skulhead Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 @kuruz Benitez budala, igra sa direktnim rivalom za opstanak, a jedinog napadača sposobnog da umulja gol ostavlja na klupi. Baš su u zajebanoj situaciji sada. West Ham me baš nervira. Sve što dobro urade, upropaste protiv nekih slabijih ekipa. Kakva smešne golove su primili. Onakve gluposti se i u našem prvenstvu retko vidjaju.
aRmatuRa Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Koliko znam SK je kaznjen jer je prenosio vise od jedne utakmice u terminu 16h.Valjda su Englezi masovno uzimali neke satelitske varijante gde su hvatali SK i gledali komplet ligu za njima neke smesne pare.SK je bio opomenutm,ali se pravio lud,pa onda popio po nosu,Sad moze da prenosi samo jednu utakmicu u terminu 16h.Valjda je Arena uzela Premier ligu od sledece sezone i ona ce smeti samo jednu utakmicu da prenosi u terminu 16h.
Мајор Гашпар Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Valjda je Arena uzela Premier ligu od sledece sezone i ona ce smeti samo jednu utakmicu da prenosi u terminu 16h. Није још, али је на добром путу.
aRmatuRa Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Koliko je verovati insiderima po raznim forumima,to je vec gotova stvar.
Мајор Гашпар Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Па, врло вероватно. Удри бахато, има се, може се, без обзира што свих 5 Арена има смешан број људи.
kuruz Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 pa šta? lakše je doći do Arena nego do SBB-a, posebno u manjim mestima, zato što ide preko fiksne telefonske linije je l' bilo zanimljivo kad je SBB uzeo PL RTS-u? nije, isti kurac ko ih jebe
Мајор Гашпар Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Јесте лакше, али и сам знаш да је беспарица у народу (мислим на плаћање спортског пакета). РТС је пук'о због претплате и то нема везе са овом причом. Такође, тај РТС је приказивао 2 утакмице по колу и углавном је реч о дерби утакмицама.
Vic Rattlehead Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Odlično bi bilo da Arena uzme tu preglupu ligu, a SK da uzme Italijane. 2
kuruz Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 aj mrš @ Major pa neka odjave SBB, šta je problem za 3200 imaš Internet, TV, besplatne razgovore fiksni-fiksni i dobar paket za mobilni više nego dobro
Мајор Гашпар Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Не знам, тебро, људи шљакају за 25000, крпе за струју и грејање по 15000. Биће тек зајебано. Што се мене тиче, од мене ће добити пиштољ.
kuruz Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 čekaj brate, govorimo o prelasku sa jedne televizije koja se plaća na drugu, ne vidim kakve sad veze ima za koliko ljudi rade ako već plaćaju jedno
Мајор Гашпар Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Има јер не добијаш свих 5 канала већ скрнави 1, а остатак ако желиш мораш да платиш. Никад од тебе панкер, поштена радничка душа, џепова усуканих од зноја дланова.
kuruz Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 ne razumem u osnovnom paketu Telekoma se nalaze sve Arene
Мајор Гашпар Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Немој зајебавати? Кад су то убацили? Нисам испратио ту новотарију. Онда је ок, мада Телеком је то, лихварчине, не верујем им ништа, јеб'о их Ћулибрк. 1
kuruz Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 https://www.mts.rs/privatni/televizija/mtstv/osnovni-paket cena se za dinar jeftinija od osnovnog SBB paketa, a SBB nema sve SK u osnovnom paketu jedino što je pre bilo da preko njih moraš imati i priključak za Internet ako hoćeš televiziju, ali kod SBB je slična stvar - ne možeš njihov Net bez njihove televizije
Мајор Гашпар Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Ја имам ТоталТВ, па имам и хрватски СК.
kuruz Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 (edited) meni je taj Telekomov BOX stvarno odlična stvar sve ti je tu, jedan račun, ista servisna služba, baš sam zadovoljan plus imaju i gledanje preko Neta u paketu u kojem su sve Arene ima i SBB to, ali moraš da gledaš negde gde se na Net ide preko SBB, što je besmisleno da ne pominjem umobolan raspored kanala kod SBB Edited April 2, 2016 by Underkuruz
Мајор Гашпар Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 Ево распоред на Тоталу (и то је јебени СББ). http://www.totaltv.tv/TV/111/Raspored+TV+kanala.shtml Шта фали?
kuruz Posted April 2, 2016 Report Posted April 2, 2016 e to je normalno ja imam baš SBB SK1 na 18, SK2 na 27, SK3 na 51, Eurosport1 na 23, Eurosport2 na 29 RTS1 na 8, RTS2 na 11 ma ajde u kurac
El Karnisero Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 Ко ће да преноси Премијер лигу на Арени? Па тамо нема три крштена човека, немојте да се зајебавамо. 1
serblackbeard Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 Ja sam imao ozbiljnih problema sa telekomovim boxom. Mnogo je pucala veza a kad pukne puca sve i kablovska i net. Nisu mogli/hteli/bolo ih kurac da otklone kvar. Kad sam sklonio TV sa linije net radi savršeno,
aRmatuRa Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 Kod boxa jedino je cena ok.Dodatni stb se placa.Slika na nekim kanalima je zalosna.Neretko se javlja pikselizacija,lag,daljinski zaglupljuje,Mora se stb resetovati...A sto se tice komentatora SK>svi. 2
Dead Man Drinking Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 Kakav bre telekom i arena, to treba ugasiti momentalno.
Recommended Posts