Јарослав Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/da-li-je-dzek-vilser-uklet-233314.html ne znam koji kurac više sa ovim likom
Demon Seed Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Siroma dečko. :/ Aevo jedna lamentacija za brata Dijabija, hteo sam da ga turim u fentazi pa skontao da ga nema http://thinkfootball.co.uk/how-good-was-abou-diaby-can-he-revive-his-career-at-marseille/
Мајор Гашпар Posted August 8, 2015 Report Posted August 8, 2015 http://www.mozzartsport.com/vesti/sta-to-radis-luj-van-gal-izbacio-de-heu-iz-tima-noc-pred-start-premijer-lige-video/112492
SkullKrusheR Posted August 8, 2015 Report Posted August 8, 2015 strašno koliko je junajted zaslužio da popuši kurčinu.
El Karnisero Posted August 8, 2015 Report Posted August 8, 2015 Јунајтед - Тотенхем је таква карина од меча била, да је то невероватно, После ни Евертон - Вотфорд није пуно боље било. Одушевио ме онај црња десни бек Вотфорда. Али зато Свонси-Челси, каква текметина, не сећам се кад сам бољи фудбал гледао. Јака је Сванселона као земља, ја мислим да ће следеће године Европу играти.
Demon Seed Posted August 8, 2015 Report Posted August 8, 2015 Nešto mislim da ne pomaže mnogo de Geinom ostanku ova odluka van Gala u 5 do 12... Lud je deda, treba da ga se reše što pre. Barem je dobro što se nije preterano radovao oko onog autogola, stužilo mu se kad je video kako je Runi primio loptu Da preuzme Giggs, ili da dovedu Jokana
Мајор Гашпар Posted August 9, 2015 Report Posted August 9, 2015 (edited) Митровић започео како зна и уме. Edited August 9, 2015 by Мајор Гашпар
Hail Metal Posted August 9, 2015 Report Posted August 9, 2015 Ne deluje dobro Liverpul na početku, ali bitna pobeda, majstorija Kutinja. YNWA! 2 1
lemmy sixx Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Ima Liverpul mnogo jacu ekipu nego prosle godine, to bi trebalo ove sezone izgledati mnogo bolje. Jedino ako Rodzers ne usere nesto, sto i ne bi bilo cudno. Govnima iz Mancestera zelim sve najgore. 4 5
Demon Seed Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Nešto mislim da ne pomaže mnogo de Geinom ostanku ova odluka van Gala u 5 do 12... Inače, elegantno sam propustio da ispratim da de Gea neće digra, pa nisam turio mladoga Kaspera na gol (u fentaziju ) Mada bih i tako bio treći Ko je ovaj car što je zaboo Allbrightona, najboljeg igrača kola? xD
Angelystor Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Ja ne smem da pogledam fantasy, deluje mi kao najgore kolo ikada.
skulhead Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Ko je ovaj car što je zaboo Allbrightona, najboljeg igrača kola? xD Ja sam imao Olbrajtona. Imao sam ga i dobar deo prošle sezone. Četiri sezone zaredom, neko mi popije crveni u prvom kolu. Kurtoa ove.
KazimKazim Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Desavalo mi se i pre da edva skrpim 20 bodova...ali da niko ne da go' ili asistira - nikad...a nie bas da sam sastavio tim levata...nenormalno kolo
tier_mfkr Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Ja očaj. Ko me jebe kad stavljam omiljene igrače mi.
SkullKrusheR Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 ja poslednji dan sastavio tim iz zajebancije za 3 minuta i za sad delim prvo mesto. još da se čeh nije blamirao, bilo bi još bolje.
Demon Seed Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 (edited) Ne deliš bogumi, sad sam ja prvi, Kompany mi doneo 14 poena xD Baaaad Kompanyyy till the day I dieee Ček, ja ne kontam baš najbolje kako sve ovo funkcioniše, danas kad sam ulazio, na golu je bio de Gea sa 0 poena, a sad mi je zamenjen, de Gea na klupi a na golu Šmajhel s 2 poena (a ja ništa nisam pokušavao da menjam, nit ima žuto dugmence za menjanje) Je l' se to automatski menja u zavisnosti od toga ko koliko postigne ili da li je igrao? Ja sam mislio da sam ga ispušio za poene od golmana samim tim što de Gea nije igrao, kad ućarih 2 komada ipak... Edited August 10, 2015 by Demon Seed
SkullKrusheR Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 meni se čini da ti automatski zameni igrača ako je povređen, a s obzirom da de hea nije povređen, verovatno isto važi i kad nije u protokolu iz nekog drugog razloga. meni je tako automatski izbacilo povređenog bejnsa jer sam ja zaboravio.
Demon Seed Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 Pa dobro, fini su. Yaya Toure igrač kola s povredom prepona
tier_mfkr Posted August 11, 2015 Report Posted August 11, 2015 Dabome, ako igrač ne igra računa se učinak rezerve.
Recommended Posts