Jump to content

Recommended Posts

Posted

^

Veoma.

Ne preporučujem rank dok nemaš iza sebe pristojan broj odigranih partija baš iz tog razloga mada jednostavan mute/report i to rešava.

Posted

Стигле су ми данас две потврде за репортове, надам се да су за ту двојицу исфрустрираних нејебача. :D

Мада, треба човек да се навикне на непристојност и нетрпељивост а да не пође истим тим путем.

• Downvote 2
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Баш то.

Сморило ме више да играм са Русима турцима шиптарима курцима, врло фрустрирајуће је постало, а пошто НубСарма није у стању да узме нову графичку већ три месеца приморан сам да играм са онима са кијима ме ставе, у 90% случајева кретенима. Крв ти јебем пошизећу ако наставим.

Posted

Sa 3500 MMR pao sam ispod 3000, zbog likova koji idu random pick, i to jos petog heroja, koji biraju snipera na safe lane, i KOTL je bolji od njega koliko je usless sniper.

Posted

Не капирам ликове који рандомују, потпуно је бесмислено

У овом сам фазону кад видим неког рандом из мог тима.

68085e8e04c18c3c11d8fe383e83fbea4f19005f1f67cd69c1661ee4dd32bf5c.jpg

Posted

Баш то.

Сморило ме више да играм са Русима турцима шиптарима курцима, врло фрустрирајуће је постало, а пошто НубСарма није у стању да узме нову графичку већ три месеца приморан сам да играм са онима са кијима ме ставе, у 90% случајева кретенима. Крв ти јебем пошизећу ако наставим.

Imam bitnijih stvari od Dote.

Posted

Јел зна неког доброг контра хероја Ексу ?

Insta sabijač Eksa a istovremeno i najbolji heroj u igri ikada po mom mišljenju kada se uzme u obzir šta sve donosi u teamplay:

bristleback_vert.jpg

That looks good on you, that does, mate.

Posted

E hvala ti, ja sam mozgao malo i zaključio da bi neki Abadon bio dobar po mojoj logici u early game, a ljudi hvala nekroposa. ali savakako ću odugrati par Pubova sa bristlom, nikad nisam do sad igrao !

Posted

Vs eksa je (ranije bio) bilo koji heroj sa (tako se zvalo) vangardom i blejd mejlom... Više se ne igra samo na counter ajteme?

Фора је што ти ајтеми плус блинк дегер имају најбољу компактибилност са Ексом. Било који други херој би по мом мишљењу са тим истим ајтемима био инфериорнији.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...