Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aupickmumaterinu. Trojstvo sad ispunjeno, od najgoreg ka najmanje strasnom (cibona, derbi, liverpul), usrani sportski vikend je kompletiran. Stivi Dzi ako ne osvoje titulu skace sa nekog mosta.

Posted

Sta, u skakanju sa mostova? Gleda se samo gol razlika, ali nije nemoguce da Liverpul tu razliku nabije do kraja, iako sada zaostaje. Takodje, ovi tek treba da pobede te svoje utakmice, tako da nista nije gotovo. Ali ovo je definitivno ujebalo Liverpul bigtime.

Posted

gol razlika odlucuje,bolji je tu shity,luzerpul primio previse golova

suareza nidje,kao u svakom derbiju.sterling je igracina za njega,pretanko je ovo nazad,sakho,flanegan,leiva i ostali poluigraci

matic i bane masine,kao i kejhil,ali njih dvojica ni najmanji kiks nisu imali,savrsena igra

sad se navija za pjulisa,dako odere onu cigansku bandu

Posted

trenutno je +6 za Siti (ne računajući ovu u kojoj su ga upravo dali)

ako imaju istu, onda se gleda ko je dao više golova

ako su i tu isti, onda ide nekakav plejof, mrzi me sad da gledam tačna pravila za to

idemo Siti

Murinjo bog

Guest Bata Životinja
Posted

ona smutljavina subotička od Lemija me zamalo odvela na pogrešan put, rekoh već da

Siti osvaja

Lemi da stavi Pelegrinija na avatar ako osvoji

Posted

http://www.mozzartsport.com/vesti/murinjo-u-zanosu-ili-malo-provocira-dobili-smo-buduceg-sampiona-video/75226

Čelsi više nema šanse da osvoji titulu, ali ćemo makar moći da se pohvalimo činjenicom da smo pobedili budućeg šampiona, Siti ili Liverpul, i kod kuće i na strani

:haha:

a zato se pusi od poluekipa,tranjo jedna,ocisti tu ekipu,ko nece da kida nek' ide van,sere mi se od tamo nekih vilijana i slicnih kojima je sve svem LS i derbija ispod casti

• Upvote 2
Posted (edited)

@primarijus herbarijum komodor

Ovaj komentar je od pre mesec dana...ajde da si napisao u oktobru pa da ti covek i kaze nesto,ovako lizi jaja,jaka ti prognoza usralo se.

Ali ajde,ako ode Konte iz Juventusa,obecavam da cu staviti Pelegrinija ako osvoji. Mnogo tu ima "ako",ali jebiga. :D

Liverpul kara banana danas,napadali ko ose celu utakmicu,ali nigde nista konkretno.Ko Bajern protiv gospodina Ancelotija.Murinjo dobio utakmicu,klasika njegova.Matic i Bane sjajni.

Mancester Junjated je govno a Kuruz je siptarcina.

Edited by lemmy sixx
  • Upvote 8
Guest Bata Životinja
Posted

Mancester Junjated je govno a Kuruz je siptarcina.

ne vređaj Šiptare

• Upvote 3
Posted

ništa od pice karkose...

Pred novu godinu sam se kladio u pizzu, tipovo sam na Čelzi, drug na Siti, pica će se jesti u svakom slučaju, ako bude bilo sreće onda Karkosa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...