Jump to content

Recommended Posts

Posted
Zbog čega ti se to sviđa?

Zato što imam Arenu, a ne SK. Jednostavno.

Je l' su to ekskluzivna prava, ili će da prenose i SK i Arena sad? xD

Sigurno ekskluzivna. Uvek se tako radi.

Posted

Pretpostavio sam da je to, nego vidim svi se odusevljavate pa pomislih da mozda volite komentatorsku ekipu sa Arene ili nesto. meni su oni bas paori u odnosu na SK...

Posted

Naravno da ti moras po navijackoj duznosti da serekas, ali objektivno gledano, ako se Gruja bude razvijao po planu, mi cemo konacno posle milion godina dobiti jednog krstenog kreativca za repku.

• Downvote 1
Posted

Nije serekanje po navijačkoj osnovi, naš igrač kreativac u premijer ligi, to ne može na dobro da izađe, uspevaju drvoseče poput Vidića, Ivanovića, Kolarova, Miloševića...

Ovakvi zgoljavci poput Markoviaća ili ovog anonimusa mogu proći u nekoj Holandiji recimo.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Da tragedija bude veća, mslim da imam isti ovakav šal.

Ništa sutra mi preostaje da googlam tadić liverpool images za utehu

Koje sam sreće izbaciće sa Evertonovim šalom.

• Upvote 1
Posted

Nije serekanje po navijačkoj osnovi, naš igrač kreativac u premijer ligi, to ne može na dobro da izađe, uspevaju drvoseče poput Vidića, Ivanovića, Kolarova, Miloševića...

Ovakvi zgoljavci poput Markoviaća ili ovog anonimusa mogu proći u nekoj Holandiji recimo.

robert-prosinecki-at-portsmouth.jpg

• Upvote 1
Posted

arseblog :haha:

A jeste ispratili što je Liverpul uspeo da izbori revanš na Enfildu protiv moćnog Exetera?

Izveli rezervnu ekipu + Bentekea, pa se malo zajebali, Exeter prekinuo protiv Liverpula seriju od 4 izgubljene u Ligi 2 :haha:

Posted

To sam ja rekao u pretprošlom postu, hvala.

Pred domaćom publikom će uspeti da savladaju i taj faktor okruglosti lopte i da izvojevaju pobedu za šeasnaestinu finala.

16/32

• Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...