Jump to content

Recommended Posts

Posted

A dva omalena crnca Walcott i Chamberlain ne mogu jednog arijevca Girouda da zamene... Nije samo lep fudbal na oko, mož da bude i efikasan, samo im malo fali... Da su talentovaniji (''lucidni'' xD) crnci, zlo bi bilo...

Posted

čemberlejn zna da bude lucidan, ali nije stigao ništa noćas da pokaže. volkot je međutim kao oni autići što ih nategneš pa samo cepaju pravo, nigde tehnike i ideje.

• Upvote 2
Posted

Nekad harali Fauler, Raš, sad cigansko crnačka ofanziva, Benteke, Firminjo, Kutinjo, Lucas, rekordan broj Brazilaca u postavi.

Kakav je tvoj komentar na takvu dekadenciju?

Posted

Liverpul bolji u prvom, Arsenal u drugom. Kad sam video odbranu Arsenala mislio sam da će bar 3 komada primiti, doduše i trebalo je bar dva puta da ga munu ovi iz Liverpula.

Posted

Nekad harali Fauler, Raš, sad cigansko crnačka ofanziva, Benteke, Firminjo, Kutinjo, Lucas, rekordan broj Brazilaca u postavi.

Kakav je tvoj komentar na takvu dekadenciju?

Drži to Škrtel pod kontrolom :).

Svi nabrojani deluju da znaju lopte, a i mali crnci Gomez, Ajb i Klajn su dobri, e sad nije Liverpul kriv za kosmičku nepravdu nestanka starih zanata poput pamučarenja.

. gabrijel odigrao doktorski.

Jebo te anđeo gabrijel

• Upvote 5
Posted

Covek dominira. I drago mi je sto ga ne jebu dva odsto morace da se navikne da takve stvari ne prolaze inace ce veci deo sezone presedeti u publici.

• Downvote 1
Posted

Kako ce popiti Cmarinjo otkaz, samo tako. Mada, nije on kriv, kljucni igraci su poceli da igraju ko babe, neverovatno sta im je doktorka uradila :mhihi: Mada, dobro, makar nisu jos uvek na Liverpulovom nivou :haha:

• Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...