-Mare Posted June 7, 2015 Report Posted June 7, 2015 Шта искуснији играчи мисле о Владмиру на Ланцеру ? Одиграо сам данас једну партију са тим фазоном, солидно се показало. Vlad's je uvek dobar kao item obzirom na to šta donosi timu ali ja stvarno nemam naviku da ga pazarim. Jedino u lejtu kada/ako ga support napravi, aura radi - mislim da Vlad's više odgovara supportu a da carry mora da nosi nešto konkretnije od itema. PL-u po mom mišljenju skroz nepotreban - za njega je isplativije ići na tranq boots. 2
PajatheTrut Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Imao sam obicaj kad sam tek pocinjao da igram dotu da za svakog heroja pravim tranq boots. Ako napravim tranq boots umesto power onda gubim 10 agi 1
-Mare Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 To svakako ali ces uz Tranq moci da ne trosis novce na heal i moci ces da ne ides kuci kad ti neko spusti HP i.e. dosta vise exp-a dobijas --> brze dobijas agi uz level, nafarman gold i iteme. Vlad's svakako jeste sigurna opcija, ali: Vlad's = 2325g (Uz Vlad's ti treba jos i PT = 1400g) Tranq = 1000g Za early game svakako bolja opcija posto PL + Level = dobijena partija. Probaj nateraj Supporta nekad da uzme Vlad's kada pikas PL-a, to je tek zabava. 1
PajatheTrut Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 Пробаћу следећу тако, хвала. Мада рекао бих да је основни разлог што сам пробао Владс су оне гадне повуци потегни ситуације кад имам мало хелта и идем један на један или један на два. Лајфстил ми даје храброст да наставим да нападам и баца противника у дилему да ли да бежи или да покуша да остане.. 2 1
PajatheTrut Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Шта рећи после оваквог пораза.... јак ударац за мене и читаво човечанство.... Страшне ствари.... Имао сам само два функционална играча у тиму..... Плаче ми се... 2 1
MiroslavXO Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 Sta uradise od kamere i mape jbt. mid je sada dva puta veci, prevelika razdajina izmedju kula, ne svidja mi se reborn uopste.
PajatheTrut Posted June 29, 2015 Report Posted June 29, 2015 Necu ni da skidam to sranje. malo kurcenje malo dominacija svidja mi se za sada build, prvo jurim armlet onda SB, ako procenim da cu tesko da nafarmam SB posle armleta onda jurim sb prvo pa onda fatam slabe suppove kako neoprezno guraju lejn. Udarac, duel, kraj price. Odlicna taktika
PajatheTrut Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 THE COMEBACK IS REAL !! Moram ovo da postavim, opustili su se, jebali smo im kevu u jednom pushu, jos su nam dali i gem DUVAJTE GA GLUPI RUSI !
Elldamar Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 PL je odličan, ako imaš dobre iteme možeš sam završiti partiju, ali verovatno će neki nerf uskoro. Inače da, ja Vlad obavezno uzimam na njemu. Boots - Vlad - S&Y pa HoT i to je to. Ostalo je manje više nepotrebno.
aRmatuRa Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 PL je fino tune-ovan.I nema neki cookie cuter build.
PajatheTrut Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Meni ide boots > MoM (Jelte daje vise lajfstila) > Diffusal >> SY, posle toga ako imam para razmisljam ceo minut sta dalje da kupim, svejedno mi potpuno
-Mare Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 MoM = Papir, batali to. MoM je ok u low ranku,kako budes napredovao videces da je item u 80% partija beskoristan.
Indorile Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Klasican lancer ide ovako: Aquila, Threads, Diffusal, Heart, sta god ti dalje treba. Lancerova snaga su iluzije, mnozina, tako da mu je Heart najveci benefit jer ti i iluzije imate preko 2k healta (samim time iluzije nisu vise papir vec do jaja problem) i nenormalno te hila van kombata. Lifesteal je relativno slab na lanceru zato sto 200 dmg relativno kasno prelazis jer su iluzije glavni izvod dps-a a ne ti sam, tako da je dominator tu najbolji izbor jer ti daje najvise za ulozeni novac (ls, armor + 20dmg i dominate ni iz cega), a kasnije mozes da pravis satanic, al' opet HoT je bog i batina, alfa i omega za lancera. 2
Elldamar Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Hmmm ja umesto Aquilae i Diffusala pravim Vlada i S&Y, eventualno Butterfly. PL odlično beneficira od agija tako da su oba pun pogodak. Ali da, HoT iznad svih lifesteala i ostalih.
PajatheTrut Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Meni diffusal obavezno, nije zajebancija kad ti lancer sprzi manu za 3 sekunde pa mozes samo da bezis, to jest da umres
PajatheTrut Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Moze da se napravi neki lobby da igramo jumovci samo ? 1
-Mare Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Moze Trebaju mi steam IDevi ljudi odavde, tvoj imam
MiroslavXO Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 Pao sam ispod 3K, nikako da se vratim, bas se oseti razlika u igranju, ako hoce neko 1 na 1 neka me add-uje SteamID
PajatheTrut Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 Hhahahahahah, meni je najvise do sad bio 1.4 K , oseti se razlika kad padnes i na 1 jedva se borim, manje igram ranked ovih dana, sad sam na oko 1.2 . gledam da doguram na 1.5 Kad igras malo duze, vidis kakva sranja prave igraci ,skapiras da ti je mesto u malo visem ranku
PajatheTrut Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Sta se desava danas ? Vec treci match mi nadje u roku od 5 sekundi. Ovaj sad sto pocinjem nije prosao sekund od kad sam kliknuo da trazi
Recommended Posts