Jump to content

Recommended Posts

Posted

Да одговорим Лемију.

Пелегрини у Виљареалу- Стално у топ 4, полуфинале ЛШ, извукао апсолутни максимум из екипе у којој је непокретни себични полуиграч Рикелме алфа и омега тима. Само Маркос Сена.

Пелегрини у Малаги- Опет топ 4. четвртфинале ЛШ, опет максимум.

Пелегрини у Реалу - 96 бодова, можда не максимум али одлична сезона, није крив што је Барса била на врхунцу моћи.

Манћини у Интеру - Није имао правог ривала у Серији А, у ЛШ га пушио. Ни близу максимума.

Манћини у Ситију- Потрошио брдо пара, доводио играче које је хтео, имао много јачи тим од Челзија, Јунајтеда, о Тотенхему, Ливерпулу и Арсеналу да не причамо. Једва узео једну титулу, пушио жешће у ЛШ. Опет ни близу максимума.

Чињенице.

• Upvote 7
Posted

jedini put da sam vidio da tim gubi 0:2 i da su mrtvi srecni rezultatom je kad je njegov Shity igrao prosle godine protiv Bajerna.vec tad je trebao da leti,ali sta znaju arapi o fudbalu.

Posted

Кад сте се већ залетели са расправом, да се дотакнемо и теме стопер, штопер, централни бек...

средњи бек

Posted

Да одговорим Лемију.

Пелегрини у Виљареалу- Стално у топ 4, полуфинале ЛШ, извукао апсолутни максимум из екипе у којој је непокретни себични полуиграч Рикелме алфа и омега тима. Само Маркос Сена.

Пелегрини у Малаги- Опет топ 4. четвртфинале ЛШ, опет максимум.

Пелегрини у Реалу - 96 бодова, можда не максимум али одлична сезона, није крив што је Барса била на врхунцу моћи.

Манћини у Интеру - Није имао правог ривала у Серији А, у ЛШ га пушио. Ни близу максимума.

Манћини у Ситију- Потрошио брдо пара, доводио играче које је хтео, имао много јачи тим од Челзија, Јунајтеда, о Тотенхему, Ливерпулу и Арсеналу да не причамо. Једва узео једну титулу, пушио жешће у ЛШ. Опет ни близу максимума.

Чињенице.

Cinjenica je da Mancini ima titule a Pelegrini nema.Cinjenica je da pre i posle Reala Pelegrini nije vodio krsten klub,sto govori o zainteresovanosti prema njemu.To su najbitnije cinjenice,trofeji i potraznja.Najbitnije u fudbalu.Sve ovo sto si naveo je u poredjenju sa tim kerov kurac.Dovidjenja.

• Downvote 6
Posted

a da spomenete da se trener u realu pita koliko trlaja sa pickom,a menadzeri po engleskoj rade sta im se digne?boli vas kurac

• Upvote 1
Posted

Ја сам чињенице изнео пре пар постова. Узео титулу па узео титулу. Узео је и Љупко Петровић ЛШ, шта сад, да није бољи тренер од било ког тренера у Енглеској, Шпанији,Немачкој, Француској?

Guest Bata Životinja
Posted

a da spomenete da se trener u realu pita koliko trlaja sa pickom

pa sudeći po Murinju Trlaja jebe dva puta dnevno

Posted

Bolji je trener od onoga koji nije uzeo ni jedan jedini trofej u karijeri i nema ni jedan jedini zapazeni uspeh.Da ti crtam jebote?

Полуфинале ЛШ са Виљареалом није запажени успех?

Прекидам дискусију, нема сврхе са тобом дискутовати.

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Лоша тура вискија.

pa to znači da je Lemi pogrešio i po drugi put

Posted

Полуфинале ЛШ са Виљареалом није запажени успех?

Прекидам дискусију, нема сврхе са тобом дискутовати.

Ja ne znam u kome je univerzumu to veci uspeh od titule prvaka Italije i Engleske.

Очигледно да јесте, али не и на форуму.

На форуму је и пијан умео да сабере 2 и 2.

Nema greske na forumu.I ovo za Badstubera je greska u tvojim ocima,zbog subjektivnosti.Ali oprastam ti,ipak si stub.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

Ja ne znam u kome je univerzumu to veci uspeh od titule prvaka Italije i Engleske.

sad smo saznali da je Tito Vilanova bolji trener od Pelegrinija

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...