Jump to content

Premier League

Јарослав

Recommended Posts

Guest Bata Životinja

koliko puta pričam da je Nastasić pičkin dim, pa pričao sam i pre tekme s Hrvatskom pa ste videli kako je glup gol i tada pao

Nije on loš al brate balav je za velike utakmice

Hart s njim, dva debila

mislim, mene boli uvo, tiket mi dobro ide, igrao sam keca

• Upvote 2
  • Downvote 2

по другом тиму Арсенала, што само показује колики канал имају на клупи. ако им се неко из прве поставе озбиљније повреди (што не би било чудно када су они у питању), могу да се опросте од титуле.

nemoj srati, i jedni i drugi su igrali u polovichnim postavama. a ako si gledao utakmicu, jasno ti je da nije bilo neko pishanje. em je arsenal mnogo vishe napadao, em je prvi gol chist poklon na tacni od dzenkinsona. smor od utakmice, chelsi preshao u bunker mod chim je dao gol.

Edited by SkullKrusheR

Guest Bata Životinja

"присмрдио" је хрватски, "присмрдео" је српски

Žegoslave, valjda znaš koliko srpski ima narečja...

nemoj srati, i jedni i drugi su igrali u polovichnim postavama. a ako si gledao utakmicu, jasno ti je da nije bilo neko pishanje. em je arsenal mnogo vishe napadao, em je prvi gol chist poklon na tacni od dzenkinsona. smor od utakmice, chelsi preshao u bunker mod chim je dao gol.

kalimero_36910.gif

• Upvote 2
  • Downvote 4

@Skal

Gledao sam utakmicu. Arsenal nista nije pokazao, jednu krstenu polupriliku nisu stvorili za ceo mec, cak ni kad je Ozil usao. Celsi kontrolisao igru bez vecih problema, Mata se igrao igre na sredini terena.

Bilo 10 izmena u timu u odnosu na prethodni mec sa Sitijem, samo Kejhil igrao. Ne znam koliko je tacno u Arsenalu bilo, ali siguran sam da je manje od 10.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...