Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne igram Dotu ali u LoLu isključivo leavere i international assisting enemy team

Ne smetaju mi ni nubovi ni flejmeri, ništa od toga, ali ovu vrstu retarda uvek

Pritom čak i pokušam da izvagam da li je neko izlivao jer mu je pukao net ili se nešto bitno i hitno desilo, ili je samo jebena nakaza

• Upvote 1
Posted

retarde koji rage quit-uju reportujem i usput im jebem sve živo i mrtvo

ostale ne, jer ne znaš da li je problem do neta, igre, možda je nestala struja...

takođe i idiote koji izgube u lejnu pa onda namerno tove protivnike, kradu farmu i tako to

Posted
  On 1/13/2015 at 7:10 PM, Јарослав said:

retarde koji rage quit-uju reportujem

ostale ne, jer ne znaš da li je problem do neta, igre, možda je nestala struja...

takođe i idiote koji izgube u lejnu pa onda namerno tove protivnike, kradu farmu i tako to

Ovako nešto mada me boldovano najviše pogađa. :haha: Ne psujem niti bilo šta slično, nemam potrebe sebe još dodatno da iznerviram. Uradim report, mute i prijatno. 2 od 3 reporta mi se vrate nazad kao pozitivni, rekao bih da je to neki prosek.

Posted

Аха, хвала ти. Мада то никад нисам добрио а много сам их до сада пријавио .И пријављујем фреквентно.

Posted
  On 1/13/2015 at 10:29 PM, PajatheTrut said:

Аха, хвала ти. Мада то никад нисам добрио а много сам их до сада пријавио .И пријављујем фреквентно.

Ostavi informaciju ukratko zašto si reportao, bez toga ne obraćaju previše pažnju pogotovo ako si ti ostavio jedini report u partiji. Najčešće ostavljam nešto tipa "Feeding and game ruining, low prior pls" i uglavnom prolazi. :da:

Posted

nisi zbog reportovanja dobio, nego zbog dobrog ponašanja u 2014. :D

i svi su dobili do jaja skinove, jedino ja zabodem za mrtvog Shaco-a, jedinog koga imam, a ne igram (mada sam dobio limited edition skin, pa kao ajde)

Posted
  On 1/14/2015 at 12:32 PM, Јарослав said:

nisi zbog reportovanja dobio, nego zbog dobrog ponašanja u 2014. :D

i svi su dobili do jaja skinove, jedino ja zabodem za mrtvog Shaco-a, jedinog koga imam, a ne igram (mada sam dobio limited edition skin, pa kao ajde)

U pravu si :da: Nesto na taj fazon :)

Ja pokupovao bundlove heroja, sreca imao Janna-u u bundle pa mogao da je igram, i mogu reci da mi se bas svidja kao support, obicno za supp igram sa Sonom

Posted
  On 1/14/2015 at 12:33 PM, Маузер said:

Danas opet krecem da igram ovo sranje. Mazohist ajebeni.

Nemoj ponovo da mi počinješ ako ćeš da batališ posle par dana. :obrv: Šalim se, javi kad se uhodaš da peremo, večito se dešava da nam fali jedan.

On 1/14/2015 at 1:36 PM, Маузер said:

JTŽM idi na LoL temu.

JTŽM? Pusti ljude da pričaju i onako je tema mrtva već brdo vremena.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...