Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo je najdosadniji turnir koji sam gledao, ocekivao sam mnogo vise, da bude daleko uzbudljivije, svaka partija Tusk, QOP, Undying, Leshrac, Dazzle, Naga, Razor, SF, BS...

Smorise vise jbt.

Posted

Igra se za brdo para,sta ocekujes zajebancija pickove.Nivo igre nikada nije bio visi,niko se specijalno ne izdvaja,doduse tek je grupna faza.

• 2 weeks later...
Posted

Tri puta mi falilo da se vratim na +3K i uvek izgubim, dva abandona iz ne poznatih razloga, jedan nenormalni feed jer sam napisao "I go pull, care", lik pogine i krene mene da optuzuje "nice pull", kupuje magare i salje im zlato.

Na kakve sve budale nailazim.

Posted

dal je moguce da ima takih degenerika i u 3k ?

ovaj fazon

11954575_835137376585552_265132225498627974_n.png?oh=eb7eb88e4c36924b478a2a5b137330ae&oe=567E1FCD

kad dobijem ovakva sranja od kerija samoubice, samo jedan warning shot opalis kod neprijateljske kule i zagines, ako nastavi da ti kenja isfidas ceo match

jebomater batice, ne moze to tako, ja te supportujem a ti tako

• Upvote 2
Posted

Sve su to pasjeri do 5K vecinom, ili zapadnem u tim sa 4 dobra lika ili sa 4 totalna idiota. Na 5K vec pocinje totalno druga igra, ali ja to nikako da dostignem, borim se i za ovih 3K, i nisam nikada presao 3500, to mi je bilo najvise sta sam dostigao.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...