Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

van Gal i dva Šiptara, the sky is the limit!

Posted

od aktivnih trenera, jedino bih Anćelotija baš voleo da vidim na klupi Junajteda

Simeone, Murinjo, Gvardiola, Konte...sve je to do jaja, ali mislim da Anćeloti više od svih njih gaji kvalitetan napadački fudbal

nije loše ovo sa Van Galom

disciplina je i kod Fergija bila čelična, niko nije mogao da filozofira, on se za sve pitao, tako da to neće biti ništa novo

još je bolje to što se može očekivati dovlačenje najboljih igrača iz holandskih timova

ako dovede i ove iz Nemačke, biće sjajno

Posted

pazi sta ti kazem,kroz manje od godinu dana plakace runi jos gore nego do sad,on je prelud da se bavi ikakvim poslom,kamoli menadzerisanjem.na kraju cete govnjivom motkom da ga tjerate iz kluba,kao onomad ona mafijaska udruga u barseloni

nije da to meni ne odgovara,jos jedna sezona bez konjusara u vrhu

Guest Bata Životinja
Posted

Holandija osvaja svetsko, dolazi van Gal sa Šaćirijem u Junajted i sky is the limit

Posted

Klop je idealan za Junajted u svakom pogledu, ali on ima ugovor do 2018. dakle mozda tek za nekoliko godina bude zainteresovan

pazi sta ti kazem,kroz manje od godinu dana plakace runi jos gore nego do sad

Runi i drugari igraju ko goveda kako nema diktatorkse ruke da ih gadja kopackama

takodje, Van Gal jeste autokrata koji voli apsolutnu moc i vecina njegovih sukoba u barsi i bajernu je nastala zbog podeljene hijerarhije u tim klubovima, dok je u Engleskoj menadzer bog i batina (izuzev u par slucaja), tako da ne verujem da ce ovde imati vece probleme

i ove licitacije sa raznim imenima su gluposti, prvo sto ce vecina tih igraca biti nedostupna ovog leta, drugo sto Van Gal retko trosi velike pare na velika imena, kod njega je sistem iznad pojedinca i voli da daje sansu mladima iz omladinskog pogona(naravno ako proceni da su dovoljno talentovani)

sad, Junajted MORA da trosi za odredjene pozicije i verovatno ce biti par jacih transfera(jer nemaju drugog izbora), ali ovih 150 ili 200m sto se spominju su glupost, nije ovo FM

na kraju, ja ne kazem da ca Van Svinja biti uspesan, njegov izbor je rizican ali klub nema mnogo izbora i verovatno je najbolji trener koji je slobodan i koji je izricito rekao da zeli posao u Engleskoj, ali verujem da moze biti dobar kratkorocno(neke 2 do 3 sezone), da vrati klub u top4 i postavi dobre temelje za buducnost(pre svega mislim na moderniji nacin igre)

ne verujem da ce Anceloti dobiti nogu jer se dobro pokazao ove godine, mada je sa Realom sve moguce

Guest Bata Životinja
Posted

sad Siti da dovede Pelegrinija i jebe sve na ostrvu

dzabe, opet ce da ga duvaju.

Tamo neki Pelegrini je tata za trenera koji je uzimao titule po Italiji i Engleskoj?Zaista lupetate gluposti nevidjenih razmera.

Лемијев паралелни систем логике .

Objasni po cemu je Pelegrini bolji od Mancinija.Svojim sistemom logike.

to je to

• Upvote 4
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...