeeeeee 6 6
Hail Metal Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Bolje to nego ovo : Svako navijanje za ove teroriste je protivustavno,ko drukcije kaze klevece i laze http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/1028862/I+Ser+Aleks+i+%C5%A0akira+%22priznali%22+Kosovo%3F.html 2 2
23/16 Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=06&nav_id=692551
KinSlayer Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Sudije su inace ocajne i ne znam kad ce konacno da uvedu da se moze pogledati snimak i ispraviti odluka, nadam se sto pre, mada Fifa i Uefa su to, pa nemam iluzija...
kuruz Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 колико лупетања од стране фрустрираних навијача клубова који не играју ЛШ а да, Рој Кин је у сукобу са целим клубом јер је шкартиран, па сад прича бесмислице 3 3
Guest Bata Životinja Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 колико лупетања од стране фрустрираних навијача клубова који не играју ЛШ valjda je reč o jednini FORZA MILAN Hoću Real u drugoj fazi
KinSlayer Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Рој Кин је у сукобу са целим клубом јер је шкартиран, па сад прича бесмислице Ma, Roj Kin je inace mentolcina, pa ne znam ko njega slusa uopste... Uvek bio, a ja sam navijac Junajteda otkad znam za fudbal.
kuruz Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 најбољи ми је кад ово напише Nikad Kuruze 5 titula nikad 1 1
Hail Metal Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 колико лупетања од стране фрустрираних навијача клубова који не играју ЛШ kmeee , nego jel ovaj Uros neki rod tebi ? Vidim i on ozracen . http://www.youtube.com/watch?v=15YI3aOFTfo
Hail Metal Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 најбољи ми је кад ово напише Evo Radmize da te oraspolozim da ne kmecis kao neki tamo crnac , pesme koja ce te uvek podsecati na poslednju titulu u istoriji i buducnosti UCK Junajteda , jer dapace 5 titula nikad necete osvojiti , nikad kao Liverpul !!! http://www.youtube.com/watch?v=CzycFeqNxIA могао би мало да мењаш фазоне Da ih menjam cesto kao ti sto menjas klubove za koje navijas ? Pa nisam toliko domisljat . 2
Hail Metal Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Ali ova je veselija , a dan posle velicanstvene pobede kraljevskog kluba nad siptarima mora da bude veseo , samo zivo , ritam kazacoka .
Hail Metal Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Mislim da je fer spomenuti blistavu igru nekadasnje Liverpulove vedete , bravo majstore odbrane i napada , potpuno si paralizovao jalove napade kosovara . YNWA !!! 3
kuruz Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 е сад си претерао :haha: Реал ништа није урадио до црвеног картона
Hail Metal Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 ако је оно величанствена победа... a sta bi ti radmize , dva puta ste vodili u dvomecu i dva puta ispustili pobedu . Niste ni dali gol u revansu , nego je Ramos slucajno dao , opustivsi se previse jer nije imao motiva da igra protiv tamo nekog UCK JUnajteda . Pa nije UCK JUnajted Liverpul pa da se digne posle preokreta , sramota je da se na Teatru dopinga cuje ole ole , pozorisna publika . 2
kuruz Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 победа украдена, то је јасно свима осим Роју Кину и навијачима Ливерпула 1 1
metal guru Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Jasno je i Roju Kinu, ali će reči bilo šta samo da iznervira Fergija.
LotusEater-- Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 ali najjace mi je kada Fergie uzme da raspravlja o nekoj sudijskoj nepravdi. poor Utd, koliko je samo primera bilo iz ove ili prethodnih sezona gde sudije direktno uticu na mec u njihovu korist: crveni i penal protiv Liverpool-a, 2 crvena i gol iz offside-a protiv Chelsea, dirktan crveni Gerrardu u kupu prosle sezone i da ne nabrajam vise... start od juce realno nije bio za direktan crveni, i jeste uticao na mec, ali Ferguson moze samo da cuti po pitanju sudijskih odluka. Modricev gol ne bi sprecili ni sa 15 igraca na terenu. 2
Мајор Гашпар Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Манчестер и Барселона су заслужили да им се бар 20 година враћају картони и спортни голови колико се ту годинама пљачкало. 4 2
Hail Metal Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 (edited) Upravo tako , vestacke instant tvorevine NSFP-a , fudbalske Cedevite i Igokee , neki tamo MAncester neka tamo Barselona , pre devedesetih kurton ekipe , nakralo se i da je kosmicke pravde ne samo da bi im se vracali kartoni nego i oduzimale nepravedno osvojene titule . Edited March 6, 2013 by Hail Metal 2 3
BLAGOJE Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 http://www.b92.net/s...6&nav_id=692551 jel' ovo srdalandov clanak?
Recommended Posts