Jump to content

Recommended Posts

Posted

Партизан неће кикснути више од два пута до краја првенства.

Не верујем да је ово поклоњено. Рече ми човек да је Стојковић извадио 100% шансу у 93ем минуту.

Posted

Миљковић се коље око лопте, онај из Слободе креће да се обрачунава, а Миљко га мази по глави :haha: :haha: :haha: :haha:

• Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Bar je transverzala završena

UČK, Vučićevo priznavanje nezavisnosti Kosova, Crvena Zvezda, Mančester Junajted

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Ja sam zvezdino dete, odrastao sam na severu i jedini sam fudbaler u Srbiji koji se u vreme bombardovanja vratio u zemlju, ostavio milionski ugovor i uzeo pušku u ruku da branim zemlju. I sada će mene da pljulju? Pre bih odsekao ruku nego dozvolio da Zvezda bude oštećena“.

Povraca mi se. :puke:

Posted (edited)

A hvala kurcu da je sklonjen vise i da saopstenja od njega mozemo da citamo samo kao naglabanja neke tamo demagoske seljacine cijem misljenju niko ne pridaje neku vaznost. Ali za puni oporavak od sistematskog unistavanja zvezde treba se otarasiti mnogo vecih pijavica i lelemudovica po kojekakvim upravnim odborima, vecima i kurcima.

Edited by Salvation
Posted

image.jpg?imageId=1552&thumb=1&lastModified=1323031876000

Bio je u vojsci,stoji to.Ali neka ne sere o tome,najnormalnija stvar je braniti svoju zemlju kada je napadaju,sta se ima kurciti sa tim i nabijati na nos.Picketina.

• Upvote 2
Posted

Ali ne igra bolje petom od Totija.

Nema takvog.

Чека се Дутина да каже како је бољи од Батистуте.

Ako ovako nastavi u reprezentaciju ga treba zvati.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...