Angelystor Posted December 26, 2015 Report Posted December 26, 2015 Iskoristim onaj All Out Attack token, rezultat toga je da imam tri defanzivna na klupi sa clean sheet-om. Jebem ti fantasy da ti jebem.
Demon Seed Posted December 26, 2015 Report Posted December 26, 2015 xD Do kad može to da se iskoristi, hoće li da mi propadne? Kako bi genijalno bilo da postave sutra Murinja da u ponedeljak dočeka Čelzi na Old Traffordu
Angelystor Posted December 26, 2015 Report Posted December 26, 2015 Imaš do kraja sezone svaki od ta tri po jedan, i samo jedan u jednom kolu može da se odigra. Do sada sam preko sto poena ja mislim izgubio na klupu, sad više ne smem taj bench boost ni da odigram. Van Gaal napolje svakako, ovako više ne može. Giggs će ja mislim da bude do kraja sezone. 1
kuruz Posted December 26, 2015 Report Posted December 26, 2015 gle ovaj Arsenal pre drugog gola čist faul, doduše
Demon Seed Posted December 26, 2015 Report Posted December 26, 2015 (edited) Giggs će ja mislim da bude do kraja sezone. Misliš da nema šanse za Murinja? Kontam da bi ga u ovom momentu navijači oberučke prihvatili. Je l' slobodan u ovom trenutku neki drugi vrhunski trener? A za Giggsa se priča da nije još dovoljno samostalan da bude glavni trener, natam naovam. Edited December 26, 2015 by Demon Seed
Night Prowler Posted December 26, 2015 Report Posted December 26, 2015 Mislim da ce biti Mourinho ali ne protiv Celsija, ne mogu toliko brzo da otpuste Van Gaala i da dovedu njega i da ima vremena da se spremi za utakmicu. Ja prognoziram da bi preuzeo tim tek posle Swansea-ja.
Demon Seed Posted December 26, 2015 Report Posted December 26, 2015 A van Gaal će biti spreman za utakmicu u ponedeljak? Zajebavam se ja, sve i da hoće, ne mogu da postignu samo birokratiju da odrade pa da u ponedeljak bude Murinjo, samo bi bio hit da igra protiv Čelzija u ovom trenutku I da mogu da stignu da ga zamene, sigurno bi radije da izbegnu takav cirkus, to napravilo finu tenziju i pre, i za vreme, i posle utakmice xD Al' bi stadion bio pun ki oko! gle ovaj Arsenal pre drugog gola čist faul, doduše Al' je zato prvi najlepši gol kola, zlo
kuruz Posted December 26, 2015 Report Posted December 26, 2015 da da, ošinuo je spoljnom kao mator nema ništa od Arsenala, to je valjda svima jasno sad će da olome u Engleskoj, posle će ih našamarati Barselona i kući
Demon Seed Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 *RETURN TO FANTASY* Ja još nisam skontao, ako ne odradim transfer ove nedelje, je l' to znači da ću za sledeću da imam dva transfera?
Angelystor Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 If I don’t use my free transfer, do I get two the next Gameweek? If you do not use your free transfer, you are able to make an additional free transfer the following Gameweek. If you do not use this saved free transfer in the following Gameweek, it will be carried over until you do. You can never have more than 1 saved transfer.
Angelystor Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Denis Law (Manchester United Legend) was interviewed yesterday. Q: Would your Utd team beat the present one ? DL: Yeah, 1-0 I think. Q: 1-0 ? Why so close ? DL: Well, most of us are in our 70's now. 7
Hail Metal Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Pobeda u gostima, medeno, ali iskreno vise sam se obradovao porazu Vucicevog projekta od Efesa. 1
kuruz Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 al je propao Mančester kad dozvoljava sebi da ima isto bodova kao ovi
Demon Seed Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Prsli su totalno. svaka cast Liscima, ja sam mislio da ce u ove dve vezane Lpul-Siti da puknu i da ce to da im bude poslednji susret s prvim mestom Mada je to vise do kolektivnog raspada nego do vrhunskog fudbala
Hail Metal Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Atmosfera je dobra, neke kockice da se sklope, pa da se uzme već ta premier liga, prednost Arsenala nije nedostižna.
Demon Seed Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 To jedino da Benteke ode da ga ujede Suarez, pa da dobije moć.
Demon Seed Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 U jednom kolu Izbacim Tourea i Kolarova, i Kolarov asistira Jajetu za gol
Demon Seed Posted January 2, 2016 Report Posted January 2, 2016 (edited) Taman. Jajeta i nisam hteo da menjam, nego se naložio da ubacim De Bruyneta, koji je sakupio samo poene na prisustvo, a nije mi se uklapalo u finansijsku koncepciju da ga zamenim s nekim drugim. Jebo me on. Edited January 2, 2016 by Demon Seed
Demon Seed Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Kakvo kolo, kad sam sa 35 poena napredovao jednu poziciju Još Alderwierelrerlrld mi na klupi a najviše poena sakupio od cele moje ekipe. Išao sam logikom da će pre Totenhem u gostima da ga primi od Evertona nego Utd kući od Svonsija, pa stavio Smallinga. Primiše i jedni i drugi po jedan, međutim Alderwierierldl ubilježio asistenciju. A u sledećem kolu Newcastle - Utd, Spurs - Leicester, a ni Newcastle ni Lester poslednja 3 kola nisu dali gol... Da l' će pre da se aktiviraju u gostima Mahrez - Vardy ili kod kuće Žoržinjo i Mitar panj?
kuruz Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 čitam na Benčmarku da je Arena otkupila prava na prenošenje Premijer lige fantAzija 1
Hail Metal Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 (edited) Nadam se da će Arena1 prenositi. Subotička kablovska je totalno ujebala, ukinuli sve sportklubove, od sportskih ostade samo Arena1 i Eurosportovi. Edited January 5, 2016 by Hail Metal
skulhead Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=S24EJjsAZdw 1 1
Demon Seed Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 čitam na Benčmarku da je Arena otkupila prava na prenošenje Premijer lige fantAzija Pička im materina. Zbog čega ti se to sviđa? Je l' su to ekskluzivna prava, ili će da prenose i SK i Arena sad? xD
Recommended Posts