kuruz Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 ja ništa nisam rekao, osim da je Čović legenda
lemmy sixx Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Ti si do pre dve godine navijao za zvezdu i prestani vise srati.Ti si jedan navijacki maloumnik,unikatni primerak na svu srecu.Ti si go kurac od navijaca.Prestani smarati vise sa izlecenjima i ostalim maloumnim izjavama,jer si samo jedan najobicniji kurton koji se pomamio za trendom i sada mu se ne vraca nazad.Dovla,Mandzukic je nebitan.Cinjenica je da si ti sirio white power zastavu,dizao ruku u vazduh,lozis se na Bobana,i izjavljujes kako bi pre navijao za ustaski nego srpski klub.Ti si ustasa.Cinjenica koju si sam potvrdio svojim izjavama i stavovima. 14 2
SkullKrusheR Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 lemi rushi stubove kao samson. 10 1
Мајор Гашпар Posted August 10, 2013 Report Posted August 10, 2013 Навијачки малоумник. Леми цар, ништа јаче него кад попизди. Директоре, то је била застава White army. А за Бобана не могу да демантујем јер... Ко за Звезду навија тај је прави чобан Пустио сам косу к'о Звонимир Бобан. Бобанеееее, напиј се. 3 4
Vic Rattlehead Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Da li vas je makar malo samo sramota??? 3 6
kuruz Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Ti si do pre dve godine navijao za zvezdu i prestani vise srati.Ti si jedan navijacki maloumnik,unikatni primerak na svu srecu.Ti si go kurac od navijaca.Prestani smarati vise sa izlecenjima i ostalim maloumnim izjavama,jer si samo jedan najobicniji kurton koji se pomamio za trendom i sada mu se ne vraca nazad. tako je! Tole lopove! 2
kuruz Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Lemi spisatelj oće jedan drugar da me vodi na istok rupe, kaže možda me pogodi u srce nešto iz repertoara ne smej se, ustašo
lemmy sixx Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Pa jesi maloumnik.Teski maloumnik.Nenormalno mi vise ides na kurac sa tim tvojim kvazi grobarstinama i izigravanjima veceg grobara od pravih navijaca Partizana.Ajde barem ako si debil,nemoj to pokazivati ovde i smarati sve redom vise sa svojim kompleksima. I dzaba ti sve sabane,ti si 90% svoga zivota navijao za Crvenu Zvezdu.Dzaba ti mister Alfons,pfc i sav ostali proliv koji iseravas ovde jer TI SI CIGAN!!! Навијачки малоумник. Леми цар, ништа јаче него кад попизди. Директоре, то је била застава White army. А за Бобана не могу да демантујем јер... Ко за Звезду навија тај је прави чобан Пустио сам косу к'о Звонимир Бобан. Бобанеееее, напиј се. Flasa Dzeka i popizditis su sjajna kombinacija. Ali svejedno,sve sto sam rekao su cinjenice...dizes sieg heil,nosis white army zastave,izjavljujes kako ces pre navijati za ustaski nego srpski klub,lozis se na Zvoneta Bobana (osvedocena ustasina) i Nemacku...zapitaj se malo da li je sa tobom sve u redu.Bez uvrede Dovla,postujem te do groba,ali ovo nije normalno. 5 2
Мајор Гашпар Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Динамо сам навео само као пример. Јбг, ја сам искрен и поштен човек, те нисам лагао да бих навијао против Звезде небитно против кога игра. Немци играју индустријски фудбал без емоција, чист парни ваљак. Зато и јавијам за Немачку. А Звоне. Зајебавам се и ја мало са усташама, немој све примати к срцу. А што се Кокија тиче...
