Mona Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 Nisam videla da ima ova tema, pa da otvorim... Ima li neko da mu se svidja? Quote
truliandedzombileš! Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 prilično ograničen žanr, al dobar za skaknje u gaćamo po sobi ovi malo odstupaju od formule 1 Quote
Mona Posted August 6, 2012 Author Report Posted August 6, 2012 Evo ti jedna pesma, pa da izbrises onu drugu temu ))) http://www.youtube.com/watch?v=UiTILtldJrg 1 Quote
temper Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 http://youtu.be/jXpNWke6g7U ^savršena pesmica Više sam trad, nisam u cyber vodama, ali hajde da podržim temu A hoćemo li ovde samo da kačimo linkove ili šta? Preferiraš žanr dugo, često si u Vrtoglavici...? Quote
Mona Posted August 6, 2012 Author Report Posted August 6, 2012 Cao Hvala za podrsku i dobrodoslicu na onoj drugoj temi. Pa da, moze da se kaci sve interesantno, ne mora samo cyber. A valjalo bi i diskutovati. Ovo mi se svidja odnedavno, prvo sam cula Grendel - Harsh Generation, sto ti toplo preporucujem, a onda sam naletela na te densere na snimcima i odlepila. U vezi ove pesme, cini li ti se da je melodija nekako letnja? Majke mi, mene podseca na more Inace preferiram black/death/trash, jedno 15-ak godina i vise. Pazi, cula sam za tu Vrtoglavicu, ali nisam bila tamo. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 I tako je disco unistio muziku Quote
truliandedzombileš! Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 ne to je grandž uradio... ili to beše pank? elvis? džez? klasičari su mnogo bolji od romantičara, a možda nikada nismo trebali da prestanemo da mlatimo po lobanjama mrtvih životinja., on d frst plejs Ovo mi se svidja odnedavno, prvo sam cula Grendel - Harsh Generation... Uskoro ćeš preći na trens, tehno i te krštene žanrove. hit http://www.youtube.com/watch?v=CnbrZ6Klny4&feature=related malo pitkije, al zombi pobjeda 1 Quote
Mona Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 Oho, nice, nice! Ali te krstene nikako. Volim samo blage zaokrete A sad malo da prodisem uz kaficu... http://www.youtube.com/watch?v=AH4Y6B7CM-w Quote
temper Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Pa eto, idi na Akashine večeri. Ne sviđaju mi se Grendel i Combichrist, ali volim i slušam i naravno, ne znam podele unutar žanra, niti me zanimaju zombiii + 1 Quote
truliandedzombileš! Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 pa kao ima razlika između ebma, old skul ebma, teror ebma, harš ebma, agroteka, dark elektra... samo ih niko ne primećuje. Quote
Mona Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 (edited) Hmmm... Bas lepo! A ovo? [media=] [/media] Ne primecujem ni je bas E, da, a sta bi ovo bilo po podeli? [media=] [/media] Edited August 7, 2012 by Mona Quote
Runner Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Pazi, cula sam za tu Vrtoglavicu, ali nisam bila tamo. Pazi, status EBM darkerke ti se formalno ne priznaje dok ne posjetis Vrtoglavicu subotom uvece barem dva-tri puta. Bez toga, dzabe ti sve sto si do sada slusala. Quote
Mona Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 A kakav mi je status ako pitam gde je to? Quote
oNe Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Naravno da postoji razlika izmedju starog EBM zvuka tipa D.A.F, Borghesia, Skinny Puppy, Nitzer Ebb isl u odnosu na ovo euro dens sranje sto se danas prodaje kao neki podzanr industrial i "cyber goth" muzike. To meni ide vise u kosh sa Dr.Iggy i slicnim izrodima nego sa pravom EBM pricom, al sta ja znam, ja sam oldschool, ne razumem te nove klince uopste.... Quote
temper Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Ima razlike, ono je bila '84. a sada je 2012. Quote
FGorG Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 (edited) [media=] [/media] Edited August 7, 2012 by FGorG 1 Quote
truliandedzombileš! Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 To meni ide vise u kosh sa Dr.Iggy i slicnim izrodima nego sa pravom EBM pricom, al sta ja znam, ja sam oldschool, ne razumem te nove klince uopste.... ima istine u ovome. ja pesme koje smo ovde kačili kapiram kao dark elektro/dark dens, no, kako god, bez mnogo prefinjenosti, dubljeg smisla ili kreativnosti, samo tera na ludiranje i odmara mozaG. da spamujem još malo omiljenim projektom ovog stila 1 Quote
Mona Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 Evo malo za promenu http://www.youtube.com/watch?v=XcFIi-aiVyY Quote
oNe Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 (edited) da, ali ovo novo nema veze sa tim starim zanrom i ne znam zasto ga konstantno trpaju u ebm i industrial kad je po sredi klasicni 90's euro dance. Treba da bude podzanr dance muzike sa sve DJ Bobom, E-Rotic, Aqua, Scooter, Brooklyn Bounce i ostalima koji imaju istu muzicku estetiku i publiku. Naravno da ima razlike, dva potpuno druga sveta, i idejno i estetski...fast food muzika. Euro dance im je osnovni zanr a ne industrial ili ebm, klinci pomesali babe i zabe. Jedan Combichrist pre lezi uz ove: [media=] [/media] Nego uz ove: [media=] [/media] Edited August 7, 2012 by oNe Quote
Lunar Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Bio sam skoro u Vrtu, kada se skupi ljudi postane mnogo zagusljivo i toplo. Na Ladji je mnogo prijatnije. Sto se tice muzike, nikad je ne bi slusao kuci, ali kada se malo opustis dobra je za igranje i zezanje. Quote
Recommended Posts