Antikristina Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Prvi metal album sam čula '99-e, sa četiri godine i bio je to 'Images and words'. Nisam razumela reči, niti sam imala pojma šta je metal, ali mi se muzika toliko dopala da sam ukrala bratu tu kasetu. 1 Quote
Bata Trokrilni Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Ja kad sam imao 4 godine sećam se samo nekih kratkih flashbackova, tipa kad su mi doneli burazera u kolevci, ili kad sam sedeo za stolom dok je deda prostirao neko osušeno lišće. Quote
kuruz Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 ја сам са 6-7 почео да слушам Чорбу и само то сам цепао наредних 4-5 година Quote
SkullKrusheR Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 (edited) @kuruz: imam druga koji to radi i dan danas sa 20. Edited August 5, 2012 by SkullKrusheR Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted August 5, 2012 Author Report Posted August 5, 2012 Prvi metal album sam čula '99-e, sa četiri godine i bio je to 'Images and words'. Nisam razumela reči, niti sam imala pojma šta je metal, ali mi se muzika toliko dopala da sam ukrala bratu tu kasetu. cao 1 Quote
kuruz Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 или Фејсбук, кад већ Темпер неће да да Тиеру слику и Фејсбук Quote
tier_mfkr Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Temper? Ne, ne, ja trazim od Macke Naopacke Quote
Јарослав Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Тражи боље од Темпер, за Мачку знамо како изгледа. Quote
kuruz Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 маца је маторка чекај то значи да је МИЛФ ДАЈ СЛИКЕ Quote
tier_mfkr Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Sve za saborce sa heksa. Trazicu i njoj. Nego, ja ne znam kako ona izgleda, zato i trazim. Mis'im ponasa se kao najbolja riba ovde Quote
Machka Naopachka Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 a? kuruze, matorka? ahaha e jeb se c c c tema je obećavala e, ćao 1 Quote
kuruz Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 и чита сад ову тему прави се да ништа ниси реко неееееееееее хахах Quote
tier_mfkr Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 e, cao... taman da ti trazim fejsbuk Quote
Machka Naopachka Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 ne moš se sakriti maca puni tri banke ove godine nemam fejs, ostao je samo profil koji služi za plesni svet. Quote
tier_mfkr Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 I ja punim dvaesjednu za mesec i kusur dana Quote
kuruz Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 мацо па то су најбоље године, зато ја тако кажем Quote
Dr Alex Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 ostao je samo profil koji služi za plesni svet. Hteli bi znati nesto vise o tome.. ontopic: Bese to davne '93 kada sam na igricama video lika sa torbom na kojoj je bio nacrtan prvi cover od Iron Maiden. Dosao kuci i pitao tatu sta je Ирон Маиден i on izvukao Killers plocu i dao mi da slusam... Ostalo je istorija. Preokret se desio '98 kad sam nabavio My Dying Bride - The Angel and the Dark River kasetu. To je unistilo sve u meni i postadoh doomer za zivota. Quote
Bata Trokrilni Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 maca puni tri banke ove godine I ja isto. Proslavićemo to zajedno na najbolji način. Quote
Antikristina Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 Ja kad sam imao 4 godine sećam se samo nekih kratkih flashbackova, tipa kad su mi doneli burazera u kolevci, ili kad sam sedeo za stolom dok je deda prostirao neko osušeno lišće. Ne bih se sećala da nisam to slušala narednih pet godina. Quote
Fapril ethereal Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 Hteli bi znati nesto vise o tome.. ontopic: Bese to davne '93 kada sam na igricama video lika sa torbom na kojoj je bio nacrtan prvi cover od Iron Maiden. Dosao kuci i pitao tatu sta je Ирон Маиден i on izvukao Killers plocu i dao mi da slusam... Ostalo je istorija. Preokret se desio '98 kad sam nabavio My Dying Bride - The Angel and the Dark River kasetu. To je unistilo sve u meni i postadoh doomer za zivota. i onda je u tvoj zivot usao Talvi 1 Quote
Dr Alex Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 (edited) i onda je u tvoj zivot usao Talvi Ma ne, on je izasao iz mene cim sam otisao prvi put u wc posle spoznavanja njegove licnosti. Jel ovo post za ban? Edited August 6, 2012 by InnocentYoungThroatCutter 1 Quote
soul wandering Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 'Ajde ispricaj nam kako je doslo do tog spoznavanja. Quote
Recommended Posts