Jump to content

Recommended Posts

Posted

Real je specifičan klub, zato sam se trudio da ih ne spominjem. Kad iza tebe stoji kralj onda je to nešto drugo. Ne kažem da Siti neće postati veliki klub u nekoj budućnosti ali će morati 'leba da se najedu za to.

Свеједно, њих сам узео за пример само због тога што они праве највеће трансфере. Ливерпул и Манчестер имају америчке власнике, што значи да су то људи који желе да зараде, а не Енглези који су родом из тих градова и којима је из љубави стало да њихови клубови освајају трофеје.

На Сити и ПСЖ се највише жале навијачи других великих клубова, не фанови Вест Хема или Лила. Њима је већ пун курац Јунајтеда и Лиона, још по један такав клуб им не значи готово ништа.

Guest Bata Životinja
Posted

Narsile, zašto lepo sad ne odgovoriš za Maradonu kad tvrdiš da ne treba trpati barsu u isti koš?

Barsina tika-taka je druga stvar, ali on je suštinski proradila tek pre nekoliko godina, i po tome će se Barselona sigurno pamtiti. Ali pre toga imamo 25 godina besomučne kupovine igrača, pa ko jbt nije igrao u toj Barsi

Sve u svemu, daj Bože da fer plej stvarno nametnu, onda će morati svi timovi da se rasterete

Posted

Kagava, Gece, Levandovski,

i Sahin, koji je propadao u Realu i Liverpulu.

sto pokazuje da su, bez obzira na to kakav je sjajan klub Borusija, njihovi igraci isti kao i svi drugi

Posted

jbt, hajde, hajde stvarno da pretpostavim da je tebi lakše da budeš budala pa da zaključiš da ja govorim da se Siti pojačavao osamdesetih a ne da se Barsa pojačavala tada na sličan način kao Siti danas. Dakle početak Barsinog i Sitijevog pojačavanja je sličan. To je poenta.

Ti misliš da sam ja rekao ovo prvo? Da li si ti NORMALAN?

Što se ostatka posta tiče - puši kurac.

У том случају, прво научи да пишеш.

Што се остатка поста тиче, да мало искулираш, да не би попушио бан.

Posted

Poslednji "mali" klub koji je osvoji LŠ je Porto. Koji i nije baš mali. I ko zna kada će neki drugi klub uspeti isto. A da ne pominjemo klubove iz Srbije i Rumunije.

Kagava, Gece, Levandovski, moguće Humels i Blašikovski. I ko će onda da igra?

Kagava je uspešno zamenjen. Ne verujem da će Borusija dozvoliti da Humels i Kuba odu, a Levandovski čak i da ode dovešće nekog u zamenu od para za Gecea i njega.

Свеједно, њих сам узео за пример само због тога што они праве највеће трансфере. Ливерпул и Манчестер имају америчке власнике, што значи да су то људи који желе да зараде, а не Енглези који су родом из тих градова и којима је из љубави стало да њихови клубови освајају трофеје.

На Сити и ПСЖ се највише жале навијачи других великих клубова, не фанови Вест Хема или Лила. Њима је већ пун курац Јунајтеда и Лиона, још по један такав клуб им не значи готово ништа.

Zato te američke vlasnike navijači oba kluba teraju. Šta Amerikanci znaju o sokeru -ništa? Doduše, ovi naši Ameri još i daju neku kintu, gradi se nešto trenutno, videćemo kuda to vodi.

Narsile, zašto lepo sad ne odgovoriš za Maradonu kad tvrdiš da ne treba trpati barsu u isti koš?

Zato što nema potrebe da razgovaram sa osobom koja vređa druge članove. :)

Ne znam kad je i kako Maradona stigao u Barsu ali ono što znam je da je Barsa tada imala 9 titula prvaka iza sebe tako da je i pre 30 godina bila veći klub od Sitija sada.

Posted

ајде не кењај о бановању, не глуми лудило

Zato te američke vlasnike navijači oba kluba teraju. Šta Amerikanci znaju o sokeru -ništa? Doduše, ovi naši Ameri još i daju neku kintu, gradi se nešto trenutno, videćemo kuda to vodi.

Свеједно, данашњи клубови пре свега служе за зараду, јер без новца не могу ни да функционишу.

Пример клуба који воде људи заљубљени у њега је United of Manchester, али то је нека друга тема.

