Jump to content

Premier League


Јарослав

Recommended Posts

Upravo to. Dzaba trener kada je ekipa go kurac. Sredina terena Henderson, Milner, Leiva. Glavni odbrambeni Skrtel i Lovren. Ajde bezi bre, pa to je ekipa za sredinu tabele cak i da je vodi trenerska grupa Ferguson,Kapelo,Murinjo i Gvardiola.

Njima treba 10 igraca, bez preterivanja. Ostaviti Firmina, Kutinja, Klajna i eventualno nekog klinca, sve ostalo u kurac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poenta e u sistemu kou ova dvoica dosljaka furau...i Benteke i Martial bi igrali duplo bolje i dali vise golova/doprinosa timu, da Van Gal ne tripue Kalco stail i mentalitet neke Sampdorie, a Klop hoce na velika vrata da uvede 'malu Nemacku', a nema materiala da to izvede...iskoristis ono naibolje sto imas trenutno, pa na leto dovodi svoe igrace i tumbai formacie po volji

 

I upravo mue 'prevara' Ranieri pokazao sta znaci da od materiala koeg imas napravis 'sampionski' tim...i naravno, ta zadrta 4-4-2 formacia

 

E Kein mnogo bolji od Bentekea? U kurcu...Vardi? Takav tip napadaca nikad nece propasti na Ostrvu (sem ako te pametni menadjer ne zakuca na klupu)

Edited by KazimKazim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kejn je dosta bolji napadač i fudbaler od Bentekea.

 

Исте преваре из ПЛ.

Колико је таквих изашло и још ће излазити.

 

Леми, Кјелини кад би видео Шкртела, само би могао да каже - Che cazzo è questo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да није Бентекеа било Вила би испала из лиге има три године. Јак, сјајан у скоку, сасвим солидне брзине и технике, имао је у Вили неке штикле, ово-оно.

 

Оно што каже Казим, 4-4-2 и ћао. Док је Брендан био на клупи играо је одлично Бентеке.

Шкртел је један од најбољих штопера лиге, Клајн се са друге стране буквално распада. Ок у нападу, назад ништа не може да одбрани, падају редовно голови преко њега.

Шкртел, Морено, Џан, Милнер, Фирмино, Кутињо, Стариџ, Гомез, Клајн, Ајб, Бентеке је све што ту треба оставити у тиму. Евентуално Ориги.

 

Брендан је на правди бога отеран и то се сад види. И сад испливавају разне приче о томе како неке комисије доводе играче у Ливерпул, док се то не промени ништа од озбиљног тима.

 

Колико ми иде на курац што нико на свету више неће да игра са два шпица, сви неку Барселону изигравају.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Леми, Кјелини кад би видео Шкртела, само би могао да каже - Che cazzo è questo.

 

:haha: :haha: :haha:

 

Upravo to bi i trebao da se zapita. Sta je ovo bre, kakav je ovo smecar?!?

 

Шкртел је један од најбољих штопера лиге,

 

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Отаменди? :haha: :haha: :haha: Ниси ти то нешто добро видео. :)

 

Тери и Компани ок, мада је мени за нијансу бољи од обојице (тренутно, а од Компанија и генерално). Да кажеш да је ове сезоне и Кошчелни у бољој форми од Шкртела и ту се завршава списак, апсолутно нико од осталих му није ни прићи.

 

Да имају мозга ови у Ливерпулу да поред њега ставе неког штопера који зна са лоптом, а не Ловрена или још горе Сакоа. Није Шкртел крив што у тиму има два офанзивна бека, ужасног штопера поред себе (ту је Коло убедљиво најбоља опција, ето колико су у курцу) и голмана који није за Сандерленд.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...