Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

Sanderlend jebe li jebe :haha:

ladno Liverpul osvaja

Zvezda osvaja

Kuruzu odelo puca po šavovima

Posted

To bre! Sanderlend je ilegalno premiran za ovu tekmu sigurno :bigblue: Jos da bude pisanje po sirotinji 27-mog :pivopije:

Posted

U grob će me oterati sa ovakvim završnicama, zašto se povlače i kockaju, nek natrpaju 5 komada pa nek se brane, dva gola u Liverpulovom slučaju nije sigurno braniti, odbrana i Minjole katastrofično loši.

YNWA!!!

Guest Bata Životinja
Posted

najluđi tim u poslednje vreme, od Škrtela do Suareza sve go ludak :haha:

al Hail mora da prizna da su tamo neki crnci izneli meč na svojim plećima

• Upvote 1
Posted (edited)

Jeste mora se priznati, ali istorijski gledano mnogo su više pamuka izneli na svojim plećima, tako da im je to ipak glavno zanimanje.

Sterling je lud, ne mogu zamisliti tandem Sterling - Bejl, njih bi eventualno jamajčanska štafeta mogla stići

Edited by Hail Metal
  • Upvote 2
Posted

I Volkot :D Ludilo, Liverpul mora da osvoji ove godine, definitivno. Inace, Everton rutinski otresao UCK, neverovatno kakav su raspad oni ljudi, ono je sramota. Samo da ne uloze 200 miliona kao Totenhem ove sezone i mogu da sledece godine ocekuju Evropu, ove, po svemu sudeci nista.

• Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

da je Junajted morao bolje to stoji, ali ipak se stalno priča da se igrači međusobno svađaju u svlačionici, to je Ferguson držao pod kontrolom, ali ove sezone je puklo

ko god da napusti Junajted znaćemo da je podrivao tim, to je sigurno

Mojs će ostati bar narednu sezonu

Posted
Da im dodju Anceloti i Konte zajedno,mogu pusiti kurac bez 200 miliona.

Potpis!

ko god da napusti Junajted znaćemo da je podrivao tim, to je sigurno

Mojs će ostati bar narednu sezonu

Vidic? :haha:

Da, pominje se da Van Persi trazi da ide iz kluba. O Naniju, Evri se prica odavno.

Kako god, generalni remont im ne gine. Posebno u odbrani, tu nemaju jednog igraca da je klasa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...