Jump to content

Premier League


Јарослав

Recommended Posts

Znaci, koje gubljenje vremena, pa ovo je strasno. Srecom pa sam makar malo prebacio na Liverpul i Fulam da vidim malo i fudbala. Sto je najgore Arsenal se jos kao nesto i trudio, Mancester je bukvalno delovao kao tim koji zeli da ubije utakmicu od prvog minuta, pa makar ne uputili sut ka protivnickom golu. Sramota, zaista, ne znam dokle vise kredit koji Fergusonova preporuka vuce moze drzati onog slepca u zivotu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Дајте људи, коме није јасно какав ће фудбал да игра Мојесов Јунајтед са константним форсирањем Џонса, Керика и Клеверлија у везном реду? Ја сам погледао можда пар утакмица, ништа занимљиво од њих не можеш видети.

Гледао сад репризу Фулам-Ливерпул, сјајан меч, Ливерпул би можда могао да циља и на титулу да им одбрана не киксира толико. Шта је са Сакоом, је л' повређен или је испао из ротације?

Share this post


Link to post
Share on other sites

sreća je bila izuzetno bitan faktor tokom Fergusonovog boravka

sudije su bile faktor u smislu da su svirale ono što treba da se svira, često i više od toga

sad toga nema, Junajted je oštećen u nekoliko navrata ove sezone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Кад би лепо испали из лиге, најнебитнија екипа икада. Уз наравно Виган, који је, хвала курцу, испао коначно.

 

Zašto? Meni su uvijek bili simpatični sa solidnim igračima i legendarnim stadionom koji je jedan od simbola Premier lige. Mnogo su nebitniji Noriči, West Bromovi, Stoukovi, Halovi, Kardifi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Тај Фулам никад нит' је смрдео, нит' мирисао. Вечито средина табеле, ужасно досадна екипа. ВБА ми је увек био симпатичан, у сенци два већа клуба која су им у близини, увек се шуњају, буду у првој, па испадмну у другу лигу ... Стоук је шмекерска екипа био док је ту био Пјулис, па их готивим,Норич и Хал су стварно курац на бицикли, волео бих да они испадну заједно са Фуламом.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...