Posted

нека он не глуми лудило. мени је чак и занимљиво да читам баљезгарије које пише, али да буде безобразан не може.

Posted

Doduše, ovi naši Ameri još i daju neku kintu, gradi se nešto trenutno, videćemo kuda to vodi.

Glejzeri nemaju tih problema, oni ne daju nista :D

Guest Bata Životinja
Posted

Jaroslave, znam ja vrlo dobro da pišem, štaviše writing is my business and the business is good. Moja rečenica jeste bila dvosmislena ali to što si ti odlučio da ja tumačiš na najgori mogući način je samo tvoja krivica.

Narsile, sve sam ti već rekao, 1982. Maradona dolazi u Barsu koja je tada ispljunula najveće pare ikada za bilo kakav transfer. Kasnije je to prevaziđeno ali to je druga priča.

i super, Barsa je imala 9, a Siti je imao 2 titule (više od Notingem Foresta) pre ere trošenja, toliko imaju pravo fanovi Barselone da se žale, ali nemaju pravo da proglašavaju smrt fudbala

Posted

Glejzeri nemaju tih problema, oni ne daju nista :D

Istrošil se ljudi, nemaju ni za 'leba. :D

Narsile, sve sam ti već rekao, 1982. Maradona dolazi u Barsu koja je tada ispljunula najveće pare ikada za bilo kakav transfer. Kasnije je to prevaziđeno ali to je druga priča.

i super, Barsa je imala 9, a Siti je imao 2 titule (više od Notingem Foresta) pre ere trošenja, toliko imaju pravo fanovi Barselone da se žale, ali nemaju pravo da proglašavaju smrt fudbala

Tačno tako. Barsa ih sad ima 20 i kusur, Siti ima 3. Siti je potrošio pola bušotine, a Barsa je izvadila igrače iz svoje škole. Neke je, doduše, vratila iz drugih klubova ali to ne menja stvari. Ja sam proglasio smrt fudbala ako je glasina za Nejmara zaista tačna. Sa čime si se složio, ako se sećam.

Guest Bata Životinja
Posted

naravno da se nisam složio. Rekao sam da Nejmar ne vredi toliko, a smrt fudbala sigurno nije.

drugo, imajući u vidu da su u Barsi igrali Maradona (koji nije osvojio nijednu titulu), Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinjo, buljuk Holanđana i još dosta zvezda, i uporediti to sa Sitijem koji jeste kupovao dobre ali ne toliko vrhunske igrače kakvi su bili spomenuti Brazilci, nema šta da se prigovori Sitiju.

Ako Siti ovako nastavi biće još titula i tu nema spora, sad kad je Fergusauron otišao.

Posted

naravno da se nisam složio. Rekao sam da Nejmar ne vredi toliko, a smrt fudbala sigurno nije.

Na to sam i mislio, rmzelo me da konkretizujem. To je očaj, dati toliki novac za jedno derle, koliko god dobro bilo.

drugo, imajući u vidu da su u Barsi igrali Maradona (koji nije osvojio nijednu titulu), Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinjo, buljuk Holanđana i još dosta zvezda, i uporediti to sa Sitijem koji jeste kupovao dobre ali ne toliko vrhunske igrače kakvi su bili spomenuti Brazilci, nema šta da se prigovori Sitiju.

I trebalo je da igraju jer je to Barselona, a ne neki kurton klub.

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Pa kad su Rivaldo i Ronaldo igrali bili su tipičan Siti.

Štaviše, Siti kupuje mnogo slabije igrače nego Barsa tada, tamo neke Klišije i Zabalete

Posted

Jaroslave, znam ja vrlo dobro da pišem, štaviše writing is my business and the business is good. Moja rečenica jeste bila dvosmislena ali to što si ti odlučio da ja tumačiš na najgori mogući način je samo tvoja krivica.

Нисам је ја тако протумачио, већ сам рекао да је Леми тако разумео.

Posted

Kada je neko Batno pismen,to znaci da je nepismen.

