Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

bilo bi logičnije da je iz Juventusa prešao u Junajted

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Dobra utakmica na Trafordu, trebalo je da daju barem još dva, a tek je 79. minut.

Elem, problem Junajteda ove godine je to što se sreća okrenula. Objektivno, nijedan klub nije imao toliko srećnih pobeda tokom poslednjih desetak godina, koliko redovno pratim fudbal. Golovi u poslednjim sekundama, promašaji protivnika, sudijska pomoć, lak raspored itd. Ove sezone se sve okrenulo - protivnici daju golove u nadoknadi (barem 3-4 puta se to desilo od dolaska Mojesa, ako ne i više), daju golove iz dve šanse, sudije su napravile nekoliko ozbiljnih grešaka na štetu Imperije, raspored je bio težak...

Ono na šta niko nije naviknut su očajne igre na domaćem terenu. Samo 17 bodova iz 11 utakmica je užasan rezultat. U gostima je situacija odlična u poređenju sa ostalima, jer jedino Arsenal i Totenhem imaju bolji rezultat na gostovanjima, osvojili su 22 boda na 10 utakmica, dok je Junajted uzeo 20. Čelsi, recimo, ima 18 na 11 gostovanja.

Takođe, krivicu za ovakve igre u mnogome snosi Ferguson. On je doveo Smolinga, Evansa, Velbeka i kompaniju. Godinama Mančester nije kupio/doveo veliko ime, ne računajući Van Persija. Pre njega, jedino je Berbatov bio kakvo-takvo ime. To je isključivo Fergusonova krivica. Ono što zameram Mojesu je loše odrađen prelazni rok, tokom kojeg su jureni igrači za koje se znalo da će teško napustiti svoje klubove. Doduše, kažu da je neki tip koji je glavni za transfere najviše sjebao stvar. Druga stvar je otpuštanje Fergusonovih pomoćnika. Pitanje je kako bi se odnosili prema novom menadžeru, ali trebalo je barem probati.

Mančesteru trenutno trebaju najmanje jedan dobar štoper, kreativac u sredini (okolo mogu da igraju Kerik, Flečer, Kagava i drugari, potreban je neko poput Skolsa) i levo krilo (Januzaj može da igra na tom mestu, ali bi morao da dođe još jedan igrač). Ostalo je okej. Sa takvim promenama, Junajted bi se lagano popeo na vrh tabele.

Recimo, Liverpul igra najbolju sezonu u poslednjih nekoliko godina (valjda je jedina bolja u poslednjih ko zna koliko ona kad su bili drugi iza Mančestera), pa je samo 2 boda ispred, uz utakmicu manje. Arsenal igra solidno, mada će ispušiti u LŠ od kombinacije ustaša, crnaca, Poljaka i nešto malo Švaba, a mislim da ni u Premijeru neće izdržati. Siti je klasična indijanska ekipa, gomila individualaca. Verujem da je Čelsi najbliži osvajanju titule.

Prema tome, nema razloga za pljuvanje Mojesa. Bilo je za očekivati da će Mančester pasti nakon odlaska najvećeg u istoriji i ovaj prelazni period treba istrpeti.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

mislim da te niko ništa nije pito

• Upvote 3
  • Downvote 3
Posted

Banuj ga Kuruze!!!

Elem,slazem se sa postom u potpunosti.To je to.Sto se tice Mojesa,on je dobar trener ali treba mu dati vremena.I treba mu dati budzet,jer ce bez ozbiljnih ulaganja otici u kurac,ovakve krseve je samo ferguson mogao uspesno voditi.Iako,ja zelim da se posrnuce nastavi,jer mrzim taj izmet od kluba.

Guest Bata Životinja
Posted

Pa neće valjhda šiptar na šiptara udariti, jebi cigano-šiptara Životinjo, jebi..

Kuruz i Đogani su naši otpatci

I Beki Bekić!

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

ne brini, disertacija se piše na albanskom, intenzivno učim taj plemeniti jezik

Po!

Guest Bata Životinja
Posted

ti si i dalje mali

cmakanje kuruza - Jo!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...