Night Prowler Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Povredio se Bale: https://pbs.twimg.com/media/BHCTFK4CIAAJn52.jpg
SkullKrusheR Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 odlichno! kapiram da bi njima vishe odgovaralo pola ostatka tima da se povredi nego bejl samo, maltene sam igra ove sezone.
SkullKrusheR Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 nisam se dobro izrazio. odlichno je shto nece igrati, ne to shto se sjebao. bejl mi je verovatno jedini gotivan lik u tom budjavom totenhemu i jedan od likova koje bih naradije zeleo da vidim u arsenalovom dresu, shto se najverovatnije nikad nece desiti.
El Karnisero Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Ово за Ливерпул је чиста глупост, нису луди да дају Шкртела и 10 милиона за неког тамо Јермена, А и Шкртела баш боли курац да игра у Украјини.
Guest Bata Životinja Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 što ga ne bi boleo kurac, em je igrao ranije u Rusiji em bi možda više zarađivao u Šahtjoru nego u Liverpulu. To samo mi navijači mislimo da fudbalere mnogo briga to da igraju u najjačoj ligi. Znam iz prve ruke da je Danka Lazovića boleo tuki, jer je u Rusiji zarađivao kao Pirlo u Milanu i više nego Boateng sada, o čemu pričamo bre. Odeš u veće ruske i ukrajinske timove i Bog da te vidi. Da ne spominjem da mu je Ukrajina bliža Slovačkoj, možda čovek hoće da bude blizu familije.
Мајор Гашпар Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Шкртел заслужује много више него да заврши у Шахтјору. Да Хенес има образа одвојио би паре и довео овог генија дефанзиве. 1
Guest Bata Životinja Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Genije defanzive i stručnjak za ortopediju.
metal guru Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Bejlova povreda nije strasna, verovatno oko 2 nedelje je van igre.
Night Prowler Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 BREAKING: Leaked photo of Paulo Di Canio 's Sunderland tactics vs Chelsea, as he looks to use his strong right-wing. 6
kuruz Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 no Vidic no party Гледао сам само последњих 5 минута, али је јасно да је одбрана жалосна чим не игра Немања.
23/16 Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Nije United igrao lose, prvi gol im je poklonio Gigs, drugi idioti iz odbrane.
Night Prowler Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Jeb'o ga Welbeck vise. Trebali su Kagawa i Hernandez od pocetka da igraju, umesto Giggsa i Welbecka.
El Pistolero Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Koje smece od utakmice, zali Boze utrosenog vremena. I ovaj rezultat je nebitan skroz. No, uvek je lepo videti kad Junajted gubi, nije bitno od koga. 1 4
SkullKrusheR Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 ah, englezi... diiivni ljudi... diiivni...
kuruz Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 (edited) http://bit.ly/10OAFrK Edited April 9, 2013 by Underkuruz 1 1
Recommended Posts