Hail Metal Posted October 31, 2015 Report Posted October 31, 2015 Zaslužena pobeda, Murinjo počeo bunkericu u 15min, Klop igrao napadački i kad su izjednačili, Kutinjo je još jednom potvrdio da je ubedljivo najbolji brazilski fudbaler trenutno. YNWA! 1
Vic Rattlehead Posted October 31, 2015 Report Posted October 31, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ygB7P7rg8u4 1
Demon Seed Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Roy Keane u svojoj knjizi.. pita svog sina: "Zašto navijaš za Manchester United? A mali odgovara: "Rođen sam u Manchesteru, pa neću valjda navijati za City?!" 1 1
Demon Seed Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Već drugu nedelju ne menjam igrača u fantasyju, ušao pre nedelju dana i vidim neće još, mrzelo me... Bleji mi u napadu Martial sa racopanim stopalom... I Kompany mi povređen... Pih, taman sam krenuo da stižem nemesis Lalovića i njegove pomahnitale crnce
Hail Metal Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Treba sačekati kraj, ipak smo legende. 1
Мајор Гашпар Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 МАРТИН!! ШКРТЕЛ! МАРТИН!! ШКРТЕЛ! МАРТИН!! ШКРТЕЛ! 4
El Karnisero Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Остала је ћелава глава на клупи, тако ми и треба кад се правим паметан. Само да Ливерпул крене да добија и те разне Кристал Паласе и Вотфорде, па да буду озбиљан тим.
Hail Metal Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Previše je nervozan za jednog hipstera. 2
Angelystor Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Since Fergie retired, Leicester have spent more days top of the Premier League than (17) than Manchester United (10) 2
Demon Seed Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 A razlika između prošlogodišnjeg šampionskog Čelzija i ovogodišnjeg sa dna tabele? Drogba bogotac
Demon Seed Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 A jesi u pravu. Mora da je znala mnogo dobro da izmasira butinu.
El Karnisero Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Мурињо на конференција направио тоталну Телевиса пресенту... Играчи ме издали, не слушају моје инструкције, прошле сезоне сам ја узео титулу довео сам их на већи ниво него што они заиста могу...
Demon Seed Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 I nije daleko od istine, moraju da ga slušaju da bi mogao da baca svoju mađiju. Al' ga ukopala arogancia, mislio da je važniji od muze iz svlačionice... A ti, jebem te, jesi osvojio u 60 poena u fentaziju? Ja ubacio Vardyja od ovog kola i ostavio ga na klupi slučajno, zaboravio da rasporedim, jebli me kurci... Je l' 'oće ovaj autocorrect možda da mi ubaci igrača druge pozicije umesto Smallinga, pošto mi je i drugi odbrambeni sa klupe nedostupan?
El Karnisero Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Јок, 49 кад уђе велики Бред Гузан. А размишљао да ли да ставим Кутиња или Жируа у тим, избор ми је био сјајан. Мораће да се иде у минус следеће недеље да се очисте Бент и Тадић.
Demon Seed Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Ja ću dimam par poena manje od tebe, odro bih te da nisam zasrao ovo kolo Malo je falilo da odjebem fentazi kad sam video da nisam rasporedio, ali ne dam OCDu da me pobedi!
El Karnisero Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Мени у ово доба креће да се сере од фантазије, сви имају исте тимове, прошле сезоне је током новогодишњег хаоса 90 одсто тимова имало исти напад.
Demon Seed Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Pa jes malo, jbg, posebno kad krene kopiranje, al' kad iskopiraš možeš samo da držiš korak s nekim, ne i da ga prestigneš... Al' ne mož ni da ih kriviš, koga da staviš u napad kad Ighalo i Vardy daju golove svakog kola, eto meni je Giroud tu pored njih, da začini malo. Dok nisam Ighala ubacio, nisu mi napadači skupili ukupno 30 poena od početka sezone xD Ja pokušavao, nadao se, držao Depaja, Marsijala, ali džaba, Van Gaal ih razmesti i od ljudskih igrača napravi čunjeve
El Karnisero Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Јебига, зато лагано падам у лигама мега ми је досадно да убацујем сад Вардија и Мареза, а Езила превише не волим да бих га ставио у тим. Мада сам после данашње текме у озбиљно размислио да ову двојицу из Лестера. xD
kuruz Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Мада сам после данашње текме у озбиљно размислио да ову двојицу из Лестера. xD 2 1
Recommended Posts