kuruz Posted January 14, 2016 Report Posted January 14, 2016 znao sam još u avgustu da će doći ovakvo kolo
Vic Rattlehead Posted January 14, 2016 Report Posted January 14, 2016 Ja sam i zaboravio na to, nisam odavno gledao tim, saću da vidim.
Demon Seed Posted January 16, 2016 Report Posted January 16, 2016 Opet Mahrez promasio penal, ako on sjebe samopouzdanje, pukli su. gre'ota bi bila, impresivno su izdrzali skorasnju zajebanu turu utakmica... Mljeh je l' gledao neko, da nije Villa pocela da igra ljudski?
El Pistolero Posted January 16, 2016 Report Posted January 16, 2016 Ma nista ne igraju. Vila ispada iz lige. A deluje mi da su i Sunderland i Svonsi resili isto. Ofanzivna trojka Celzija sa Oskarom, Vilijanom i Pedrom je jedna od najgorih koju Premijer Liga pamti. Sva trojica zajedno imaju oko 100 kila i odbijaju se od protivnickih bekova. Potpuno su bezopasni i nemaju nikakvih resenja. Pedro dribla vazduh i onda vrati loptu unazad. Vracajte Dafa, Dzo Kola, Kalua, Maludu... Jebali vas Latinosi cigojnei...
KazimKazim Posted January 16, 2016 Report Posted January 16, 2016 Za bod opstanku blize... Veruemo!!!
Demon Seed Posted January 16, 2016 Report Posted January 16, 2016 Ma nista ne igraju. 'Nači Mahrez se usro?
El Pistolero Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Mislio sam na Vilu. Oni bas slabo igraju. Lester se i dalje drzi.
Demon Seed Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 (edited) Mislio sam na Vilu. Oni bas slabo igraju. Lester se i dalje drzi. Pa razumeo sam te, danas je Lester igrao protiv Vile i nisu uspeli da ih dobiju, nisam gledao, a prošlu je Villa dobila Palace, pa zato pitah, je l' se Lester usr'o ili Villa počela da igra, ima naznaka i za jedno i za drugo. Razumem ja i to Premijer Liga svako može da dobije svakoga i ostala sranja, ali Vila daje gol svako drugo kolo, jebiga. Mada im je stigao novi trener od prošle utakmice, ako dobro čuh, tako da eto, nemaju izgubljenu otkad je on tu. A Mahrez već drugo kolo maši penal, ubuđao se malo u sebi zbog toga garant. Edited January 17, 2016 by Demon Seed
KazimKazim Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Vila ne igra nista od odlaska Dzona Gregoria... Par bljeskova, u vidu ubitacnih blickrig kontri sa Esli Jangom i Dauningom kod O'Nila... Kratkog daha Ednom e moralo doci na naplatu... Mada, dok ima matematickih izgleda, nista nie gotovo... Prvi test izdrzljivosti - derbi sa boing boing begisima
Hail Metal Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Ne umemo sa ovim malim klubovima pa to ti je... 1 4
23/16 Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Jbt, ala je los United. Los je i Liverpool bio, ali su ljudi bar igrali.
kuruz Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 (edited) jeziva utakmica nemoguće je shvatiti gde ko igra, Van Gal ih rotira kao na ringišpilu potpuno nezaslužena pobeda najvećeg engleskog kluba Edited January 17, 2016 by Underkuruz 1
23/16 Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 (edited) Mislio sam da je najgore kada United pobedi jer je sudija pomogao, ali ocigledno da moze i gore od toga . Edited January 17, 2016 by 23/16
Demon Seed Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 (edited) Znalo se odma da neće biti ni upola zanimljiva utakmica kao protiv Arsenala, dobro pa je pao i gol xD Ozil povredio stopalo, kaže Fantasy - 75% chance of playing. Nadam se da neće da ulazi u igru, Gosling mi na klupi a skupio 10 poena :haha: Edited January 17, 2016 by Demon Seed
Salvation Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Gledao sa vremena na vreme, jebes mi sve ako u jesenjem delu JSL nije bilo kvalitetnijih utakmica, jeza ziva. Potpuno nezasluzeno, De Heu u dupe da ljube, a Liverpul ako bi zapravo vratio makar pola povredjenih mozda bi i mogao nesto da uradi.. Junajted, imam osecaj, od ovoga bolje i ne moze. 1
kuruz Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Stoke je odličan, gledao sam ih nekoliko puta, neće se ovi prošetati
Demon Seed Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Pa da, umeju da pokidaju a umeju i da nemaju pojma. A i bez Šaćirija su malko slabiji. Ozil ni na klupi. jeziva utakmica nemoguće je shvatiti gde ko igra, Van Gal ih rotira kao na ringišpilu Total fudbal tebra, Valensija desni bek ova serija bez poraza je cista medvedja usluga za utd jer van Gaal ostaje
kuruz Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Stoke napadao, al Čeh lud Arsenal bez Ozila igra po starom Siti osvaja
Hail Metal Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Jos jednom legendarna pobeda kojom je potvrdjeno da je Liverpul, najveci, najtrofejniji i ubedljivo najlegendarniji klub u engleskoj. 2 1
Dead Man Drinking Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Ladno sam prebacio kanal kad je Norič dao 4. gol, pomislih - zar opet ovako glupo. Kad sad vidim da sam se zezn'o 1
Recommended Posts