kuruz Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Van Gal lud Felaini igra napadača, Blind štopera Klope, dođi
Мајор Гашпар Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Код Гвардиоле би Фелаини играо левог бека. Клоп ће у Бајерн. Тако ми мирише.
Demon Seed Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 (edited) Van Gaal je pacijent, čudi me da i dalje ima odrešene ruke da kontroliše situaciju. On je i nabrojao skoro u nekom intervjuu Felainija kao napadački orijentisanog igrača, nisam hteo da citiram ovde, reko ae možda malo vadili novinari iz konteksta... Klop da dođe bi bila bombonica, ovo sad kol'ko proradi, proradi na mišiće, nema ni moega. Код Гвардиоле би Фелаини играо левог бека. Клоп ће у Бајерн. Тако ми мирише. A i Gvardiola je pobednik. Šta je babi milo Ima tu nekih klubova u Jevropi što treba da se počiste... Edited August 30, 2015 by Demon Seed
Angelystor Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Ode Cicarito u Leverkuzen. In other news, the Tories are lining up Van Gaal as their next leader. No one has got rid of as many strikers since Maggie.
Demon Seed Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Čekamo danas čudo u poslednjim trenucima, da dovede United NAJBOLJEG NAPADAČA NA SVETU... Tj, izvinjavam se, da DOVEDE najboljeg na svetu. I kakvo bolesno kolo, ja odigrao wild card, zamenio većinu igrača, zamalo stavio Ayewa, al' kao ae možda ga trejdujem neko naredno kolo, neće valjda tako lako da pokida protiv Uniteda... I crnja razvalio. Dobio sam 23 poena... Ubacim Kutinja, dobije crveni... Mahreza, povredi grbinu... Izbacio sam Tadića, nije ni igrao prošlu utakmicu, a na ovoj dao 2 gola
SkullKrusheR Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 ja sam ga prodao pred ovo kolo, jeb'o me pas. kutinjo isto prodao. brat pele 18 bodova, ostatak tima zajedno 14. berahino, za koga sam smatrao da će mi biti jedna od glavnih uzdanica, nije uspeo da se udomi na vajt hart lejnu, tako da će nastaviti da ne igra kao i do sad.
metal guru Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 inace, treutno real i mancester ratuju saopstenjima
Jevrosima Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 i jebi jebi jebi liverpuuul marsijal samo neka nastavi ovako
kuruz Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 sad videh golove prvi gol pokazuje da Liverpul opet nema igrače koji znaju šta rade
skulhead Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Nema Liverpul menadžera koji zna šta radi. Trebali su Rodžersu da daju otkaz na kraju prošle sezone.
Hail Metal Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 i jebi jebi jebi liverpuuul marsijal samo neka nastavi ovako Ko si ti jebo te Bog crni ? 1 1
Hail Metal Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Uh kakav gol Bentekea, više vredi nego sve titule UČK Uniteda. A i Matić ga zavuka. 1 1
Salvation Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Evo klasicnog primera kad je neko NEKI TAMO CRNAC: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=09&dd=16&nav_id=1039914 PS preskocite komotno vecinu teksta, poenta je pri kraju :haha: 1
Мајор Гашпар Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Замишљам Хејла као тренера Ливерпула. Секретар клуба, зна се ко.
lemmy sixx Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Bilo bi kao sto je jedan moj drugar igrao menadzera...preuzme ekipu, pogleda ko je crnac, desni klik >>>> terminate contract. 1
Demon Seed Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Замишљам Хејла као тренера Ливерпула. Eno ga dva posta iznad, oduševljava se golom Bentekea
Hail Metal Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Dao je lep gol, ali da ne igra zabio bi već neko drugi. Najbolji igrači Liverpula su bili belci, crnci su prevara uglavnom. Замишљам Хејла као тренера Ливерпула. Секретар клуба, зна се ко. Igrali bi borben fudbal, dugi pasovi, igra po bokovima, odbrana stamena, 4-4-2 formacija. Naravno neki tamo crnci bi mogli da volontiraju na dezinfekciji dela tribina gde dolaze gostujući navijači. 2
lemmy sixx Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Pa bolje da dobije u ledja, nego u vilicu kao neki...razmontirani. 2
Recommended Posts