Hail Metal Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Ludilo utakmica, nije se smeo Liverpul povuci u drugom poluvremenu, kad igra presing Siti nema sanse. Nadam se da ce Velsani danas biti divni ljudi. Siti ima vise utakmica a samim tim i vise sanse da ce kiksnuti, ceka ih i Everton koji se bori za LŠ, mislim da Čelsi i Liverpul imaju više šansi od Sitija. YNWA
skulhead Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Kakva utakmica! Atmosfera na pocetku meca je bila neverovatna, da se najezis. 1
Guest Bata Životinja Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Čelzi i Liverpul igraju jedan protiv drugog, dok Siti gotovo sve dočekuje kod kuće, samo Kristal Palasu i Evertonu ide u goste Čelzi, povrh toga, igra i LŠ, umor ga stiže sigurno voleo bih Liverpul na prvom mestu, posrali bi se po svim milionima koje su ostali uložili, ali teško će to ići
Vic Rattlehead Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Strašno je da sebi jedan kapiten tima kao što je Siti može dozvoliti ovakvu utakmicu. Pa Stevo Glogovac je bio pouzdaniji od njega. Liverpulu ne želim da osvoje samo zato što su dobili Romu u finalu KŠ '84. ali ruku na srce zaslužili su. 1
Salvation Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Prava milina gledati dva ofanzivna tima kao Siti i Liverpul. Mislim da je posle ovoga jasno da samo psiholoski momenat moze Liverpul da udalji od titule, iskreno u potpunosti su je zasluzili ove godine.. ne igraju savrseno (pogotovo u odbrani) ali zaista igraju najdopadljiviji fudbal u Engleskoj. 2 2
BLAGOJE Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 bice zajebano do kraja,niko nema toliko lagan posao koliko se prica,a i sumnam da toliko supalj tim kao sto je luzerpul moze bas sve da nanize,to mu izadje 13-14 pobjeda u nizu,nisu realno toliko jaki.
Hail Metal Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Tako sam i ja mislio da ne može 13-14 puta da dođe ista boja na ruletu, kara banana
Јарослав Posted April 13, 2014 Author Report Posted April 13, 2014 Škrtel u golgeterskoj seriji, mada je bio danas malo kritičan u nekim situacijama
Мајор Гашпар Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Да ли ћу икада доживети да га видим у пару са Бадштубером? Макар у Висли, не буним се. 5
Hail Metal Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 Да ли ћу икада доживети да га видим у пару са Бадштубером? Макар у Висли, не буним се. Tako sam i ja godinama očekivao Ujfalušija u Partizanu i ništa, da je Mamić bio predsednik doveo bi ga... 3
BLAGOJE Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/bivsi-tobdzija-je-clan-al-kaide-ko-je-u-pitanju-175412.html :haha:
Hail Metal Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Siti ima vise utakmica a samim tim i vise sanse da ce kiksnuti, ceka ih i Everton koji se bori za LŠ, mislim da Čelsi i Liverpul imaju više šansi od Sitija. Proročanstvo se obistinilo, sad bi Liverpul mogao i nerešeno sa Čelsijem, ali da ostale mečeve dobije
Guest Bata Životinja Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 tačno, irvasi jure rezultat protiv Sanderlenda, brukaju se, ali Everton je prso biće zaebano
Мајор Гашпар Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Пелегрини дебилко. Рекох ти ја да тај неће ништа узети.
Guest Bata Životinja Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 realno, bez Aguera nisu ni za kurac
El Pistolero Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 realno, bez Jaje Turea nisu ni za kurac 2
Guest Bata Životinja Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 da, Aguero i Ture kompletan tim, ovo ostalo na smetlište ali Aguero je baš odsustvovao čitave sezone, na to sam mislio, nisam ni gledao Sanderlend
Јарослав Posted April 17, 2014 Author Report Posted April 17, 2014 kakav kurčev Siti. neće ništa osvojiti dok ih vodi Pelegrini i dok dovlače igrače poput Negreda i Fernandinja. da valjaju, ne bi sa 28 godina igrali u Sevilji i Šahtjoru.
BLAGOJE Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 ture ih je sam vukao,a to ne moze dovijeka.svi zaboravljaju da luzerpul sem prakticno finala sa celzijem ima i kristal palas koji jebe sve jace ekipe plus njukasl tamo.opet kazem,ako dobiju sve ili dobiju sve i odigraju nerijeseno sa celzijem stvarno zasluzuju titulu,ja i dalje mislim da je presupalj tim da izvede sve to.svaka cast rodzersu,meni je licno drago da su tu dje jesu,zadnje dvije sezone LS bez ozbiljnih engleskih timova sem celzija je bio smor za gledanje.
Мајор Гашпар Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Имају Шкртела који носи све пред собом и који ће им донети титулу. Има тврдђу главу од стативе и срце од Карабурме веће. 8 1
Recommended Posts