Мајор Гашпар Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 ovaj je prolupao daću ti Gorski vijenac, imam neko fensi izdanje Хаха имам ја 3 комада. И 2 Шћепана, за сваки случај
vudun Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 kultnoća. a milojko je vazda bio sisa. 1
BLAGOJE Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Хаха имам ја 3 комада. И 2 Шћепана, за сваки случај u nk je bila po jedna u svakoj prostoriji sad odje u bg imam sabrana djela,izickao na limundu za 1000 din kao pravi terazijski crnogorac
El Karnisero Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Ја бих одузимао држављанство свакоме ко нема сабраног Његоша.
lemmy sixx Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Ja bih oduzimao drzavljanstvo svakome ko sere o Njegosu,a u isto vreme je komunjara i jugonostalgicar. 1 1
El Karnisero Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Мрске нам комуњаре су се много боље старале о култури и од патриота и од либерала и европејаца тако да као и по обичају сереш и немаш појма. 3
kuruz Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 kako ne, zato su slale pisce na Goli otok i zabranjivale knjige i filmove 1
lemmy sixx Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Мрске нам комуњаре су се много боље старале о култури и од патриота и од либерала и европејаца тако да као и по обичају сереш и немаш појма. A ti to znas sa svojih celih 10 godina i dve dlake ispod pazuha,balavac.Eno ispod tvoga posta cinjenica koju napisa Radmiz,neznalice.
Guest Bata Životinja Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 jes vala, veliki gubitak je zabrana Ranih radova ili Misterija organizma, siguran sam da ste svi pogledali te filmove sada kad nisu zabranjeni i da ste oduševljeni njima koji veliki pisac je bio na Golom otoku, pa tamo su bili samo Staljinisti, nije ni Crnjanski, koji je najsrpskiji pisac u XX veku, Ivo Andrić??? Ako on nije zabranjivan o čemu pričamo, pa on je u temelju srpskog identiteta sve u svemu, da neko bira da zabrani par filmova ili da gleda ovo rasulo danas, sa Markom Vidojkovićem, prvim perom Srbije, i Cecom prvim glasom Srbije, baš se pitam šta bi izabrao uostalom, Zvezda baš tom komunizmu ima da zahvali svoju evropsku titulu lepo je neko jednom rekao, ovi ne mogu 20 godina da sruše ono što su oni pre njih izgradili 2
lemmy sixx Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Ceca kurvestina. Dragana boginja. Nisam ni sumnjao da ce Bata Actually Anjeli da napise strucnu disertaciju.
Мајор Гашпар Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Смрт комуни. Леми ме није изневерио.
vudun Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Ceca kurvestina. Dragana boginja. bašanović za siromašne zna.
El Karnisero Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Нађите податке колико је било неписмених '45-е а колико '95-е Србенде. 1 1
vudun Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 ja sam saglasan, neophodan je trlajin otok. ali tamo da se strpaju tadija, rakić, pajtić, smrdujko, picousti i tako ta politička fukara. na koliko? na neodređeno vreme, šta nas boli kurac. rad okrepljuje, rad je stvorio čoveka. i što je najvažnije - konfiskacija imovine. uostalom, to bi njih najviše bolelo. 1
Мајор Гашпар Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Нађите податке колико је било неписмених '45-е а колико '95-е Србенде. Морем плови једна мала барка. 1
lemmy sixx Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Нађите податке колико је било неписмених '45-е а колико '95-е Србенде. Koga boli kurac za 45-u i 95-u,Jebala te proslost.Sadasnjost je bitna.Kao sto je bitna i cinjenica da si ti srbin a ne jugosloven,jer Jugoslavija ne postoji vise,a jugoslovenska nacija nikada nije ni postojala.
El Karnisero Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Требало би да напишеш неки уџбеник из логике. Суботичка мешавина Декарта и Хјума.
lemmy sixx Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 U svakom slucaju,moja logika je za tvoju kao da vrsis komparaciju izmedju Dekarta i Bate Anjelija.
sale 3sm Larry Flynt Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Od komuništa treba samo preuzeti radne logore, i umesto "ko protiv Tita i bratstva i jedinstva,...", da bude "ko protiv države.."..i preuzeti autoritet policije i bezbednosnih sluzbi.
Salvation Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Sta preuzeti od komunjara? Goli otok za kojekakve zabranjene, alkatraze, ultra bojse itd.
Stoik Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 Omladinci: FK Partizan - FK Vojvodina 1:4 Fotografije: link Izveštaj: link 6
Recommended Posts