Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nađem novčanik prošle nedelje u Idei i vratim, Nolan Smit i Čelzi mi se useru u vikend. Uz to se i žitiški cigan vratio na forum

Danas pomognem radniku na gradilištu malo sa lopatom, mada sam mu šef i operem sudove da kad sam bio sam kući i Everton izda fudbal.

I sad da nastavim sa dobrim delima? E paKurca baba večerala!

Alistere brate!

Edited by Hail Metal
  • Upvote 6
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

koliko treba golova da nakanta Liverpul, jedno 15 do kraja?

Posted

moja procjena je desetak u dva meca,jer im svakako treba jedan kiks,sto znaci da ce gol razlika da ostane ispod 10 komada.nema tu filozofije,udri pa sta bude

Guest Bata Životinja
Posted

ne treba im kiks, valjda je poenta da moraju da nakantaju više od Sitija, a ne da čekaju kiks, to je opcija #2

dakle, razlika je 9 golova

Liverpul mora da zabije 10

+ ono što SIti zabije u naredne 2. utakmice

ako dobije obe sa 1:0

Liverpul mora da zabije 12 komada bez primljenog gola

Guest Bata Životinja
Posted

zbog useravanja sa Sanderlendom su sada isti, da je Siti to dobio bio bi 2 boda ispred

ovog Pelegrinija il' će Lemi da nosi na avataru il' će neki navijač Sitija da ga odrobija

Posted

luzerpul ako ga sad ne uzme nece ni narednih 20 godina,ovo im je bila idealna sansa,dva najjaca tima u tranzicionim sezonama i dogodine mogu da budu samo jaci,konjusari pukli a vengera opet nisu mrsnuli.pelegrini je odlicnu sezonu izvukao kako god da se zavrsi,tek dogodine kao i celzi moze ozbiljno da se sudi.

posto nisam fan i ne simpatisem grupu oejzis shitiju zelim naravno sve najgore,pa po cijenu da skauzeri uzmu,ali fakat da se pelegrini ne cijeni dovoljno,samo za ono sto je sa malagom napravio treba mu odat' priznanje

Posted

pored liverpula pratio i sanderlendov hod po mukama koji se evo slavno završava i draži mi je sanderlendov opstanak neg eventualna liverpulova titula, a tek što je žigić izdominiro juče... i kad sam bio mali omiljena emisija mi bila "opstanak"

Posted

Sanderlend dobio Čelsi i Junajted (što i nije neki uspeh) i oteo Sitiju bodove, zbog čega sad treba da se cimam do poslednjeg kola

alal im kurac, i treba da opstanu

žao mi je što Fulam ispada

Posted

Jebem ti život,pa zar su zaíšta mislili da mogu nadoknaditi gol razliku i srljati,titula je sad def. Izgubljena,barem se neću nervirati,tako je to kad si najveći engleski klub,svi hoće tvoj skalp,trn si u oku svima,svi grizu protiv tebe,jbg everton i učk su maltene poklonili pobede šitiju ynwa

• Upvote 2
  • Downvote 11
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...