Hail Metal Posted March 15, 2018 Report Posted March 15, 2018 Доктор ће морати да сачини колумну. Videlo se u LŠ koliko vredi veštačka šiptarska tvorevina UČK United. Pa zar se od nekog tamo darkoneta (simpatizera partije SNS) i Kuruza (simpatizera partije DSS) očekuje neki komentar vredan pažnje? Od jednog bivšeg i jednog sadašnjeg cigana, sadašnji se sprda sa 28 god a pre gašenja njegovog omiljenog KK isti je imao skoro iste periode neosvajanja titula. Kuruzov JUnajted ista priča, odlaskom Fergusona i njegovog uticaja na savez Junajted se vraća na stare staze kvaliteta na nivou Vulverhemptona koji ih je krasio većinu svoje sramne istorije. Al kad su se tako sadašnji i bivši cigan zmazali, kako komentarišu to što je rukovodstvo CZ pokvarilo avion bebama mancesterskim?? 2 1
B@K@ Posted March 15, 2018 Report Posted March 15, 2018 Sve bi bilo ok, da Hejl nije poštivalac Liverpula, Partizana i nekog tamo DS-a. 1
darkonet Posted March 16, 2018 Report Posted March 16, 2018 Videlo se u LŠ koliko vredi veštačka šiptarska tvorevina UČK United. Pa zar se od nekog tamo darkoneta (simpatizera partije SNS) i Kuruza (simpatizera partije DSS) očekuje neki komentar vredan pažnje? Od jednog bivšeg i jednog sadašnjeg cigana, sadašnji se sprda sa 28 god a pre gašenja njegovog omiljenog KK isti je imao skoro iste periode neosvajanja titula. Kuruzov JUnajted ista priča, odlaskom Fergusona i njegovog uticaja na savez Junajted se vraća na stare staze kvaliteta na nivou Vulverhemptona koji ih je krasio većinu svoje sramne istorije. Al kad su se tako sadašnji i bivši cigan zmazali, kako komentarišu to što je rukovodstvo CZ pokvarilo avion bebama mancesterskim?? ostavi me na miru budalo jedna
obsessed by cruelty Posted March 17, 2018 Report Posted March 17, 2018 morao bih da pohvalim cigana Milivojevića na još jednoj dobroj utakmici a i sezoni uopšte i meni je prvi pik za zadnjeg veznog u prvoj postavi na SP, kao osigurač za Matića + Sergej u tom nekom 4-3-3 sistemu Salah na kokainu
obsessed by cruelty Posted March 18, 2018 Report Posted March 18, 2018 Kuruze jel ti beše voliš Alana Smita, dođoh iz grada i pukne me neka detinja nostalgija i pustim ovo http://www.youtube.com/watch?v=VmqCqjmxEvM srce mi se cepa što nije ostvario više
Мајор Гашпар Posted March 18, 2018 Report Posted March 18, 2018 Чини ми се да је и даље активан као играч. Углавном клупа, али је "жив".
kuruz Posted March 18, 2018 Report Posted March 18, 2018 brat najveći, obožavao sam ga on i Saha mi bili omiljeni igrači tad, uz neprikosnovenog Ferdinanda bila priča da je jebao neku Kristijanovu, pa da je zato otišao iz kluba sad je u Nots Kauntiju, klubu koji mnogi Grobari prate i čiji navijači često dolaze u Beograd gol protiv Rome mi je jedan od omiljenih ikad, sve na jedan dodir, skrod od štopera drugi po redu ovde http://www.youtube.com/watch?v=gvPbNFR47_c
obsessed by cruelty Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 jel to Gojko rekao “lopta do Lukakuta” ili sam istripovao? iiiidemo bre 1
obsessed by cruelty Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 želeo bih da vas obavestim da sam uhvatio dvojku na poluvremenu kvota 52
kuruz Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 zabavno, ali obe ekipe imaju smeće od odbrane i to je vrlo iritantno kod Junajteda
Demon Seed Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 Bad Kompany, I can't deny Baaad Kompanyy, till the day I diee
kuruz Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 sisaj, Gladiola toliko o najboljem timu PL ikad čim im neko napadne odbranu, oni se raspadnu
Angelystor Posted April 17, 2018 Report Posted April 17, 2018 "Since the start of the 2015-16 season, no player has more assists for Sunderland in league games than Adam Johnson (5), who has been in prison now for over two years.." Nisu više u PL, ali svejedno
obsessed by cruelty Posted April 17, 2018 Report Posted April 17, 2018 ali 15-16 was how old she was too haha hvala bogu pa nisu više u PL, kapiram da su i navijači Sanderlenda navijali za ispadanje saće u Ligu 1
Demon Seed Posted April 17, 2018 Report Posted April 17, 2018 Nisam znao da je lego robiju na kraju, video sam kad je izbio skandal xD Wiki stranica: Adam Johnson (born 14 July 1987) is an English professional footballer who plays as a winger and a convicted sex offender. Igra kao krilni ofanzivac i osuđeni seksualni prestupnik Noćna mora svakog defanzivca
obsessed by cruelty Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 https://www.arsenal.com/news/merci-arsene beše Skal navija za Arsenal? biće pijanke večeras
obsessed by cruelty Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 navijači Arsenala jutros al jbg opasan je bio Arsen u svoje vreme, nije trebalo da ostaje ovoliko
Recommended Posts