lemmy sixx Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Jebiga,i ja Partizan mrzim iz dna duse,i navijao bih cak i za Mancester Junajted i Inter protiv njih.Ali ipak postoje neke granice,pa necu navijati valjda protiv srpskog kluba kada su na drugoj polovini terena sahovnicarsko ustaski zlotvori.Nema teoretske sanse! Zvone je ustasina,srbomrzac najklasicniji. Ne primam k srcu,samo kazem da nije normalno. 1
Elldamar Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Da li vas je makar malo samo sramota??? Je l' sramota tebe sto si deb'o? 3 4
Vic Rattlehead Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Ne, ali tebe treba biti jer si glup. 10 2
kuruz Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Pa jesi maloumnik.Teski maloumnik.Nenormalno mi vise ides na kurac sa tim tvojim kvazi grobarstinama i izigravanjima veceg grobara od pravih navijaca Partizana.Ajde barem ako si debil,nemoj to pokazivati ovde i smarati sve redom vise sa svojim kompleksima. I dzaba ti sve sabane,ti si 90% svoga zivota navijao za Crvenu Zvezdu.Dzaba ti mister Alfons,pfc i sav ostali proliv koji iseravas ovde jer TI SI CIGAN!!! Zvezda ooooooooo! 2
Imrahil Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=11&nav_id=741460 Iiiiiiiiiiiiiiiiii evo novog :haha:
kuruz Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 (edited) Čoviću legendo! ahahahaha zastava o kojoj piše Nebojšica Edited August 11, 2013 by Underkuruz
Salvation Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Ovo postaje komedija, trebalo bi uvesti neku vrstu ogranicenja na broj saopstenja koje jedan covek/klub moze da.. saopsti mesecno. U slucaju Covica i Vujosevica taj broj bi bio nula. 1 1
skulhead Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Evo i grobarskog saopstenja: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=11&nav_id=741480 Koji cirkus. :haha:
kuruz Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 (edited) odgovor na saopštenje koje je odgovor na odgovor na saopštenje Edited August 11, 2013 by Underkuruz
lemmy sixx Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Koga bre oni svi zajebavaju?Samo napalm i reset,nema druge.
kuruz Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 al najjače je to što pišu sve ovo nakon ispadanja od bugarskih i ukrajinskih instant klubova 2
Salvation Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 I posle kad kazem da su veciti trenutno ti koji guse nas fudbal ispada da kenjam. Definitivno ovaj cirkus postaje premucan za gledanje koliko god da si zagrizao za svoj klub ili (ne)objektivan. Kad bi deo energije koju trose da se prepucavaju kao neke dokone babe ulozili u nesto konstruktivno poput programa za odvikavanje od splavova moralno posrnulim prvotimcima, mozda bi nesto i bilo od njih (i jednih i drugih). 1
lemmy sixx Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Nas fudbal je ugusen odavno,i to ne samo od strane vecitih,tako da kenjas.
Salvation Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Jel sam ja rekao nas fudbal su samo i iskljucivo unistili veciti i to pocev od juce? Kazem brate, kao dve najvece institucije, oko kojih je najveci broj politicara i mafijasa ukljucen, najvise uticu na srozavanje naseg fudbala. Ok, mozda se u proslom postu nisam dobro izrazio.. naravno da su prvi onaj Terzic iz OFK-a, Palma u Jagodini, i da ne navodim dalje isto mutni likovi. Ali poenta je da ova bullshit saopstenja, namestene utakmice i posle blamiranje u evropi (a da ne pricam dovodjenje igraca iz tih istih manjih klubova za saku pirinca i prazne price dok se neko ne pobuni) predstavljaju mnogo ozbiljniji i teze resiv sistematski problem, koji kada bi se resio, resavanje problema ostale mafijasko-menadzerske bagre ne bi bilo tako tesko.
sale 3sm Larry Flynt Posted August 11, 2013 Report Posted August 11, 2013 Dokle god budžovani dovode svoje male degenerike na treninge i kroz crnogorsko/rodbinsko/ortačko/mafijaške veze ih provlače do prvog tima, umesto stvarno talentovanih, i onda menađeri i mafijaši nastavljaju sa biznisom, našem fudbalu se loše piše. Al da pobiješ ta govna+sva ostala koja jebu ovu državu uzduž i popreko, u svim ostalim strukturama našeg društva, ne bi nas bilo ni da se svi potrpamo pod jednu šljivu.
Recommended Posts