Jump to content

Recommended Posts

Posted

Klasicni Junajted, umesto da ih nabiju 4,5-0 oni se opuste, prime gol i onda se grizu nokti do poslednje sekunde.

OOOOOOOOOOH ROBIN VAN PEEEEEEERSIIIIIEEEEEEEEE

:rockdevil:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nema šta, zasluženo su pobedili, za razliku od prošlog puta. Suđenje je bilo korektno, osim ona dva nedosuđena kornera za Liverpul. I stvarno šteta za onu propuštenu šansu Staridža. Džo Alen očajan, bolje bi i dvaes odigrao, jebem ga u usta.

Posted

кад се сетим како су се сви чудили кад је Ферги дао 35 милиона за Ван Персија...

Posted

zasluzena pobeda,trebalo je sve resiti jos u prvom poluvremenu kad Liverpul nije mogao da se sastavi,posle primljenog gola dosta nesigurnosti i pogresnih pasova,da li ce doci neka utakmica da se ne nerviram do 95og minuta jebote

Posted (edited)

Де су ископали оног Виздома? Будибогснама какав пацијент.

А кад је Борини улазио, помислио сам: "Шта је бре ово који курац, откуд сад Де Хеа у дресу Ливерпула?" :haha:

к'о да су близанци (бар је тако деловало на "квалитетном" стриму)

Edited by Underkuruz
Posted

кад се сетим како су се сви чудили кад је Ферги дао 35 милиона за Ван Персија...

moje reci:"kupili smo macka u vreci" :haha:

22-25m je bila cena, sada deluje kao kradja

Posted (edited)

Mene interesuje kako diplomirani pravnik iz Zitista komentarise priznavanje nezavisnog Kosova od strane srpkog parlamenta , poput Aleksa Fergusona ?

Edited by Hail Metal
  • Upvote 4
  • Downvote 2
Posted

Mene interesuje kako diplomirani pravnik iz Zitista komentarise priznavanje nezavisnog Kosova od strane srpkog parlamenta , poput Aleksa Fergusona ?

sleeping-smiley-015.gif

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Да ли је могуће да је Видић поново сјебао лигаменте?

Dobro je kapiten, normalno trenira. Cak i posle udarca je igrao jos 10-15 min, pa ga je Fergi izvukao za svaki slucaj.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...