BLAGOJE Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 ko jebe shitty,jebote onakva velicina od covjeka samo sto nije zaplakala sto ga je dao,a ovaj seronja ciganski ima obraza da se glasne posle serem se ja u ovaj fudbal u stvari,ne serem se,gledam dok ga igra frenk,i posle ccpk
BLAGOJE Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 skoro si me nasmijao ali hvala ti sto se trudis :*
Мајор Гашпар Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Битно да се брк бар мало насмејао.
Јарослав Posted September 21, 2014 Author Report Posted September 21, 2014 i jedan Real sebi dozvoljava da pisha po svojim legendama eno, bednici prodaše ime stadiona nekim tamo peščanim crncima Bernabeu se u grobu prevrće
Мајор Гашпар Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 На крају ће сви то урадити јер су трансфери постали ненормални. Пословања без икакве зараде.
lemmy sixx Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Kurca malo bez ikakve zarade...pare za Ronalda su povratili nakon dva meseca samo kroz prodaju dresova.A gde su sponzori,reklame,picke materine...Bejla kada su kupovali isto.Covece,pa njima je neka privatna bolnica platila samo da Bejl dodje kod njih na medicinske preglede.Tako da,imaju oni zaradu itekako.Perez nista od toga ne bi radio da nema zaradu.
Мајор Гашпар Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Реал је у минусу 500-600 милиона, Јунајтед нешто слично. Рецимо, Благојеви плави и Сити сигурно не послују у плусу.
kuruz Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 to su obaveze po kreditima koji se redovno otplaćuju, bar u slučaju Junajteda 1 1
lemmy sixx Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Nisu u minusu,vec toliko duguju bankama. to su obaveze po kreditima koji se redovno otplaćuju, bar u slučaju Junajteda Tacno.I Real i Junajted posluju u plusu i to debelom.
BLAGOJE Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 od sinoc nisu vise blagojevi plavi,postoji za mene samo celik,frenk lampard i arjen roben.a celzi boli kurac za to,kad svake godine minus pokrpi ona balavurdina glupa
Мајор Гашпар Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Мислио сам да си за Сутјеску. Само Дражен Међедовић.
El Karnisero Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Вас двојица сте и по питању верности клубу на истој таласној дужини...
Hail Metal Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Al su zato po pitanju vernosti klubu mala deca naspram kuruza. 2 1
BLAGOJE Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 po cemu?odnos prema legendama kluba je bio na prvo mjesto jedan od glavnih razloga zasto sam uopste i poceo da navijam za taj klub.a ako ovako postupas prema najvecoj,sta drugo da se kaze?dok je ova garnitura apsolutno me ne zanimaju vise. 1 1
Hail Metal Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Serete kao patke, klub iznad svakog pojedinca, šta sad treba Raul poluinvalid da igra za Real jer je legenda? Dolaze mlađi i bolji, ako nećeš da se oprostiš od karijere u omiljenom klubu već forsiraš da igraš idi negde drugde,prosto. 1
Мајор Гашпар Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Вас двојица сте и по питању верности клубу на истој таласној дужини... 2
BLAGOJE Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Serete kao patke, klub iznad svakog pojedinca, šta sad treba Raul poluinvalid da igra za Real jer je legenda? Dolaze mlađi i bolji, ako nećeš da se oprostiš od karijere u omiljenom klubu već forsiraš da igraš idi negde drugde,prosto. navedi mi boljeg trenutno u oba tima i povlacim sve sto sam rekao
BLAGOJE Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 dje je bio juce?ta akcija kod gola i tu ga sjeci.frenk je pojam i dan danas za sve njih zajedno.
Мајор Гашпар Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Лампард игра 10 година без грешке. Ах, то је та фудбалска романтика, драги мој Благи. 4
BLAGOJE Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 ispostovao me je tompa danas i zalijecio mi sve rane
Мајор Гашпар Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Па реално, брате, који Фабрегас, имао 2 и по солидне сезоне. Лампард натрпао највише голова у историји клуба, трпа и даље што видимо из приложеног. Проблем је плата јер није хтео да пристане на резање као Тери. Докторе, како би се осећао кад би Џерарда напеналили као Лампарда?
SkullKrusheR Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 naravno da ukupno fabregas nije ni do kolena lampardu, niti je ijedan veznjak u engleskoj osim džerarda, ali trenutno je bolji. jebiga, fabregas je sad na vrhuncu, a lampardu je karijera već par godina u silaznoj putanji, doduše i on solidno odoleva godinama.
Recommended Posts