Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prvi metal album sam čula '99-e, sa četiri godine i bio je to 'Images and words'. Nisam razumela reči, niti sam imala pojma šta je metal, ali mi se muzika toliko dopala da sam ukrala bratu tu kasetu. :wink:

• Upvote 1
Posted
ostao je samo profil koji služi za plesni svet.

Hteli bi znati nesto vise o tome..

ontopic:

Bese to davne '93 kada sam na igricama video lika sa torbom na kojoj je bio nacrtan prvi cover od Iron Maiden. Dosao kuci i pitao tatu sta je Ирон Маиден i on izvukao Killers plocu i dao mi da slusam... Ostalo je istorija. :D

Preokret se desio '98 kad sam nabavio My Dying Bride - The Angel and the Dark River kasetu. To je unistilo sve u meni i postadoh doomer za zivota. :D

Posted

Ja kad sam imao 4 godine sećam se samo nekih kratkih flashbackova, tipa kad su mi doneli burazera u kolevci, ili kad sam sedeo za stolom dok je deda prostirao neko osušeno lišće.

Ne bih se sećala da nisam to slušala narednih pet godina. :wink:

Posted

Hteli bi znati nesto vise o tome..

ontopic:

Bese to davne '93 kada sam na igricama video lika sa torbom na kojoj je bio nacrtan prvi cover od Iron Maiden. Dosao kuci i pitao tatu sta je Ирон Маиден i on izvukao Killers plocu i dao mi da slusam... Ostalo je istorija. :D

Preokret se desio '98 kad sam nabavio My Dying Bride - The Angel and the Dark River kasetu. To je unistilo sve u meni i postadoh doomer za zivota. :D

i onda je u tvoj zivot usao Talvi

• Upvote 1
Posted (edited)

i onda je u tvoj zivot usao Talvi

Ma ne, on je izasao iz mene cim sam otisao prvi put u wc posle spoznavanja njegove licnosti. :D

Jel ovo post za ban?

Edited by InnocentYoungThroatCutter
  • Upvote 1