Jump to content

Recommended Posts

Posted

Доктор ће морати да сачини колумну.

Videlo se u LŠ koliko vredi veštačka šiptarska tvorevina UČK United. Pa zar se od nekog tamo darkoneta (simpatizera partije SNS) i Kuruza (simpatizera partije DSS) očekuje neki komentar vredan pažnje? Od jednog bivšeg i jednog sadašnjeg cigana, sadašnji se sprda sa 28 god a pre gašenja njegovog omiljenog KK isti je imao skoro iste periode neosvajanja titula. Kuruzov JUnajted ista priča, odlaskom Fergusona i njegovog uticaja na savez Junajted se vraća na stare staze kvaliteta na nivou Vulverhemptona koji ih je krasio većinu svoje sramne istorije.

Al kad su se tako sadašnji i bivši cigan zmazali, kako komentarišu to što je rukovodstvo CZ pokvarilo avion bebama mancesterskim??

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Videlo se u LŠ koliko vredi veštačka šiptarska tvorevina UČK United. Pa zar se od nekog tamo darkoneta (simpatizera partije SNS) i Kuruza (simpatizera partije DSS) očekuje neki komentar vredan pažnje? Od jednog bivšeg i jednog sadašnjeg cigana, sadašnji se sprda sa 28 god a pre gašenja njegovog omiljenog KK isti je imao skoro iste periode neosvajanja titula. Kuruzov JUnajted ista priča, odlaskom Fergusona i njegovog uticaja na savez Junajted se vraća na stare staze kvaliteta na nivou Vulverhemptona koji ih je krasio većinu svoje sramne istorije.

Al kad su se tako sadašnji i bivši cigan zmazali, kako komentarišu to što je rukovodstvo CZ pokvarilo avion bebama mancesterskim??

ostavi me na miru budalo jedna

Posted

brat najveći, obožavao sam ga

on i Saha mi bili omiljeni igrači tad, uz neprikosnovenog Ferdinanda

bila priča da je jebao neku Kristijanovu, pa da je zato otišao iz kluba :haha:

sad je u Nots Kauntiju, klubu koji mnogi Grobari prate i čiji navijači često dolaze u Beograd

gol protiv Rome mi je jedan od omiljenih ikad, sve na jedan dodir, skrod od štopera

drugi po redu ovde

http://www.youtube.com/watch?v=gvPbNFR47_c

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

"Since the start of the 2015-16 season, no player has more assists for Sunderland in league games than Adam Johnson (5), who has been in prison now for over two years.."

Nisu više u PL, ali svejedno :haha:

Posted

Nisam znao da je lego robiju na kraju, video sam kad je izbio skandal xD

Wiki stranica:

Adam Johnson (born 14 July 1987) is an English professional footballer who plays as a winger and a convicted sex offender.

Igra kao krilni ofanzivac i osuđeni seksualni prestupnik

Noćna mora svakog defanzivca

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...