Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovakve predosti Bajerna , odnosno Borusije , bi jedino magicni Liverpul mogao da stigne .

Jeste , najbolja je nemacka medicina , moze i Djokovic da potvrdi .

• Upvote 3
  • Downvote 5
Posted

Је л' неко видео други гол Дорфунда из неког другог угла? Чини ми се да је био офсајд к'о врата.

Ovakve predosti Bajerna , odnosno Borusije , bi jedino magicni Liverpul mogao da stigne .

аха к'о Земун

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Је л' неко видео други гол Дорфунда из неког другог угла? Чини ми се да је био офсајд к'о врата.

Nije bio ofsajd, bio je usporeni snimak. Ali je dosuđen ofsajd za onaj lob koji je završio golom, a nije bio ofsajd :da: Trebalo je biti i 5:1.

• Upvote 1
Posted

Bata objasnio!

Počnite na vreme da tražite drugi pomodarski klub za koji ćete da navijate, recimo PSG. Jebi žute

Не бламирај се.

Usrala ga 4 gola, i dalje mislim da je nije klasan napadač.

Јок, него је задњи везни. Не бламирај се.

Није био, видело се на поновљеном.

Posted

Nije bio ofsajd, bio je usporeni snimak. Ali je dosuđen ofsajd za onaj lob koji je završio golom, a nije bio ofsajd :da: Trebalo je biti i 5:1.

Ма то се видело и пре успореног снимка, крађа отимачина.

Жао ми је најлепшег, али нек сисају и онај смрдљиви Турчин који је дао црвени картон Нанију и УЕФА која опет штелује Реал - Фарса финале и поново дува курац.

Posted

Јок, него је задњи везни. Не бламирај се.

Ja se možda i blamiram, ali to ništa naspram blamaže koju je Bajern sinoć priredio katalonsko-šiptarskim separatistima i ekstremistima na čelu sa nerastom Mesijem kome se obraz najviše crvenio nakon utakmice.

• Upvote 7
  • Downvote 1
Posted

Битно да се Рома не бламира против Палерма, Пескаре, Болоње, Катаније, Кјева...

А и чуј ко некоме каже да је нераст. :haha:

Posted (edited)

Не бламирај се.

Ja se možda i blamiram, ali to ništa naspram blamaže koju je Bajern sinoć priredio katalonsko-šiptarskim separatistima i ekstremistima na čelu sa nerastom Mesijem kome se obraz najviše crvenio nakon utakmice.

Edited by phantasm
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...