Јарослав Posted August 19, 2012 Author Report Posted August 19, 2012 Капирам да су њега сви ставили. Није ми јасно како је Ба добио свега 6 поена. И Дефо је, такође, постигао један гол, а има 12.
skulhead Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 Није ми јасно како је Ба добио свега 6 поена. И Дефо је, такође, постигао један гол, а има 12. I on je imao 6, ne 12. Jedino ako je stavljen kao kapiten pa mu se duplirali poeni. Gol nosi 4 poena i vise od 60 minuta u igri 2. To je to.
El Pistolero Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 Капирам да су њега сви ставили. Није ми јасно како је Ба добио свега 6 поена. И Дефо је, такође, постигао један гол, а има 12. Skontao sam da ova pitanja jako cesto pitas. Znas da mozes da predjes misem preko broja i vidis po stavkama gde su ti igraci dobili poene? Inace Bane Kapiten 24 boda mi doneo.
Јарослав Posted August 19, 2012 Author Report Posted August 19, 2012 Знам како се рачунају бодови, али није ми било јасно како је Дефо добио више, а урадио је исто што и Ба. И да, на крају је испало да је био капитен код ортака где сам то видео.
..charlie.. Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 Skontao sam da ova pitanja jako cesto pitas. Znas da mozes da predjes misem preko broja i vidis po stavkama gde su ti igraci dobili poene? Inace Bane Kapiten 24 boda mi doneo. Ja izbacio Baneta u poslednjem trenutnu, jer nisam bio siguran da li lezi nesto zbog onog crvenog i umesto njega ubacim Demela, a kao kapitena stavim Aguera koji izadje u jbnm 13 minutu i dobijem 2 boda za kapitena! Mada sam sa Demelom solidno prosao (6)...
Dead Man Drinking Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 Da si iole pratio sportska dešavanja i sportske strane yumetal-a, znao bi da Bane nije suspendovan.
El Pistolero Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 Inace Bane Kapiten 24 boda mi doneo. Mala ispravka, Bane doneo 30 poena jer je dobio bonus.
..charlie.. Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 Da si iole pratio sportska dešavanja i sportske strane yumetal-a, znao bi da Bane nije suspendovan. Jbg, imao sam osecaj da sam procitao da se ne racuna taj karton u PL, ali kao hteo sam da budem sto posto siguran. Mada kada to napisu nasi strucni novinari u sportalu ili sportske.net, to onda stoji kao uklesano u kamenu. I ovako mi je ovo kolo bilo dobro... I Ba je kao dobio neke bonus poene, sad je 9 ukupno skupio..
WoS Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Ja izbacio Baneta u poslednjem trenutnu, jer nisam bio siguran da li lezi nesto zbog onog crvenog i umesto njega ubacim Demela, a kao kapitena stavim Aguera koji izadje u jbnm 13 minutu i dobijem 2 boda za kapitena! Mada sam sa Demelom solidno prosao (6)... isti slucaj, jebeni Aguero. Ja se zajebo, nisam kliknuo confirm team, pa mi Petric na klupi Ontopic: gazi, Swansea, gazi!
Angelystor Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Meni je jebeni Dyer treca izmena. Lagano bi dominirao svuda. 15-6 poena ode u nepovrat. A sa druge strane, Aguero 13 minuta, Van Der Fart nekih 7-8. Prva postava. Dodje mi da prestanem odma' da igram.
phantasm Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Lepo ja rekoh, sigurno ne ide u Bajern. Jebi ga, i ja bih voleo Badštubera u Liverpulu...
Мајор Гашпар Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Који то тренер не би волео да има овај тандем штопера...
Night Prowler Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 E do kurca, Van Persie nije u startnoj postavi a ja ga stavio za kapitena
phantasm Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Žalostan je Junajted, silovao ih Felaini. 1
Јарослав Posted August 20, 2012 Author Report Posted August 20, 2012 Некако ми после овог првог кола делује као да Челзи има највише шанси за титулу.
phantasm Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Некако ми после овог првог кола делује као да Челзи има највише шанси за титулу. Čak se i Siti namučio sa Sauthemtonom, a Totenhem i Arsenal takođe nemaju šanse.
metal guru Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 (edited) Некако ми после овог првог кола делује као да Челзи има највише шанси за титулу. Posle prvog kola Zasluzena pobeda Evertona, svaka im cast kako su odigrali. Edited August 20, 2012 by metal guru
Јарослав Posted August 20, 2012 Author Report Posted August 20, 2012 Па пази, није да су фаворити имали неке тешке мечеве. Реално, сви су ту требали лагано да туку.
metal guru Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 pa prvo kolo je, neki timovi su jos neuigrani, niki igraci nisu potpuno spremni itd... prerano je za etiketiranje favorita junajtedu npr je cela odbrana osim Vidica u bolnici, a ni on sam nije dovoljno spreman da izdrzi svih 90 minuta, da ne spominjem da nam Everton redovno otkida bodove, nije ovo iznenadjenje. 1
Vic Rattlehead Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Manćini je dobio kurac u usta umjesto De Rosija.
Мајор Гашпар Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Куруз као да је осетио шта се спрема...
El Pistolero Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Everton odigrao sampionski, celu utakmicu, svi igraci. Junajted katastrofalan. Nemaju pojma jebote. Onaj Kagava se nije video celu utakmicu, Vidic ni senka onog starog, Skols mator i spor, van Persi neuklopljen, Nani i Jang ne znaju gde se nalaze. Jedino onaj Kleverli sto je odgirao kako valja i golman. Daj Boze da nastave ovako, seme im se zatrlo, bolje i ne zasluzuju. 2 2
Jevrosima Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 (edited) Kakav crni Kleverli,jedan od gorih na terenu uz Nanija,pogubljenog Velbeka i Runijja van svoje klasicne pozicije,sve u svemu jad,beda i ocaj,ova dva ,,talenta'' nek se teraju u Vigane i slicne pizde materine,za Junajted nisu i moram pohvaliti Felainija,zverski je odigrao,svaka mu cast,a iz Junajteda samo De Gea dobar Edited August 20, 2012 by SerijskiSamoubica 1 1
Recommended Posts