Мајор Гашпар Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 Мајстор Бобан Звоне, фризура нам иста Лаловићу журналисто, ти си комуниста. 6
KazimKazim Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 Sreca u nesreci stoe Vila bezbedna, poslednje kolo ladjenje jajca na DW stadiumu
Мајор Гашпар Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 оде Виган Поштена екипа, да не кажем социјала. Провлачили се годинама, ни сами не знају како. Но, ако морам да бирам између њих и фашисте... 1
BLAGOJE Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 eto nama novog trenera u Shityju,nemam pojma kako ja i dovla da ostanemo ravnodusni
El Karnisero Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 Да одговорим Лемију. Пелегрини у Виљареалу- Стално у топ 4, полуфинале ЛШ, извукао апсолутни максимум из екипе у којој је непокретни себични полуиграч Рикелме алфа и омега тима. Само Маркос Сена. Пелегрини у Малаги- Опет топ 4. четвртфинале ЛШ, опет максимум. Пелегрини у Реалу - 96 бодова, можда не максимум али одлична сезона, није крив што је Барса била на врхунцу моћи. Манћини у Интеру - Није имао правог ривала у Серији А, у ЛШ га пушио. Ни близу максимума. Манћини у Ситију- Потрошио брдо пара, доводио играче које је хтео, имао много јачи тим од Челзија, Јунајтеда, о Тотенхему, Ливерпулу и Арсеналу да не причамо. Једва узео једну титулу, пушио жешће у ЛШ. Опет ни близу максимума. Чињенице. 7
BLAGOJE Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 jedini put da sam vidio da tim gubi 0:2 i da su mrtvi srecni rezultatom je kad je njegov Shity igrao prosle godine protiv Bajerna.vec tad je trebao da leti,ali sta znaju arapi o fudbalu.
Јарослав Posted May 14, 2013 Author Report Posted May 14, 2013 Кад сте се већ залетели са расправом, да се дотакнемо и теме стопер, штопер, централни бек... средњи бек
lemmy sixx Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 Да одговорим Лемију. Пелегрини у Виљареалу- Стално у топ 4, полуфинале ЛШ, извукао апсолутни максимум из екипе у којој је непокретни себични полуиграч Рикелме алфа и омега тима. Само Маркос Сена. Пелегрини у Малаги- Опет топ 4. четвртфинале ЛШ, опет максимум. Пелегрини у Реалу - 96 бодова, можда не максимум али одлична сезона, није крив што је Барса била на врхунцу моћи. Манћини у Интеру - Није имао правог ривала у Серији А, у ЛШ га пушио. Ни близу максимума. Манћини у Ситију- Потрошио брдо пара, доводио играче које је хтео, имао много јачи тим од Челзија, Јунајтеда, о Тотенхему, Ливерпулу и Арсеналу да не причамо. Једва узео једну титулу, пушио жешће у ЛШ. Опет ни близу максимума. Чињенице. Cinjenica je da Mancini ima titule a Pelegrini nema.Cinjenica je da pre i posle Reala Pelegrini nije vodio krsten klub,sto govori o zainteresovanosti prema njemu.To su najbitnije cinjenice,trofeji i potraznja.Najbitnije u fudbalu.Sve ovo sto si naveo je u poredjenju sa tim kerov kurac.Dovidjenja. 6
El Karnisero Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 По тој логици Ори је класа за Поштара, Фишер за Стоктона. Не лупетај.
BLAGOJE Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 a da spomenete da se trener u realu pita koliko trlaja sa pickom,a menadzeri po engleskoj rade sta im se digne?boli vas kurac 1
lemmy sixx Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 Porediti kosarkaske igrace sa fudbalskim trenerima je lupetanje.
El Karnisero Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 Ја сам чињенице изнео пре пар постова. Узео титулу па узео титулу. Узео је и Љупко Петровић ЛШ, шта сад, да није бољи тренер од било ког тренера у Енглеској, Шпанији,Немачкој, Француској?
lemmy sixx Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 Bolji je trener od onoga koji nije uzeo ni jedan jedini trofej u karijeri i nema ni jedan jedini zapazeni uspeh.Da ti crtam jebote?
Мајор Гашпар Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 Леми је за 11 година колико је на форуму погрешио само једном и то око Бадштубера. Опростио сам му зато што је човек институција (стуб форума).
Guest Bata Životinja Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 a da spomenete da se trener u realu pita koliko trlaja sa pickom pa sudeći po Murinju Trlaja jebe dva puta dnevno
El Karnisero Posted May 14, 2013 Report Posted May 14, 2013 Bolji je trener od onoga koji nije uzeo ni jedan jedini trofej u karijeri i nema ni jedan jedini zapazeni uspeh.Da ti crtam jebote? Полуфинале ЛШ са Виљареалом није запажени успех? Прекидам дискусију, нема сврхе са тобом дискутовати. 1
Guest Bata Životinja Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Лоша тура вискија. pa to znači da je Lemi pogrešio i po drugi put
Мајор Гашпар Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Очигледно да јесте, али не и на форуму. На форуму је и пијан умео да сабере 2 и 2.
lemmy sixx Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Полуфинале ЛШ са Виљареалом није запажени успех? Прекидам дискусију, нема сврхе са тобом дискутовати. Ja ne znam u kome je univerzumu to veci uspeh od titule prvaka Italije i Engleske. Очигледно да јесте, али не и на форуму. На форуму је и пијан умео да сабере 2 и 2. Nema greske na forumu.I ovo za Badstubera je greska u tvojim ocima,zbog subjektivnosti.Ali oprastam ti,ipak si stub. 1 2
Guest Bata Životinja Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Ja ne znam u kome je univerzumu to veci uspeh od titule prvaka Italije i Engleske. sad smo saznali da je Tito Vilanova bolji trener od Pelegrinija 1 1
Recommended Posts