Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gledah legendaran derbi, tj to više nije derbi, UČK je sada u rangu sa recimo Vulverhemptonom. U prvih 45 minuta mislim da UČK nije prešao pola terena, jeste u 46 imali neku nazovi šansu.

Liverpul dominirao, sudija progledao kroz prste rafaelu za crveni kod penala, kod drugog i trećeg ne mogu biti objektivan, znao sam da Liverpul dobija pa sam radio zgibove, i nisam nešto naročito obratio pažnju, žao mi je što se SG nije posrao u život albancima sa het trikom, Suarez majstroski odigrao taman koliko treba, dobra dinamična utakmica Flanagan kida. Dobro je prošao UČK sa samo 3 gola u mreži.

Sad nam ostaje jedino da navijamo za Koštunicu da predje cenzus, da nam se Kuruz ne samoubije.

I još da dodam da kategoički tvrdim da Mančester Junajted nikad neće osvojiti pet titula prvaka Evrope, pitanje je da li će ikada više i igrati to takmičenje, ko će sad da igra za njih u Intertoto kupu? Lanzafame možda?

• Upvote 11
  • Downvote 1
Posted (edited)

@ Efenberg

gledao sam PFC, ne ovo

lako je sad lupetati, al imperija će opet da kara ova govna sa History Channel<

Edited by Underkuruz
  • Downvote 5
Posted

Ne bih voleo svakako, još to nije utanačeno, ali ok, važno je da se ne prizna nezavisnost Kosova, mora čovek nekada da predje preko kosmičkih nepravdi poput onih da gleda crnce da se loptaju, ili šiptare da žive, jbg život je kurva

• Upvote 6
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Šaćiri in the sky with diamonds!

Posted
Logično, svako je imao nekog svog kandidata, a najviše je bilo onih koji su smatrali da je Niklas Bendtner nepravedno izostavljen sa te liste.

:haha: :haha: :haha:

Posted (edited)

Ref: "Gibbs, you're off!" Ox: "But ref, it was me!" Ref: "Shut up Walcott, get on with the game".

Edited by FILIP St.
  • Upvote 4
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...