Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

Био сам данас на Металац-Бежанија. Све је одлично сем ограде коју су поставили на трибинама, пошто је први ред одмакнут од ограде скоро два метра и ако се седи не види се лепо терен. И онај сеНафор је порилично низак. Одвалиће га неки шумар.

Da li gleda neko utakmicu u Kg?

Dali smo gol iz prekida, koji je dosudjen zbog nepostojeceg faula. Radnicki je dobio i crveni za koji mi se cini da nije postojao, mozda zuti eventualno.

Strim zajebava, pa nisam 100% siguran, ali cini mi se da sudija kanda malo navlaci za nas.

Edited by ..charlie..

Ovaj Radnicki je govnarska ekipa. Prosle sezone su bili mnogo bolji, ove se raspadaju. Nisu ni jednu polu-priliku imali, u prvom poluvremenu su se samo valjali, a i sami pokusavali da simuliraju. Prvi crveni zasluzeno, kod drugog je ovaj vec imao zuti tako da bi ga najverovatnije dobio, mada je uzasan kvalitet slike tako da se ni ne vidi sta je tacno bilo, pa ne moze da se sudi stoprocentno.

Cini mi se da je Nedovic dobio drugi zuti karton, ne direktni crveni. Faul kod gola vise nije bio nego sto je bio. Milijas haubica, svaka mu cast. Cak je jednom i uklizao, sto do sada nisam imao prilike da vidim.

Igramo ruznije nego pod Robijem, ali mnogo efikasnije.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...