Poredjenja Barselone i Sitija su najblaze receno smesna,a moze se reci i retardirana.Svako ko Barselonu trpa u isti kos sa Sitijem sa fudbalom ima veze ko Bata Djora.Barsa je bila velicina,i pre 90-ih.Napomenimo da je bila zajedno sa Atletikom drugi klub Spanije,dok je Siti kurac na biciklu i dan danas.A svako ko barem malo poznaje fudbal je upucen u to koliko je bilo zajebano baviti se fudbalom u Spaniji za vreme Franka i sta je to sve znacilo.Tako da Trlaja,ne lupetaj gluposti.A ako vec pominjes ulaganja,onda jebo te Maradona,trebao bi znati i za Krojfa i da je on prvi igrac koji je imao platu sa 6 nula.A ocigledno da veze nemas.

E sada,sto se tice generalne price oko para,ja se slazem i sa jednom i sa drugom stranom.Dakle,veliki klubovi nisu pretplaceni na osvajanje trofeja i maznjavanje najboljih igraca.Ko ih jebe,ako nisu u stanju niko im nije kriv.Zbog cega bi svake sezone titule uzimali Mancester,Juventus ili Bajern?Zbog imena?Nema smisla.Oni titule trebaju uzimati kada to zasluze igrom.I kraj price.I meni licno je izuzetno drago kada jedan Porto ili Borusija igraju tako dobro u LS.Ali tu dolazimo i do druge strane.Porto i Borusija,zato sto su izgradili tim,napravili sistem,odradili sjajan skauting...to je posao.A ne da neki arap dodje i pljune lovu.Jaka muda,sta je tu interesantno?Milan,Liverpul i Barselona ponude 15 milja za nekog igraca,a dodje PSZ i pljune 70 milja.Mnogo interesantno,usralo se.Cak je i pitanje koliko ce to uticati na raznovrsnost.Uzmite primer Celzija,kojem je trebalo dobrih 10 godina da se popnu na tron Evrope.A ko je za to vreme uzimao trofeje?Veliki klubovi.Zbog toga sto u fudbalu ipak nije sve u parama,vec i u tradiciji i velicini.

• Upvote 4
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted (edited)

Napomenimo da je bila zajedno sa Atletikom drugi klub Spanije

budalaštine, čiste budalaštine

dokle ćemo, do Kulina bana?

Ajde, eo gugl sam upalio samo da bih potvrdio da si nalupetao budalaštine

La Liga stvorena 1929.

prvih 15 godina postojanja lige: Barsa osvojila 1, Real 2 titule

Atletiko 2, Valensija 2, Bilbao 5

svako ko barem malo poznaje fudbal je upucen u to koliko je bilo zajebano baviti se fudbalom u Spaniji za vreme Franka

drugi klub Španije? Naravno, evo i kako

Titula 1944/45

rat razjebava Evropu, Barselona pod Frankom osvaja titulu, nema šta, mora da je zbog velikog Frankovog pritiska, toliki je pritisak bio da ne znam je li ijedna liga u Evropi postojala 1945. sem španske

dalje, Barselona je pod Frankom osvojila 8 titula, Real 14

nakon Frankove smrti Barsa ništa nije osvojila punih 10 godina, ali do danas je osvojila 13 titula, a Real 16

šta je Franko tu kriv? koliko vidim gotovo ništa, par titula je razlika

i povrh svih ovih gluposti, BATNO NEPISMENI LJUDI moraju da nauče par stvari

1. pričati o fudbalu pre 1960. je kao pričati o kamenom dobu gde su Šćepakadabre bile golmanski krvnici. Amaterski fudbal koji nije vredan pažnje. Biti ''veliki tim'' u prvoj polovini XX veka je kao biti najjači neandertalac u pećini.

2. pričati o ŠPANIJI KAO TRADICIONALNOJ FUDBALSKOJ ZEMLJI je budalaština svetskih razmera. Španci su najobičniji skorojevići u fudbalskoj igri, za njih su Englezi, Žabari i Nacisti izmislili fudbal. Pričati da španski cigani katalonske ili kastiljanske provinijencije imaju ''tradiciju'' je glupost nad glupostima na najgluplji kubni stepen gluposti.

Da podsetim šta je Španija imala od tradicije

http://www.youtube.com/watch?v=2sHOZY9DRAE

Edited by Bata Životinja
  • Upvote 1
Posted

Барселона је у сезони 41/42 (или сезону раније, не могу тачно да се сетим) остварила најлошики резултат у историји у Примери. Били су 12.

Значи, по теби се фудбал није играо пре '60-e?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...