Jump to content

Recommended Posts

Posted

Уз акцију једна сезонска - два човека, небо је граница.

Nekima je i uz ulaz za dz 8k premija...

@Efenberg: Verujem da ima i stelovanja, ali je mnogo cesce do nesposobnih i neprofesionalnih novinara, pogotovu kod tih sportskih portala...

Posted

Ако се нешто драстично у игри не промени могу одмах да честитам титулу партизану. Ово је једна тешка курчина од игре, само на крила па бунарење, сморио сам се жив. Одбрана нам је комедија, Бајко прича за себе ... Јавор минимум бод заслужио.

Званични податак о посети је 16 500 јер је толико карата откуцано, плус акције и те форе,минимум је 25 000 људи било, Пун север + на истоку и западу је било људи.

Размишљам се да баталим сезонску, да од следећег кола идем лепо на исток. Ако сам већ мазохиста па морам да гледам то говно од фудбала бар да седнем као човек, купим семенке, да имам чиме да се занимам.

Стечај, у српску лигу, форсирати клинце, права прича.

Posted

Стечај, у српску лигу, форсирати клинце, права прича.

A od cega cemo da vratimo dug iz srpske lige? Sve sto od klinaca valja ode i pre nego sto zaigra u JSL, verujem da bi bili odusevljeni igranjem u srpskoj ligi. Mogu da zamislim tek situaciju sa Gazprom-om, verujem da bi ovaj ugovor bio najveci sponzorski ugovor nekog kluba koji igra u trecem rangu takmicenja, ukoliko bi ih drzava nekako primorala da ostanu.

Uostalom da li bi Kuruz bio ljubazan da nam razjasni da li odlaskom u stecaj mi idemo u srpsku ligu, prestajemo da postojimo ili idemo u najnizi rang takmicenja? Kakva je situaciju u tom slucaju sa imovinom(stadion i zemljiste na kom se on nalazi)? Previse se netacnih informacija provlaci po internetu, zasnovanih na Rendzersu i nacinu na koji njega spasavaju, iako se taj nacin ovde ne moze primeniti.

Posted

На крају ће рећи да је вечерас било 80 хиљада људи.

Uostalom da li bi Kuruz bio ljubazan da nam razjasni da li odlaskom u stecaj mi idemo u srpsku ligu, prestajemo da postojimo ili idemo u najnizi rang takmicenja? Kakva je situaciju u tom slucaju sa imovinom(stadion i zemljiste na kom se on nalazi)? Previse se netacnih informacija provlaci po internetu, zasnovanih na Rendzersu i nacinu na koji njega spasavaju, iako se taj nacin ovde ne moze primeniti.

Сутра, немам живаца да сад то радим.

http://www.mondo.rs/s280250/Sport/Fudbal/FOTO-_Nikola_kome_i_zasto_srednji_prst.html

Шта је с овим идиотом?

Posted

Куруз, стручњак за Звезду. Што правно, што спортски. Каква си ти позерчина , па то је незапамћено. Да си отишао у Нови Сад да студираш ко зна шта би било од тебе, можда би био Фирмаш, Замисли да је стара Југославија, који би ти биле могућности.

Које клинце кад су се сви разбежали?

Ове што су остали, овако више не иде.

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

Куруз, стручњак за Звезду. Што правно, што спортски. Каква си ти позерчина , па то је незапамћено. Да си отишао у Нови Сад да студираш ко зна шта би било од тебе, можда би био Фирмаш, Замисли да је стара Југославија, који би ти биле могућности.

KAd ode u NS o tome izveštava kao da je bio ne znam gde , facebook,yumetal,twiter , myspace su sevali o tome. Da je stara Jugoslavija sigurno bi navijao za Prištinu , logično ako sada navija za UČK Junajted .

• Upvote 1
Posted

Ја само кажем да си вишеструко оштећен распадом Југославије, угушили су твој издајничко-позерски потенцијал, Замисли ту лепоту, у основној навијаш за Звезду, у средњој за Хајдук, на факултету за Партизн, на правосудном испиту за Динамо . Лудило.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

па ти немој да читаш, има коме је то било упућено и забавно

nemoj da se ljutiš radmize , ne priliči ti

Ја само кажем да си вишеструко оштећен распадом Југославије, угушили су твој издајничко-позерски потенцијал, Замисли ту лепоту, у основној навијаш за Звезду, у средњој за Хајдук, на факултету за Партизн, на правосудном испиту за Динамо . Лудило.

a kad ode u novi sad za vošu
Posted

Југославија је зло, на то се ложе само имбецили.

Касније следи изношење правних чињеница о стечају ФК ЦЗ.

Posted

Човек би помислио да је први април, кад прочита овај Толетов, "предлог, " план ", ил шта је већ. Ал фаворит, ако вечити неће, има ко оће, например Рад са Бањице, једино има мали проблем садашњи радов стадион је културно добро, бла бла, мене би срамота било да оволко лупетам и лажем.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...