ShinigamY Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 A vrlo dobro znas sta je 50-100 ljudi u inostranstvu, kolika je cena karte, koliko njih ce da kupi merch (velika vecina) i koliko ce da iskesira da kupi novo izdanje. Kod nas je taj procenat vrlo blizu nule. Jednostavno, specificna muzika, specificna ciljna grupa, mnogo vise prolaznosti u inostranstvo, tamo se i fokusira i to je to. Ulaganje napora i zivaca za bilo kakav uspeh u Srbiji, je mac sa dve ostrice. Quote
azal Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 pa mislim da stvarno nije bilo kakvo ulaganje da odsviras jednu svirku godisnje za ortake i fanove u rodnom gradu, to valjda i sam znas Quote
ShinigamY Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 (edited) Znam Al' ja imam posao koji radim i od kog zivim, a bend smatram kao hobi jer imam zelju da radim na tome u slobodno vreme, dodatna aktivnost, a on sve gleda kao profesionalac Jel bi ti radio u nasoj firmi sa nasim klijentima, ili u stranoj firmi koja radi za inostranstvo Znamo odgovor xD U sustini, da skratimo raspravu, nema poente, decko nema nameru da radi bilo sta za nase trziste, iz njegovih razloga i to je to. Edited July 14, 2015 by ShinigаmY 1 Quote
azal Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 pa da, njegova stvar je skroz. jednostavno nema zelju da se ukljuci u tu pricu jer mu nista ne znaci Quote
bradilko Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 potpuno se slažem sa azalom, uopšte nije toliki cim, niti po inostranstvu sviraju po nekim boljim lokacijama od onoga što bg može da ponudi. i opet da ponovim, pošto očigledno ne razumeš o čemu pišem, ni ne očekuje se da dečko živi od sviranja po srbiji, već iz sentimentalnih razloga da napravi svirku once in a while, jer ima dovoljno ljudi koji bi želeli da ga čuju. jebeš svoj posao ako ga samo gledaš kroz pare... Quote
Chicken Little 420 Posted July 14, 2015 Author Report Posted July 14, 2015 i meni je bzvz sto ne moze da odsvira koncert kod nas. tipa, nema se uslova za to. ma, vazi. nisam jos preleteo novi ep, kazu ima armonike Quote
Marishte Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Mozda bi nam svima malo lepshe sve leglo da zapravo poznajemo choveka Ovako se ne pojavljuje na svirkama, a ni ne organizuje svoje, pa nije deo scene, a samim tim ni drushtva, te nemamo pojma ko je to, shta hoce i chemu se nada. Za 15-16 godina koliko sam aktivan, nisam ga sreo nijednom u Beogradu, a on bi trebalo da je odatle. Uvek imam vishe strpljenja prema muzici ljudi koje poznajem, zbog pijeteta. ja coveka zaprao jedini put video na svojoj svirci rispekt za sve sta radi. skroz je lepo i osvezavajuce da vidis da nekome lepo ide. meni je skroz razumljivo da neko nece da pravi svirku, to je postao jedan jako razocaravajuci koncept za sve. Quote
VoivodBG Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 izašao album na disku u Japanu. Quote
VoivodBG Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 NEW ALBUM // "WHO BIT THE MOON" // MARCH 02, 2017 Quote
bradilko Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 ništa novo nije doneo album, čist prosek na prvo slušanje :/ Quote
ShinigamY Posted March 5, 2017 Report Posted March 5, 2017 (edited) Elevator music, svega mi, ovako nesto slusam svaki dan kad se vozim liftom do kanca na 21. spratu ... Salu na stranu, mislim da ova tema treba da se rasclani. Ni M od Metala ovde vise nema, ne neguje on taj zvuk vise, niti ga to interesuje. Cak ni djent koji je furao, ovde nije toliko prisutan. Orijentisao se na fusion, minimalizam, neki jazz, ambiental, sta ti ja znam ... Ne mogu vise da ocenim. Svidja mi se sta je radio ranije, ali ovo novo ne radi ich. Ovde metal kao zanr sluzi da se razbije monotonija na zalost. Edited March 5, 2017 by ShinigаmY Quote
bradilko Posted September 6, 2017 Report Posted September 6, 2017 uh, baš dobar playthrough video. još bolje mi je legla pesma. on that note, album mi posle nekog vremena i nije tako loš kako se činilo u startu 1 Quote
Chicken Little 420 Posted September 7, 2017 Author Report Posted September 7, 2017 Ni meni nije nesto bio legao, ali sada ga znam napamet. Realno, sve sto je izbacio je vrhunski. Svaka mu dala! Quote
Captain Spaulding Posted September 7, 2017 Report Posted September 7, 2017 Trenutno nasa najveca zvezda 2 2 Quote
PajatheTrut Posted September 7, 2017 Report Posted September 7, 2017 jeftina kopija ( u pokusaju) plinija 9 Quote
ShinigamY Posted September 7, 2017 Report Posted September 7, 2017 Buraz, jel kapiras da je David krenuo dosta pre Plinija i postao popularan dok ovaj jos nije izbacio ni prvu pesmu? Kako to on pokusava da bude jeftina kopija nekoga ko je krenuo sa muzikom jedno 5-6 godina nakon tebe? U istom stilu? 4 Quote
PajatheTrut Posted September 7, 2017 Report Posted September 7, 2017 zato sto je gej brate jednostavno je 11 Quote
Recommended Posts