ShinigamY Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 Pazi, ja ne slusam Davidovu muziku na dnevnom nivou, nekada pustim samo da ispratim sta se desava i thumbs up svaki put, jer eto, postujem momka i njegov rad, njegov trud i rezultat. Ostalo me ne zanima. Ne pljujem nesto zato sto ne volim. Odslusam pesmu, kazem super, not my cup of tea, i obrnem na nesto sto volim. Svet bi bio mnogo lepse mesto kada bi svi tako ... 5 Quote
Phallusifer Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 Ne pljujem nesto zato sto ne volim. Odslusam pesmu, kazem super, not my cup of tea, i obrnem na nesto sto volim. Svet bi bio mnogo lepse mesto kada bi svi tako ... Ovo 2 Quote
Berliner Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 ovaj 687 je narucena muzika za stand na nekom tech sajmu garant 1 1 Quote
bo88gdan Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 zato sto je gej brate jednostavno je pedercina realno vidi se iz kosmosa 2 2 Quote
PajatheTrut Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 omk 2017 je ljudi shta vam je p3d3r vishe nie uvreda zaostali tups000niii xD 3 Quote
obsessed by cruelty Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 pa taj plini je bas bas homo bratemoi.. Quote
PajatheTrut Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 a sta ti ga kao nebi jebo 1 Quote
bradilko Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 a sta ti ga kao nebi jebo evo i na gomilici 1 Quote
Demon Seed Posted September 16, 2017 Report Posted September 16, 2017 tako mu i ime kaže, kao što smo naučili na relevantnoj temi tamo dole 1 Quote
Chicken Little 420 Posted April 11, 2018 Author Report Posted April 11, 2018 https://www.serbian-metal.org/vesti/19469/destiny-potato-je-sada-sordid-pink/ Quote
bradilko Posted April 11, 2018 Report Posted April 11, 2018 simpa je cover, ali opet klasični dmm Quote
Berliner Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 zadnja pesma mi je dobra. u svim pesmama ima nesto sto mi se svidja i nesto sto mi se ne svijda, uglavnom su strofe dosta krindz, a refreni prihvatljivi ili dobri. i islo se na jednostavnost kao da je u tome nekakav kljuc muzicke zrelosti i zaokruzenosti, ali s ovim bendom kao da je jos rano za taj prebacaj. zato su neke pesme jednostavno glupe. tako da bih ovo okarakterisao kao prelazni album. 1 Quote
ShinigamY Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 Kakav crni prelazni album 😄 ? O cemu pricas? Jasno su stavili do znanja da je ovaj bend pop projekat, koji zele da guraju dalje. Ekipa koja je radila iza scene, producenti, inzenjeri itd, sve je to uklopljeno da bude sto komercijalnije. Nije ovo isti bend kao Destiny Potato, jednostavno ovo je pop za djent klince koji jos nisu pustili dlake na mudima. Metal nije uopste u fokusu ovde, fokus je na izgurati sto vecu komercijalu a opet jahati talas popularnosti Davida u djent / fusion / stogod podzanru. To se i pokazalo po silnim komentarima po netu, da vecina ljudi koja prati Davida ovo nece da slusa (u prevodu "not my cup of tea"), i da su ocekivali Destiny Potato koji je bio mnogo vise metal orientisan. Quote
Chicken Little 420 Posted October 14, 2020 Author Report Posted October 14, 2020 (edited) haha, naleteo na netu, cak su im i omot prepravili 😄 a jes ružna ona ruka, nema šta Edited October 14, 2020 by Chicken Little 420 Quote
azal Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 djent klinci su naj horny metal populacija definitivno Quote
Berliner Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 8 hours ago, ShinigamY said: Kakav crni prelazni album 😄 ? O cemu pricas? Jasno su stavili do znanja da je ovaj bend pop projekat, koji zele da guraju dalje. Ekipa koja je radila iza scene, producenti, inzenjeri itd, sve je to uklopljeno da bude sto komercijalnije. Nije ovo isti bend kao Destiny Potato, jednostavno ovo je pop za djent klince koji jos nisu pustili dlake na mudima. Metal nije uopste u fokusu ovde, fokus je na izgurati sto vecu komercijalu a opet jahati talas popularnosti Davida u djent / fusion / stogod podzanru. To se i pokazalo po silnim komentarima po netu, da vecina ljudi koja prati Davida ovo nece da slusa (u prevodu "not my cup of tea"), i da su ocekivali Destiny Potato koji je bio mnogo vise metal orientisan. prelazni album u bolji i potpuniji pop nisam ja opterecen metalom uopste osim toga "manje ili vise metala" kao da se kolicina upliva metala meri na vagi da bi se videlo da li je bend napravio tranziciju u bitno drugaciji fazon je budalastina. svaki bend ima, odnosno trebalo bi da ima neku svoju sustinu koja se samo provlaci kroz forme stilova. ovo je potpuno isti bend, treba stvarno epohalno nerazumevanje muzike da se to ne shvata gledao sam i ja komentare i nema puno tih komentara koje pominjes, daleko su brojniji pozitivni Quote
Haos sam ja Posted October 15, 2020 Report Posted October 15, 2020 Meni su Davidovi radovi iz edicije "Bilo" jako dobri posebno prva dva dela, a Destiny Potato mi je baš užas. Ima li svrhe onda da slušam ovo? Quote
Chicken Little 420 Posted October 15, 2020 Author Report Posted October 15, 2020 Pogledaj ovo, to ti je otprilike to Quote
bradilko Posted October 16, 2020 Report Posted October 16, 2020 Slab mi je novi album. Destiny Potato mnogo bolji. Quote
Recommended Posts