Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

samo neka ga teraju, Berluskoni da reaguje i dovede francuskog Maestra

Guest Bata Životinja
Posted

ja bih voleo da vidim Everton, dosta više s mančesterskim timovima, dva kluba iz Liverpula da igraju LŠ bilo bi fenomenalno

Hail bi sigurno rekao ''pu pu daleko bilo'', ali čak i Liverpul bi profitirao ako bi Everton prošao u LŠ

Posted

Kul je sto kad gledas Premier Ligu cak i vecni autsajderi kao Everton su zapravo prilicno dobri i jaki klubovi. Slazem se da bi bilo lepo da UCK i Arsenal izduvaju malo za promenu, to ce ih jedino mozda probuditi da oteraju ove prevare na klupama. Mada, s obzirom na raspored, najverovatnije ce Arsenal ipak iscupati LS.

• Downvote 2
Posted

Do koji mesec se tripovali da ce biti prvaci,a sada se cupaju za LS.Luzercine.Na celu sa najvecom trenerskom prevarom u istoriji fudbala.

samo za Hasima

ib1GGivNu9WMbz.gif

Ofsajd.

• Downvote 2
Posted (edited)

Jebem ti sudjenje uvek neki ćelavi krade Liverpul, čist faul nad Minjoleom, čist ko suza, a juče Mančester Šiti dao gol za vođstvo od 2-1 z ofsajda od 2-3 metra, na tim sitnicama se lomi prvenstvo. Ne znam kako ovo sudija nije video da je faul Kerola.

Hail bi sigurno rekao ''pu pu daleko bilo'', ali čak i Liverpul bi profitirao ako bi Everton prošao u LŠ

Navijam za Everton da pobedi jer to odgovara Liverpulu, ali od trojke Arsenal, Everton, UČK najviše bi voleo da u LŠ udje Arsenal, jebeš Everton, mislim ne zbog nekog rivaliteta, već nije isto gledati napr. Everton-Atletiko, ili Arsenal-Atletiko.

Edited by Hail Metal
Posted

Pa jer su bili penali? Oba danas čisti ko suza, po svim pravilima trebao je i treći da svira, jer je opet bilo igranje rukom koja nije uz telo, ali dobro barem namere nije bilo, ali opet ako gledamo striktno pavila trebalo je biti penal. Urugvajsko ciganče je to, zna zaraditi penal.

Potpuno zaslužena pobeda.

Guest Bata Životinja
Posted

budući da idu u LŠ, njima treba bar po jedno pojačanje u svakom delu terena

Guest Bata Životinja
Posted (edited)

Bolje Olića ili Mandžukića ili nekog drugog ustašu umesto ovog srpskog balavca

Badštuber iza, Gustavo na sredinu

Edited by Bata Životinja
  • Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

Nije Suarez klasični špic bre, on i kad je kupovan, kupili su ga zajedno sa onim engleskim špicom debilom. Ni u repki ne igra klasičnog špica

Suarez naravno može da igra centarfora bez problema, jer je jedini u Liverpulu koji može, ali kad igraju i LŠ i PL moraju da imaju još jednog

Oni polutki kao što je Marković već imaju pun kurac, tri crnca

neka dođe i Marković, ali oni moraju neku zamenu na špicu da imaju, neće valjda STaridž da im igra klasičnog špica, mislim igrao je na početku sezone, al ne može to tako doveka, pogotovo u LŠ

Posted

Pa dobro, i ja se slazem, trebaju im i polutka i spic. A mogli bi da sire braCstvo i jedinstvo, ali nadam se da nece, taman mi je prvi put posle Faulera i Ovena postao opet gotivan Liverpul.

• Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Ludlo u LIverpulu!

eto ti ga sad, dajem tri Kompanija za jednog Pikea, bre

Liverpul bolji, ali ima gori raspored do kraja, stoga je jasno da ipak

Siti osvaja

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...